Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean sunt pregătiți să devină părinți, după ce s-au împăcat: "Eu cred că ne va lovi Dumnezeu la momentul potrivit"

 Dumba Gabriela
.

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean s-au împăcat și anunță că își doresc foarte mult să aibă un copil. Manelistul precizează, însă, că nu și-a făcut planuri atât de mari vreodată pentru că este convins că Dumnezeu le va trimite un copil la momentul potrivit. Bogdan de la Ploiești speră doar că nu se va mai despărți niciodată de Cristina Pucean, iar apele în relația lor tumultoasă se vor liniști într-un final.

ITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Relația dintre Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești s-a înfiripat în urmă cu câțiva ani, dar multă vreme au preferat să nu se afișeze ca un cuplu. Ea a fost prezentă la multe dintre cântările manelistului și l-a acompaniat prin mișcări senzuale de dans. S-au împăcat și despărțit de mai multe ori, însă de data aceasta amândoi speră să aibă un copil și să facă față mai bine provocărilor din relație.

1cf6be0f-d5ab-4506-ae0e-9258c9c13e501cf6be0f-d5ab-4506-ae0e-9258c9c13e50

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean vor să fie părinți

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești au anunțat despărțirea în urmă cu câteva săptămâni. Cunoscuta dansatoare dădea de înțeles, nu demult, că trădarea și minciuna le-ar fi destrămant relația. Între timp s-au împăcat și au sărbătorit acest lucru pe plajă, în Egipt.

Bogdan de la Ploiești a precizat, recent, că el și Cristina Pucean sunt pregătiți să devină părinți în orice clipă. Chiar dacă nu și-au făcut planuri în acest sens, cei doi ar primi cu brațele deschise un copil în viața lor.

„Noi nu avem niciun plan, are Dumnezeu planuri (n.r. de a avea un copil). Eu niciodată nu mi-am făcut planurile legate de lucruri așa mari. Știe toată România cât de mult iubim copilașii și nu cred că trebuie să facem un plan din asta. Eu cred că ne va „lovi' Dumnezeu la momentul potrivit. Important e că suntem sănătoși, important e că nu spunem „nu' pentru absolut nimic, dar nu spunem nici „da'.

Important este să ne „lovească' Dumnezeu atunci când trebuie și atunci când e momentul cel mai frumos. Dacă noi spunem „nu', asta ar fi ceva foarte urât, așa că mai bine așteptăm de la Dumnezeu, ca de fiecare dată. Ce am făcut pentru noi până acum, cu siguranță va face Dumnezeu de zece ori mai mult', a mărturisit Bogdan de la Ploiești într-un interviu pentru WOWnews.

Citește și: Cristina Pucean s-a despărțit de Bogdan de la Ploiești. Cum a făcut dansatoarea anunțul: „Relația mea…'

Citește și: Ce gest impresionant a făcut Cristina Pucean, în memoria tatălui său, după moartea acestuia: „Drum lin spre cer, te-ai luptat foarte mult'

Ce spunea Cristina Pucean despre căsătorie și copii

Cristina Pucean își dorește să ajungă în fața altarului, în ciuda decepțiilor în dragoste. „Orice femeie își dorește asta la momentul potrivit, îl aștept și eu pe al meu„, spunea dansatoarea acum ceva timp, după ce se despărțise de Bogdan de la Ploiești.

Cât despre postura de mamă, Cristina spune că iubește mult copiii și crede că va fi o mamă modernă, prietenă cu viitorul ei copil: „O nebună (n.r. râde)! Dacă aș face fetița, aș îmbrăca-o mereu în roz, ne-am certa pe farduri și chestii strălucitoare, dar totodată aș avea cea mai bună prietenă. Iar dacă ar fi băiețel, i-aș personaliza toate lucrurile și l-aș învăța tot ce este mai frumos. Într-un cuvânt cred ca aș fi o mamă bună. Iubesc foarte mult copiii!„.

Recent, Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au ținut să demonteze acuzațiile, spunând că, la fel ca orice cuplu, au avut și ei parte de momente mai dificile.

„Trebuie să înțeleagă oamenii că și noi suntem la fel ca ei, deci și noi ne certăm, și noi ne iubim, și noi ne împăcăm, deci suntem împreună, iar asta este cel mai important. Ceea ce trăiesc oamenii din punct de vedere sentimental, prin asta trecem și noi.

De multe ori, viața ne mai pune la încercare. Important este că din toate momentele grele sau mai puțin plăcute, noi avem ce culege, avem ce învăța. Cred că asta este cel mai important. Sper ca de data aceasta să nu ne mai despărțim niciodată', spunea Bogdan de la Ploiești acum câteva zile.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton