Bogdan Ciudoiu de la Vorbește Lumea are o relație specială cu fiica sa: "Se uită la mine ca la un rege"

 Dumba Gabriela
.

Bogdan Ciudoiu de la Vorbește Lumea a vorbit despre relația cu fiica lui de 8 ani, Natalia, despre care spune că îl privește „ca pe un rege”. De asemenea, prezentatorul de la Vorbește Lumea recunoaște că are o responsabilitate uriașă când vine vorba despre Natalia pentru că fetița caută la el toate răspunsurile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Bogdan Ciudoiu și Andrei Lăcătuș, cunoscut drept Shurubel s-au alăturat echipei de la Vorbește Lumea, de la Pro TV, după ce a plecat Cove. Bogdan are 33 de ani, este căsătorit și are o fetiță de opt ani cu care are o relație extraordinară.

299988817_615548186601282_174833367811511737_n299988817_615548186601282_174833367811511737_n

Cum se înțelege Bogdan Ciudoiu cu fiica lui de 8 ani

Bogdan Ciudoiu de la „Vorbește Lumea', face dezvăluiri neștiute despre familia sa, dar și despre relația cu fetița lui de 8 ani.

Te simți cumva… rege. Se uită la mine ca la un rege, eu sunt răspunsul la toate întrebările ei. E o senzație foarte plăcută. Pe de altă parte, reversul medaliei este faptul că simt o responsabilitate uriașă.

Sunt conștient că ea va căuta la un bărbat lucrurile pe care le vede la mine, mai ales în relația cu Alecsandra, soția mea. Asta mă face să caut perfecțiunea. Vreau ca ea să aibă parte de cel mai bun partener posibil când va fi mare, și atunci încerc să îi setez un exemplu, ca ea să caute ce trebuie când o să se facă mai mare.

Rege, responsabilitate și frică. Frică, pentru că știu că se face mare și eu nu sunt încă pregătit pentru situații în care trebuie să fac cunoștință cu iubitul ei. Mi-e o frică… are aproape 8 ani și îmi dau seama că mai are doar 10 până va fi majoră„, a declarat Bogdan Ciudoiu pentru unica.ro.

Bogdan Ciudoiu a dezvăluit care sunt cele mai importante așteptări ale lui de la fiica lui, cel puțin la această vârstă.

Țin foarte mult ca ea să înțeleagă ce înseamnă respectul pentru oamenii din jur: de la salutatul vecinilor atunci când ne urcăm în lift, până la respectul pe care trebuie să îl poarte bunicilor, oamenilor din jur, copiilor cu care se joacă. Încă o regulă de bază, din punctul meu de vedere, este conceptul de a termina întotdeauna ce începi„, a spus prezentatorul de la Vorbește Lumea.

Citește și: Reacția lui Pique, când a fost întrebat de piesa în care e ironizat de Shakira: „Am avut o relație apropiată mereu…'

Citește și: De ce a acceptat Mihai Petre să facă parte din juriul Te cunosc de undeva, sezonul 19: „Recunosc că a fost o provocare. Am testat asta’

Citește și: Motivul pentru care Andreea Marin nu mai păstrează legătura cu cei doi copii adoptați la distanță: „În China am fost și l-am întâlnit pe băiețel’

Regulile de viață pe care Bogdan Ciudoiu i le insuflă fetiței lui

Bogdan Ciudoiu a dezvăluit care sunt principalele reguli pe care i le insuflă fiicei sale.

Am o obsesie cu treaba asta și îi explic constant că trebuie să termine un lucru dacă s-a apucat de el. E un obicei foarte sănătos. Indiferent că îl încheie cu succes sau nu i-a ieșit ce își dorea, trebuie neapărat să ducă lucrurile până la capăt, să facă tot ce poate ea astfel încât să îi iasă ce și-a propus. Dacă nu a reușit, nu este nicio problemă, dar a învățat ceva important încercând să facă acel lucru.

Încă o regulă foarte importantă pe care încerc să i-o insuflu este să găsească bucuria în toate lucrurile pe care vrea sau trebuie să le facă. Mi se pare că asta ușurează foarte mult viața. E un mușchi pe care trebuie să îl antrenezi. Trebuie să găsim bucuria în a face teme.

Pare ciudat și idealist, dar există o satisfacția în a învăța lucruri noi, în a face o temă și a o înțelege. Încerc să exersez asta cu ea. Hai să găsim bucuria în a face tot felul de lucruri în viața asta, ușoare sau grele„, a mai spus prezentatorul pentru Unica.ro.

Care sunt cele mai mari temeri ale lui Bogdan Ciudoiu vizavi de fetița lui

În privința temerilor sale vizavi de fetița lui, Bogdan Ciudoiu a explicat care sunt acestea:

Ca orice părinte, am și eu o listă interminabilă de temeri, deși am foarte mare încredere în ea. Mi-e frică de ce se întâmplă în momentul acesta în școli. Chiar acum sunt niște scandaluri legate de consum de substanțe interzise în baia de la școală, ceea ce este de neconceput. Mi-e frică de ideea de anturaj, de obiceiuri greșite pe care poate să le deprindă de la cei din jur.

Repet, am încredere în ea, știu că exemplul de acasă este cel mai important și inevitabil va ajunge să aleagă pentru ea. În general, mi-e frică de lucrurile pe care nu pot să le controlez în legătură cu ea și cu ce va face ea mai departe în viața asta. Pe de altă parte, am o voce care îmi șoptește permanent în ureche: „Ai încredere în ea. Totul va fi bine.

Ea va învăța să aleagă bine pentru ea așa cum și tu ai făcut-o la rândul tău'. E un vals între „Aoleu, dar dacă…' și „Stai liniștit! Nu-ți mai face atâtea probleme. Este super inteligentă și o să știe să aleagă corect pentru ea dacă o educi așa cum trebuie.'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton