Bodo de la Proconsul și soția lui Loredana și-au găsit liniștea la țară. Ce fac copiii pe care i-au adoptat: „Îi iau la concerte când pe unul, când pe celălalt"

 Tudorache Simona
.

Bogdan Marin, Bodo așa cum e cunoscut, a ales să se retragă la țară alături de soție și cei doi copii pe care i-au adoptat. Nu a renunțat definitiv la muzică, dar nu mai urcă pe scenă cu Proconsul atât de des ca înainte. Bodo și Loredana au decis să se depărteze de Capitală în timpul pandemiei, când nu mai erau evenimente artistice, și nu au regretat niciun moment decizia luată.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Bodo este căsătorit de 15 ani cu Loredana Marin, dar relația lor a început în urmă cu 17 ani. Ei au doi băieți superbi, pe Filip și Dani, care le-au întregit familia. Chiar dacă nu sunt copiii lor biologi, au dat sens vieții lor și lucrul acesta nu poate fi contestat. Bodo și Loredana i-au luat pe cei doi frați de la un centru de plasament.

bodo 5bodo 5

Bodo de la Proconsul s-a mutat cu soția lui, Loredana, la țară

Bodo și Loredana au renunțat la agitația din Capitală pentru un loc tihnit de la țară. Acolo nu duc lipsă de nimic.

Bucureşteni fiind, când am dat noi de gustul libertăţii, am decis să rămânem definitiv în Dobreşti-Argeş. Dar nu ne-am mulţumit să fim ca la televizor, ci am decis sa ieşim din casă şi să facem lucruri bune pentru comunitate, atât pentru copii, cât şi pentru părinţi. Am închiriat fosta discotecă din sat şi am transformat-o în atelier de joacă. Învăţăm copiii să fie adulţi responsabili. Învaţă să gătească, să dăruiască, să lege prietenii sănătoase, să fie altruişti, să-şi onoreze părinţii etc. Formăm caractere integre, acesta este motto-ul nostru. A fost Dumnezeu cu noi, că prea s-au legat toate, spunea Loredana pentru Adevărul.

Vedeam în sat foarte puţini copii pe stradă, m-am gândit că probabil stau în case pe telefoane sau pe tablete şi m-am gândit să fac lucruri frumoase pentru ei. Copii minunaţi sunt în fiecare loc de pe lumea asta, însă în destule cazuri ei nu sunt motivaţi. Şi dacă tot ne mutaserăm la Dobreşti, ne-am gândit să facem ceva pentru copiii de acolo. Însă nu mă aşteptam ca proiectul să ia o asemenea amploare, mai spunea Loredana Marin.

Bodo și Loredana au doi copii adoptați

Bodo și Loredana Marin le-au oferit o viață minunată celor doi copii pe care i-au adoptat. i-au luat de mici, de la un centru de plasament, și le-au oferit un cămin.

„Copiii sunt în regulă. Merg la școală acolo. Comuna are o clasă de olimpici. În clasa lor sunt 7 elevi. Este foarte bine de ei. Fac sport, joacă fotbal la Topoloveni. Au jucat înainte la Voluntari. Echipa este tânără, au un antrenor care se comportă  cu ei foarte frumos. Este extraordinar de iubit. Sunt prieteni și au rezultate fantastice. Sunt microbist de când joacă fotbal copiii’, a dezvăluit Bodo pentru Fanatik.

Copiii artistului adoră muzica

Filip și Dani se declară cuceriți și de muzică, iar artistul îi sprijină. Ei își însoțesc tatăl și la concerte.

Îşi doresc întotdeauna să meargă cu mine în toate deplasările pe care le fac, şi când este posibil fac lucrul acesta. Îi iau la concerte când pe unul, când pe celălalt pentru a mai sparge un pic gaşca de acasă şi de a-i acorda un respiro şi soţiei mele. Dar ei au îmbrăţişat şi le place foarte tare, de când erau mici, partea ritmică. Le-am cumpărat tobe de mici. Au o pereche de tobe electronice profesionale de când aveau 3, respectiv 4 ani. Mai nou, de doi ani, au şi un set de tobe reci, normale, care sunt instalate în cel mai potrivit loc posibil, respectiv Atelierul de Joacă al Loredanei (n.r. soţia lui Bodo), la Dobreşti, judeţul Argeş, locul în care locuim noi. Acolo e o sală foarte mare cu scenă, cu instalaţie de sunet, cum mi-a plăcut să facem pentru copii, iar ei pot repeta oricând în orele în care nu se întâmplă nimic acolo. I-am lăsat să facă lucrul ăsta după bunul lor plac şi după dorinţa pe care o au în ziua respectivă. Să bată la tobe sau să facă cu totul altceva”, spune Bodo pentru Bihon.ro

Bodo și Loredana s-au pocăit

Bodo anunța, în 2010, că s-a pocăit și Loredana, soția lui, a ales aceeași cale. Au simțit cumva nevoia să îi mulțumească lui Dumnezeu pentru darurile primite.

„Este adevărat, m-am pocăit şi botezat împreună cu soţia mea, Loredana, dar şi cu Dida Drăgan, în Biserica Râul Vieţii, de către Pastorul Răzvan Mihăilescu, un om ales. Recunosc că la această decizie a contribuit şi Loredana. Îmi repeta mereu după nuntă şi după ce ne-am mutat în casă nouă: Ce bun e Domnul! Noi ce facem pentru El? Cum să-i răsplătim bunătatea?.Vedeam clar că nu aveam nicio contribuţie pentru tot ce ni se întâmplă', spunea artistul pentru site-ul crestintotal.ro.

Citește și: Lora, despre perioada în care a fugit de acasă, pentru a-și începe cariera în muzică: „Mama era convinsă că mă voi întoarce acasă și mă voi face farmacist sau avocat. Eu am rămas mereu verticală și am învățat să spun NU când greul a devenit rău” / EXCLUSIV

Citește și: Daniela Crudu, imagine emoționantă alături de fiica ei, Daiana: „Este o nebunatică. Are o personalitate foarte puternică și face numai ce vrea ea”

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Maria Covasa și Dani Boy, după ce s-au despărțit la Insula Iubirii. El a rămas cu ispita Mădălina Maricuț, dar a înșelat-o cu fosta iubită a ispitei Beni: „El s-a combinat cu ea să afle…”

Citește și: Ce surpriză i-a făcut Răzvan Simion soției lui, Daliana, cu ocazia zilei de naștere: „Îți mulțumesc pentru această viață și toate viețile care vor urma!”

Citește și: Diana Matei, afectată că nu și-a crescut singură fiul și că a apelat la o bonă încă de când l-a născut: 'Plângeam isteric. Vinovăția mă rodea. Mă consumam foarte mult…'. A urcat pe scenă la o săptămână după ce a devenit mamă

Ce relație are Bodo cu Dumnezeu astăzi

Bodo simte de atunci și mai abitir protecția divină. E fericit și împlinit. „Ăsta a fost declicul. Ne simţim foarte protejaţi şi speciali. Suntem în lume, dar nu facem parte din lume Poate sună arogant, dar copiii Domnului ştiu despre ce vorbesc, iar cei ce nu sunt încă, să ia decizia asta, pentru că numai aşa pot înţelege sentimentul de protecţie şi dragoste Divină', mai spunea Bodo.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton