Bogdan Ionescu a divorțat de Sheila și s-a afișat cu noua iubită, în timp ce se sărută. Cine este bruneta care l-a cucerit pe Syda

.

Bogdan Ionescu a divorțat de Sheila și s-a afișat cu noua iubită, în timp ce se sărută. Bogdan Ionescu alis Syda nu se mai ascunde și s-a afișat public cu noua sa iubită. Fostul soț al Elenei Băsescu s-a despărțit de turcoaica Sheila, iar acum formează un cuplu cu Raluca Paraschiv. Acesta a postat pe Instagram mai multe imagini cu noua sa parteneră.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Bogdan Ionescu a divorțat de Sheila și s-a afișat cu noua iubită, în timp ce se sărută. Bogdan Ionescu și noua sa iubită nu se mai ascund și și-au oficializat relația. Afaceristul s-a despartit de soția sa, Sheila, iar acum formează un cuplu cu Raluca Paraschiv. În urmă cu câteva săptămâni, Syda a uimit pe toată lumea după ce s-a afișat împreună cu Raluca, la nunta Mariei Constantin și a lui Robert Stoica.

SydaSyda

Recent, Syda și iubita sa, Raluca Paraschiv au petrecut la un restaurant de fite din nordul Capitalei, acolo unde bruneta și-a sărbătorit ziua de naștere. Bogdan Ionescu a postat pe contul de socializare câteva imagini cu noua lui iubită.

Citește și: Bogdan Ionescu și Sheila s-au despărțit? Syda a apărut cu o altă femeie la nunta Mariei Constantin și i-a făcut numeroase dedicații / Indiciile care arată că s-a produs ruptura între ei

Citește și:Bogdan „Syda' Ionescu a devenit tată pentru a treia oară. Soția lui, Sheila, a născut

Citește și:Dan Negru și soția lui, Codruța, escapadă romantică în Delta Dunării, alături de cei doi copii: „Locul perfect înainte de a începe școala și filmările” / EXCLUSIV

Citește și:Ellie White și Doru Tincă s-au căsătorit, după 16 ani de relație: „A fost ca un vis!”. Imagini spectaculoase de la nuntă

Bogdan Ionescu a divorțat de Sheila și s-a afișat cu noua iubită, în timp ce se sărută

Bogdan Ionescu nu mai formează un cuplu cu Sheila, fosta soție. Cei doi s-au despărțit, iar afaceristul iubește din nou. Bogdan Ionescu, alias Syda, s-a afișat cu noua sa iubită. Fostul soț al Elenei Băsescu, nu se mai ascunde și a postat primele imagini pe Instagram cu iubita sa. Mai exact, Bogdan Ionescu formează un cuplu cu Raluca Paraschiv.

În urmă cu o lună, cei doi s-au afișat împreună la nunta Mariei Constantin și a lui Robert Stoica. Recent, bruneta și-a serbat ziua de naștere și a mers la un restaurant de lux din București, alături de Syda. Din imaginile postate de afacerist în mediul onlin putem observa că el și iubita sa se bucură de orice moment petrec împreună. Raluca Parachiv este make-up artist de meserie. Bruneta a fost căsătorită cu Alex Anton, dar au divorțat la doar 4 luni de la nuntă. Make-up artista are un băiețel cu Alex Anton, și mai are o fetiță dintr-o căsnicie anterioară.

Syda s-a despărțit de soția sa, Sheila

În urmă cu trei ani, Syda s-a căsătorit cu Sheila, femeia care i-a dăruit al treilea copil. În ultima perioadă s-a zvonit că afaceristul s-a despărțit de sotia sa, Sheila, după ce s-a afișat cu Raluca Paraschiv, la nunta Mariei Constantin.

De asemenea, Syda și Sheila nu mai au poze impreună pe rețelele de socializare. Bogdan Ionescu nu a vrut să vorbească despre relația lui cu SheilaNu pot să vorbesc despre acest lucru acum. Am copiii lângă mine. Totul este bine’, a spus Syda pentru Click.Bogdan Ionescu a mai fost căsătorit cu Elena Băsescu, cu care are doi copii, pe Sofia și pe Traian junior. Cei doi au o relație decentă de dragul copiilor lor.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton