Blaze și Izabela de la Mireasa au devenit părinți. Fosta concurentă a adus pe lume o fetiță: "Prințesa mea cappuccino"

 Dumitrache Laura
.

Blaze și Isabela de la Mireasa, sezonul 3, au devenit părinți pentru prima oară. Foștii concurenți au dat marea veste pe rețelele de socializare, iar Blaze le-a spus fanilor săi că soția sa a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Cei doi sunt în culmea fericirii!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Blaze și Isabela de la Mireasa sunt în culmea fericirii. Foștii concurenți au devenit părinți pentru prima oară. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii Mireasa, sezonul 3, iar de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Izabela și Blaze au devenit părinții unei fetițe.

blazeblaze

Recent, Blaze și-a anunțat fanii din mediul online că soția sa, Izabela, a născut o fetiță perfect sănătoasă. Cei doi au trăit din plin momentul în care Izabela a fost însărcinată, iar acum, viața lor s-a schimbat radical. Foștii concurenți sunt în culmea fericirii.

Citește și: Blaze și Izabela de la Mireasa vor deveni părinți pentru prima dată. Fosta concurentă e însărcinată: 'O să fim 3'

Citește și:Izabela și Blaze de la Mireasa s-au căsătorit. Primele imagini de la cununia civilă

Citește și:Ce peripeții au întâmpinat Smiley și Gina Pistol în luna de miere: „Nici la nuntă nu mi-au furat-o, să se fi întâmplat tocmai aici?'

Citește și:Unde va fi înmormântată soția lui Alexandru Arșinel: „Este un moment greu…”

Blaze și Izabela de la Mireasa au devenit părinți

Blaze și Izabela de la Mireasa, sezonul 3, au devenit părinți pentru prima oară. Fostul concurent a fost cel care a făcut marele anunț pe rețelele de socializare. Blaze și Izabela au devenit părinți, după ce fosta concurentă a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

O perioadă de timp, cei doi nu s-au mai afișat în mediul online, Blaze și Izabela au venit cu o surpriză mare. Blaze a anunțat că fiica lui a venit pe lume, în această dimineață. De asemenea, tânărul le-a transmis soției și fiicei sale că le iubește foarte mukt. 'În sfârșit sunt tătic. Prinșesa mea cappuccino. Vă iubesc foarte mult', a scris Blaze pe Instagram.

Blaze și Izabela de la Mireasa s-au căsătorit

Blaze și Izabela s-au cunoscut în casa Mireasa, sezonul 3. Cei doi s-au îndrăgostit iremediabil și au luptat pentru dragostea lor. Ulterior, Izabela și Blaze s-au logodit și au ajuns al treilea cuplu care ia această decizie. La câteva luni distanță, cei doi au deveni soț și soție, iar în luna decembrie 2022, Izabela le-a dezvăluit tuturor că este însărcinată.

În urmă cu ceva timp, Blaze și Izabela și-au anunțat fanii că vor deveni părinți. Cei doi au postat un clip video amuzant, în stilul caracteristic. 'Voiam să vă anunțăm că acesta este ultimul an petrecut în doi. Nu a fost ușor deloc. Nicio relație nu este perfectă. Nu vrem să aflați din alte surse, să înceapă bârfele și zvonurile. Vrem să vă anunțăm că, începând de anul următor, o să fim trei, pentru că suntem însărcinați', au împărtășit Izabela și Blaze pe rețelele de socializare.

Blaze și Izabela de la Mireasa s-au căsătorit

După aproape două luni de la terminarea sezonului Mireasa, unde s-au cunoscut cunoscut, Izabela și Blaze și-au dat seama că într-adevăr sunt făcuți unul pentru celălalt.

Deși nu au vrut să se căsătorească în finala concursului, pe motivul că vor să vadă cum se acomodează în afara casei, cei doi și-au unit destinele. Partenera lui Blaze poartă numele Izabela Okatapa, căci acesta este numele de familie al nigerianului de care s-a îndrăgostit. Blaze a venit în România pentru prima dată în 2015, iar acesta a studiat la Universitatea Maritimă din Constanța.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton