Bogdan de la Ploiești și-a făcut sală de cinema și studio de muzică în noua lui vilă. Imagini impresionante din locuința artistului

 Calin Maria Bianca
.

Bogdan de la Ploiești și-a făcut sală de cinema și studio de muzică chiar în noua lui vilă. Imagini impresionante cu locuința artistului. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Bogdan de la Ploiești trăiește cel mai frumos vis în aceste momente, asta fiindcă vila la care a visat ani buni la rând este, în sfârșit, gata. Ei bine, nu doar că are un interior cum rar îți este dat să vezi când vine vorba de amenajări, ci are propriul studio de muzică, cât și o sală de cinema. Da! Toate chiar în vila lui cu piscină!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Bogdan de la Ploiești este unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați cântăreți de manele ai momentului, astfel că se bucură de un succes colosal pe plan profesional, fiind deseori în primele locuri din trending cu hit-urile sale. Totuși, nu doar când vine vorba de domeniul muzical o duce foarte bine, ci și pe plan personal, mai ales acum, când vila mult visată este gata!

whatsapp-image-2023-08-24-at-15.18.21-1whatsapp-image-2023-08-24-at-15.18.21-1

Citește și: Ce tarif are Bogdan de la Ploiești la un eveniment privat. Nu orice român își permite: 'Nu este cu răutate creșterea prețului. Sunt plătit legal și…'

Citește și: Cum arată vila cu piscină a lui Bogdan de la Ploiești. Și-a scris numele pe peretele de la intrare

Citește și: Adela Popescu nu se mai întoarce la Vorbește Lumea. În ce emisiune va apărea, din toamnă, la Pro TV: „Scoate-mă din platou…”

Citește și: Mama din Botoșani, care și-a aruncat copiii de la geamul unui hotel, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Ce au stabilit anchetatorii după expertiza psihiatrică

Bogdan de la Ploiești și-a făcut sală de cinema și studio de muzică chiar în noua lui vilă

Bogdan de la Ploiești trăiește viața la care a visat mult timp, asta pe urma muncii depuse mulți ani la râd. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cristina Pucean, și-a făcut vila exact pe gustul său, fiind atent la fiecare detaliu, însă totodată are și 'o bijuterie pe patru roți', cu care atrage toate privirile. Totuși, nu putem trece cu vederea peste faptul că în vila sa cea nou are o sală de cinema și un studio de înregistrări. Nu, nu este o glumă, ci chiar el a dezvăluit aceste detalii neașteptate care au șocat pe toată lumea.

Imagini impresionante cu locuința artistului

Mai concret, din pozele distribuite pe platformele de socializare, se poate observa că la intrarea în casă se află studioul de înregistrări și un colț special dedicat gaming-ului. Ulterior, Bogdan de la Ploiești a dezvăluit și sala de cinema fanilor săi, dotată cu un ecran imens și fotolii confortabile de culoare roșie, din piele. Așa cum era de așteptat, artistul și-a pus amprenta personală asupra fiecărui colț al locuinței, așa că pe peretele din spate al sălii de cinema a inscripționat numele său, însă totodată și pe peretele de la intrarea în vilă.

Pe partea din stânga, avem studioul. Aici e locul de gaming. Uite aici ce detalii. Aici vine studioul cu comunicare, cu tot (…) Aici este cinema. Mai avem puțin și e gata', a spus Bogdan de la Ploiești, pe Instagram.

Nu este pentru prima dată când Bogdan de la Ploiești le arată fanilor imagini cu superba lui vilă. Acesta a împărtășit în urmă cu mai multe săptămâni și câteva imagini cu una dintre băi, care dispune de saună și chiar o piscină, dar și imagini din curtea sa. A avut grijă să aibă tot ceea ce își dorește chiar la el acasă, de la sală de cinema, studio, piscină, saună, terase și tot ceea ce a visat.

Bogdan de la Ploiești nu duce lipsa banilor

Bogdan de la Ploiești a plecat de jos, însă a ajuns la un nivel înalt, unde banii nu mai sunt o problemă pentru el absolut deloc. Este căutat de numeroase persoane pentru a susține concerte sau a merge la evenimente private, însă recent a anunțat că lista lui s-a închis până la începutul anului viitor. Cu toate astea, deși nu mai are loc pentru vreun eveniment și are programul extrem de încărcat, suma pe care cântă nu este deloc una mică, ci din contră. Nu oricine își permite să-l aibă ca și artist la un eveniment.

„Pentru mine muzica înseamnă darul de la Dumnezeu, mi l-a dat să-i fac fericiți pe oameni. Da, am refuzat în ultima perioadă sute de evenimente. Eu consider că sănătatea este pe primul plan, consider că trebuie să avem timp și de noi. Într-adevăr, este foarte greu să refuzi banii, sunt conștient, dar am eu o mulțumire sufletească, pentru că știu că unde sunt plătit mai bine, întotdeauna am fost și respectat la cel mai mare nivel și întotdeauna au fost și petreceri mult mai frumoase.

Nu este cu răutate creșterea prețului meu. Avem 7500 de euro pentru o oră jumătate. Ăsta este prețul, doar că în afară este alt preț, în afara Bucureștiului este alt preț, se adaugă drum, hotel, se face contract, eu am firmă de evenimente, sunt plătit legal, plătesc toate taxele, îi plătesc prin firmă pe băieții mei din trupă‘,, a spus artistul în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni.

Sursă foto: Facebook /Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton