Cu ce boală se confruntă Nicoleta Luciu de mai mulți ani: ”Ultima ședință. Nu am mai avut de 10 ani...”

 Calin Maria Bianca
.

Nicoleta Luciu nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind cunoscută de publicul larg drept o actriță de succes. S-a bucurat de o perioadă de glorie pe când a jucat în mai multe seriale și telenovele românești, însă de mai mulți ani s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a axat pe rolul de mamă. Cu toate astea, s-a aflat faptul că are o problemă de sănătate serioasă, care i-a dat ceva bătăi de cap și pentru care urmează un tratament. Iată despre ce este vorba, de fapt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cu ce boală se confruntă Nicoleta Luciu de mai mulți ani. Nicoleta Luciu a rămas în continuare cunoscută pentru rolurile sale actoricești fabuloase, dar și pentru frumusețea sa. Mai mult decât atât, și acum se vorbește despre formele sale de invidiat, dar mai ales de părul ei lung și bogat, pe care orice femeie și-l dorește. A dispărut din lumina reflectoarelor și a ales să vorbească tot mai rar despre viața ei privată, însă cu toate astea, și deși este mamă a patru copii, când își face simțită prezența atrage în continuare toate privirile.

luciu77luciu77

Nicoleta Luciu a devenit mama a patru copii, astfel că aspectul ei fizic a suferit de-a lungul anilor mai multe schimbări. Nu, nu ne referim doar la kilograme și siluetă, ci și la podoaba capilară. Conform Csid.ro, Nicoleta Luciu a recunoscut că suferă de alopecie sau, mai popular spus, de căderea părului. Frumoasa șatenp le-a povestit fanilot că a cerut ajutorul specialiștilor, dar și că tratamentele sunt destul de costisitoare.

Citește și: Cine este Nicoleta Luciu. Tot ce nu știi despre una dintre cele mai sexy vedete din România

Citește și: Cum a câștigat Nicoleta Luciu primii bani, la 16 ani: „Am vrut să dau la Medicină, dar…”

Citește și: Dragoș Pătraru și-a retras emisiunea „Starea Nației' de la Prima TV: „Am reziliat contractul pentru neplată'. Prima reacție a postului de televiziune

Citește și: Cum arată Adelina Chivu la 41 de ani și cum își menține silueta: „Până la 35 de ani nu am ținut dietă”

Cu ce boală se confruntă Nicoleta Luciu de mai mulți ani. Suferă de alopecie

Nicoleta Luciu nu s-a sfiit, și conform sursei menționate mai sus, a dezvăluit chiar în mediul online că suferă de alopecie. Mai mult decât atât, și-a informat fanii și pe toți cei care o urmăresc pe rețelele de socializare că a apelat la tratament, care nu este deloc ieftin. Mai concret, se pare că actrița scoate din buzunar între 1000 și 2000 de euro lunar.

Nicoleta Luciu nu a lăsat lucrurile așa și s-a ținut de tratament, astfel că recent le-a povestit internauților că este la ultima ședință, semn că totul evoluează foarte bine. Mai mult decât atât, nu a putut să nu se laude cu podoaba ei capilară, precizând că nu și-a mai vzăut părul atât de frumos și sănătos de mai bine de 10 ani.

Nu am mai avut așa păr lung și frumos de zece ani. Este rezistent și are luciu. Ultima ședință. Părul și-a dublat volumul după opt luni de tratament. O dată pe săptămână, timp de 40 de minute', a scris ea în mediul online, potrivit csid.ro.

Nicoleta Luciu vrea să revină în televiziune, după 10 ani de pauză

Nicoleta Luciu a avut o perioadă de glorie pe plan profesional, însă după ce s-a căsătorit și a rămas gravidă, de dragul soțului, vedeta a ales să se retragă din televiziune. A jucat și în diferite producții de film, dar a renunțat la luminile reflectoarelor pentru o viață liniștită alături de partenerul ei de viață, Zsolt Csergo și de copiii lor. Totuși, în prezent se gândește să revină în televiziune și așteaptă noi propuneri.

„Am filmat trei emisiuni pentru Antena 1. Nu m-am mutat în București. Stau tot în Miercurea – Ciuc. Am făcut naveta când veneam să filmez. Îmi doresc să revin în televiziune, dar momentan sunt toate locurile ocupate.

Vreau un proiect în care să am o emisiune o dată pe săptămână. Nu mai mult! Nu îmi doresc să fie în fiecare zi, pentru că nu pot.

O dată pe săptămână este suficient! Pe mine mă mulțumește. Acum, eu una, aștept oferte. Sunt deschisă la propuneri!’, a declarat Nicoleta Luciu, pentru Click!.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton