Bogdan Ciudoiu, adevărul despre plecarea lui Shurubel de la radio. De ce nu mai fac matinalul împreună: "Ăsta a fost principalul motiv"

 Oana Pantazi
.

Într-un interviu recent, Bogdan Ciudoiu, timp de mulți ani partenerul lui Andrei Lăcătuș, alias Shurubel, a spus adevărul despre plecarea colegului său de la radio. Cei doi prezentau împreună, acum câțiva ani, emisiunea matinală de la Virgin Radio și erau un cuplu extrem de apreciat de fani. Ulterior, Shurubel a ales să plece de la matinal, iar acest fapt a alimentat o mulțime de speculații. Cei doi prieteni fac însă echipă în continuare în platoul Vorbește lumea. Iată ce l-a determinat pe Shurubel să plece de la radio!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bogdan Ciudoiu, adevărul despre plecarea lui Shurubel de la radio. Bogdan Ciudoiu a răspuns recent unei întrebări pe care fanii săi și ai lui Andrei Lăcătuș și-au pus-o de nenumărate ori de-a lungul timpului – de ce a plecat Shurubel de la radio, în condițiile în care ei doi aveau o emisiune de succes? Emisiunea matinală de la virgin Radio pe care o prezentau Bogdan Ciudoiu și Shurubel s-a bucurat de succes, însă, cu toate acestea, cel din urmă a ales să renunțe la proiect.

124165287_3003501609750807_269518102658559110_n-1024×683-1124165287_3003501609750807_269518102658559110_n-1024×683-1

Bogdan Ciudoiu, adevărul despre plecarea lui Shurubel de la radio

Cei doi oameni de radio au format dintotdeauna un cuplu carismatic, iar asta se poate observa cu ochiul liber, în platoul emisiunii Vorbește lumea, unde amândoi sunt prezentatori. Deși făceau un cuplu perfect la radio, Bogdan Ciudoiu și Shurubel s-au despărțit cu trei ani în urmă. Dacă Bogdan își începe ziua acum la 5.30, când se pregătește pentru matinalul de la PRO FM, care începe la ora 7.00, iar apoi trebuie să fie la Vorbește lumea, în doar o jumătate de oră, Shurubel nu mai este atras de acest program…

Citește și: Cum arată și ce vârstă are noua iubită a lui Dinu Maxer: „Nu este mult prea tânără. Are…’

Citește și: Gabi Bădălău, replici acide la adresa Claudiei Pătrășcanu, la scurt timp după divorț: „Mult prea mult am tăcut. Sfințenia, smiorcăiala și victimizarea…’

Citește și: Claudia Pătrășcanu a rămas însărcinată cu Gabi Bădălău după doar trei săptămâni de relație: „Fostul socru nu prea a fost de acord cu copilul’

Citește și: Iubita lui Codin Maticiuc a răbufnit după ce a fost criticată pentru modul în care își crește copiii: „N-o mai ține în brațe, că așa o obișnuiești’

„Shurubel a ales să renunțe la radio în 2020 din niște motive personale. Nu-l atrage ideea de a prezenta din nou un matinal la radio. Eu am vorbit cu el despre a lucra împreună și pe acest matinal, doar că poziția lui a fost simplă și mi-a spus că nu vrea să se trezească din nou la 5:30. Adevărul că am și făcut 6 ani împreună și te erodează, eu sunt o persoană mai matinală și s-ar putea ca lui să-i fie mai greu, ăsta a fost principalul motiv. Altfel, ne-ar plăcea foarte mult să lucrăm împreună la radio, în continuare. Dar ne satisfacem această bucurie de a prezenta împreună în platoul Vorbește lumea', a dezvăluit Bogdan Ciudoiu în emisiunea Oracolul Vedetelor, realizată la Spectacola și DC News.

Bogdan Ciudoiu și Shurubel, o prietenie veche de 17 ani

Puțini știu că cei doi oameni de radio și TV sunt prieteni din 2006, deci de 17 ani. Bogdan Ciudoiu și Shurubel sunt prieteni din timpul liceului. Iar prietenia lor a fost și este atât de strânsă, încât Bogdan a devenit nașul de cununie al lui Shurubel.

„Noi în liceu aveam posturi de radio. Toată lumea voia să fie DJ la radioul liceului. Doar că au fost aleși doar cinci oameni din toată școala. Shurubel a fost ales dintre ăia cinci de la el din liceul Lazăr, iar eu dintre ăia cinci de la Rosetti, unde învățăm eu. Și acești DJ-i din licee se întâlneau într-o emisiune radio la PRO FM, că PRO FM avea invitați și era un fel de concurs între licee. Și uite așa l-am cunoscut eu pe Shurubel. Era o rivalitate între păduchi”, a povestit, amuzat, Bogdan, la DD Show, podcastul lui David Dobrincu. „Așa a început să ne placă radioul și apoi televiziunea”, a completat Shurubel.

„Secretul prieteniei noastre este că suntem foarte diferiți. Și faptul că ne-am certat foarte mult. Suntem doi oameni care au păreri foarte diferite și ni le-am argumentat foarte mult în tot timpul relației noastre”, a spus Shurubel. „Noi am încercat să ne înțelegem unul pe altul”, a completat Bogdan.

„La noi era fascinant, pentru că deși nu eram de acord, noi ne întrebam, «Băi, dar tu cum vezi viața?». Trebuie să îl accept așa cum e, pentru că e valabilă și varianta lui și am început să respect felul în care el trăiește, gândește și în care abordează lucrurile și să nu mai văd ca pe cineva care e negativ. Mi-am dat seama că e un alt fel de a trăi viața și sunt ok cu felul ăla. Noi în continuare avem foarte multe lucruri la care nu suntem de acord”, a mai spus Shurubel.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton