Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii vrea să devină tată: "Deja e în plan"

 Raiciu Adriana
.

Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii vrea să devină tată. După divorțul de Hannelore, Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii și-a găsit fericirea în brațele unei alte domnișoare. Ba chiar mai mult, fosta ispită are planuri serioase și își dorește să devină tătic în următoarea perioadă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI

Bogdan Ionescu a participat la Insula Iubirii în două sezoane distincte, atât în calitate de concurent, cât și de ispită. Anul acesta, telespectatorii l-au putut vedea într-o altă ipostază, fără Hannelore, fosta lui parteneră. După sezonul 6 de la emisiunea care l-a consacrat, bărbatul și-a găsit marea dragoste, pe Sorina, o tânără cu 12 ani mai mică decât el.

bogdan-ionescubogdan-ionescu

În cadrul unui interviu, Bogdan Ionescu de la Insula a precizat faptul că se cunoștea deja cu iubita lui și că ar fi existat ceva sentimente între ei, înainte să plece la emisiune. 'Aveam relație când am plecat la Insula Iubirii, stăteam deja împreună. Înainte cu jumătate de an să plec la Insula Iubirii ne-am cunoscut. Nici prin gând nu mi-a trecut că o să găsesc pe cineva la Insulă. Nu căutam absolut nimic, poate dacă eram singur era altfel situația', a spus Bogdan Ionescu, pentru Spynews.ro.

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Bogdan Ionescu, ispita de la Insula Iubirii.A uitat-o complet pe Hannelore

Citește și: Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii a plecat în vacanță cu noua iubită.

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în prima zi de școală. Prima Doamnă României a devenit dirigintă pentru o nouă generație de boboci

Citește și: Anca Ciota și-a botezat fiul. Cine au fost nașii, dar și moșii de botez: „Minunea s-a întâmplat’

Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii vrea să devină tată

Totodată, fosta ispită de la Insula Iubirii a mai declarat faptul că-și dorește să devină tată în perioada următoare, iar planul este deja făcut în această privință. Ba chiar mai mult, cei doi au gânduri serioase de viitor, vor să se mute în casa nouă și să-și întemeize familia la care au vistat dintotdeauna.

'Vrem un copil, încercăm acum, așteptăm. Deja e în plan, relația noastră are aproape un an și jumătate și sunt foarte, foarte ok. Eu îmi construiam casa și acum o vom face într-un fel împreună, ne mutăm amândoi. E casa amândurora', a mai declarat Bogdan Ionescu.

Cum s-a cunoscut Bogdan Ionescu cu noua iubita

Tot în cadrul interviului, Bogdan a mai mărturisit cum s-a cunoscut cu Sorina, noua sa iubită. Deși ea nu este din Timișoară, o prietenă comună a reușit să le facă cunoștință celor doi. Au ajuns să se vadă, întrucât tânara își dorea să închirieze un apartament.

Bărbatul i-a propus să locuiască cu el și, astfel, au ajuns să se cunoască din ce în ce mai bine și să formeze o relație.

'Ne-am cunoscut în oraș, printr-o prietenă comună, ea nu e din Timișoara, eu sunt în Timișoara. Ea își căuta o chirie, eu i-am zis că poate să stea la mine până când își găsește că aveam două apartamente și am ajuns să ne cunoaștem, iar după o lună de zile ne-am dat seama că ne cam îndrăgostim. Ea momenten nu se ocupă cu nimic, e studentă, dar ea are un business cu haine, doar că nu e foarte dezvoltat momentan, e local', a mai zis Bogdan Ionescu.

Chiar dacă sunt de un an și jumătate împreună și au planuri mari împreună, Bogdan Ionescu nu și-a cerut iubita în căsătorie.

'Încă n-am cerut-o de soție, acela e secretul meu. Am discutat despre nuntă, eu am mai avut deja o nuntă, am considerat despre aspecte legate de nuntă. Între noi e o diferență de vârstă de 12 ani, dar la minte mea de 20 nu prea sunt 12 ( râde). Ne-am întâlnit în perioada în care eu băteam cu pumnul în piept că vreau să fiu singur, ea vrea să fie singură, și s-a întâmplat și spre surprinderea noastră, chiar a și mers. Suntem foarte bine!', a mai povestit Bogdan Ionescu.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton