Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii se căsătorește din nou, la patru ani de la divorțul de Hannelore: "Este pregătită..."

 Dumitrache Laura
.

Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii și-a cerut în căsătorie iubita. Fostul concurent a divorțat de Hannelore Ulrich, femeia alături de care a participat la Insula Iubirii și cu care s-a căsătorit ulterior. Anii au trecut, iar Bogdan Ionescu iubește din nou, iar în curând se va căsători. Iată cum arată iubita acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Bogdan Ionescu a participat alături de Hannelore Ulrich la Insula Iubirii, în anul 2018, iar la scurt timp s-au căsătorit. Mariajul lor nu a durat mult, iar cei doi au decis să se despartă și să meargă pe drumuri separate. Bogdan Ionescu a revenit la Insula Iubirii, în sezonul 6, însă de această dată a fost ispită.

BOGDAN IONESCUBOGDAN IONESCU

Bogdan Ionescu trăiește o poveste de dragoste alături de noua sa parteneră, dar pe care preferă să o țină departe de ochii curioșilor. Cu toate astea, fostul concurent de la Insula Iubirii și-a anunțat fanii din mediul online că și-a cerut iubita în căsătorie, postând o imagine cu el și aceasta.

Citește și:Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii vrea să devină tată: „Deja e în plan”

Citește și:Cum arată acum Hannelore de la Insula Iubirii. Schimbare totală de look după divorțul de Bogdan Ionescu

Citește și:Survivor România 2023. Carmen Grebenișan și Alin Chirilă, în pericol de eliminare: „Sunt supărat pe…”

Citește și:Cum arată fratele mai mare al Adelei Popescu. Călin a avut prima apariție la TV: „Noi am avut o relație extrem de bună”

Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii se căsătorește din nou, la patru ani de la divorțul de Hannelore

Bogdan Ionescu a devenit cunoscut după ce a participat alături de Hannelore Ulrich la Insula Iubirii, sezonul 4. Cei doi și-au testat relația pe insula din Thailanda, iar la scurt timp după terminarea filmărilor, cei doi s-au căsătorit. Cu toate astea, mariajul lor nu a rezistat, iar Hannelore și Bogdan Ionescu au divorțat. La mai bine de patru ani de la despărțirea de Hannelore, Bogdan Ionescu iubește din nou și a cerut-o în căsătorie pe iubita sa.

Recent, fostul concurent a postat o imagine pe rețelele de socializare în care apare alături de logodnica sa, în timp ce arată inelul de pe degetul inelar. „Ea este pregătită pentru călătoria vieții„, a scris Bogdan in dreptul imaginii cu iubita sa. Potrivit imaginilor postate pe rețelele de socializare, Bogdan Ionescu și iubita sa sunt foarte fericiți împreună.

Bogdan Ionescu a divorțat de Hannelore Ulrich la scurt timp după nuntă

În timpul emisiunii Insula Iubirii, între Hannelore și Bogdan Ionesc au existat numeroase momente tensionate. După căsătorie, Bogdan Ionescu și soția sa au divorțat, iar în cele din urmă, fostul concurent a decis să pună punct speculațiilor potrivit cărora acesta ar fi divorțat de Hannelore din vina lui Andi, fosta ispită de la Insula Iubirii.

„În urma concluziilor aberante cum că Andi ar avea vreo legătură cu divorţul nostru, ei bine el nu are nici o legătură, principalul motiv este că lucrurile nu s-au schimbat în bine cum speram că se vor întâmpla, căsătoria fiind încă o şansă pentru a salva relaţia noastră', a transmis atunci Bogdan Ionescu.

Bogdan Ionescu:”Regret că nu am putut să pun stop unor lucruri care nu mi-au adus fericirea”

Bogdan Ionescu a declarat că regretă faptul că nu a putut să oprească relația cu Hannolere mai devreme și nu a acordat importantă propriei persoane. După divorțul de Hannelore, Bogdan Ionescu a revenit în emisiunea Insula Iubirii, dar în postura de ispită.

Regret faptul că nu am putut să pun stop unor lucruri care nu mi-au adus fericirea. De exemplu, și în relația cu fosta soție, Hannelore, simțeam să pun stop de foarte mult timp, dar nu am avut curajul. Aș fi putut face lucrurile altfel. Aș fi putut să mă pun pe mine pe primul plan , a declarat Bogdan Ionescu pentru cancan.ro.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton