Bogdan Ionescu și Sheila s-au despărțit? Syda a apărut cu o altă femeie la nunta Mariei Constantin și i-a făcut numeroase dedicații / Indiciile care arată că s-a produs ruptura între ei

.

Bogdan Ionescu și Sheila s-au despărțit? Syda a apărut cu o altă femeie la nunta Mariei Constantin și i-a făcut numeroase dedicații. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că de câteva zile se zvonește faptul că Bogdan Ionescu și Sheila ar fi divorțat. Ei bine, el a ieșit în față și a oferit declarații cu subînțeles, însă apoi a mers la nuntă în compania unei brunete căreia i-a dedicat numeroase melodii. Iată indiciile care arată că s-a produs ruptura între ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Bogdan Ionescu și soția lui, Sheila, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, sau cel puțin așa au lăsat de înțeles de-a lungul timpului. Totuși, nu știm dacă mai sunt sau nu soț și soție, asta fiindcă în ultima perioadă, au apărut mai multe zvonuri legate de faptul că Bogdan Ionescu s-ar fi despărțit de soția sa, de origine turcă, Sheila! Nu mai au poze împreună pe rețelele sociale, iar în ultimul timp, Syda, a apărut din ce în ce mai des singur, însă nu și la nunta Mariei Constantin.

images-9images-9

Citește și: Sheila, soția lui Bodgan Syda Ionescu, despre sarcină: „Medicii mi-au interzis să…”

Citește și: Bogdan „Syda' Ionescu a devenit tată pentru a treia oară. Soția lui, Sheila, a născut

Citește și: Giorgiana Grassu, soția lui George Piștereanu, este însărcinată. Actorul a dezvăluit sexul bebelușului: „Răsturnare de situație. Eram convins că va fi…'

Citește și: Cine este noua iubită a lui Dinu Maxer. Cei doi au petrecut la un club de fițe din Mamaia: „Suntem de ceva vreme împreună…”

Bogdan Ionescu și Sheila s-au despărțit?

Bogdan Ionescu nu a dorit să vorbească absolut deloc despre relația lui cu Sheila, nici măcar după ce amândoi au renunțat la pozele pe care le aveau împreună. Nu au mai fost zăriți de ceva timp unul în compania altuia, ba mai mult, atunci când a fost întrebat despre cum decurge mariajul său și dacă sunt adevărate zvonurile despărțirii, Syda nici nu a negat, dar nici nu a confirmat.

Nu pot să vorbesc despre acest lucru acum. Am copiii lângă mine. Totul este bine', a spus Syda pentru Click.

Indiciile care arată că s-a produs ruptura între ei

Un prim detaliu care a atras atenția tuturor a fost faptul că Bogdan Ionescu și-a petrecut, în urmă cu două luni, ziua sa de naștere fără Sheila, în Mikonos, și se pare că nu era afectat deloc. Ba mai mult, recent, a fost surprins pe litoralul românesc, neînsoțit de vreo prezență feminină, ci în compania lui Ciprian Marica și a soției lui.

Mai mult decât atât, pozele cu ei doi parcă au dispărut din mediul online, deși obișnuiau să se afișeze des în compania fiicei pe care o au împreună. Ei bine, și de aici la apariția lui alături de o brunetă la nunta Mariei Constantin a mai fost doar un pas.

Bogdan Ionescu, dedicații pentru o brunetă la nunta Mariei Constantin

După toate zvonurile despărțirii, în care atât el, cât și ea, au decis să fie reținuți, Bogdan Ionescu s-a afișat la nunta Mariei Constantin alături de o brunetă, care a cucerit pe toată lumea. Ce-i drept, nimeni nu se aștepta la un astfel de gest din partea lui și mulți au considerat inițial că sunt prieteni, asta până când au început dedicațiile. Da! Syda a a scos bani grei din buzunar pentru a-i dedica piese de dragoste Ralucăi Paraschiv, potrivit SpyNews.ro.

Deși niciunul nu a confirmat divorțul, indiciile și gesturile lui lasă loc de interpretări și duce pe toată lumea cu gândul că relația lor a ajuns la final la doar trei ani de când s-au căsătorit. Totuși, nu putem trage concluziile până când ei nu vor spune clar ceea ce se întâmplă între ei.

Bogdan Ionescu s-a căsătorit cu Sheila în 2020

Bogdan Ionescu și Sheila au trăit o frumoasă poveste de dragoste o bună perioadă de timp, și au împreună un copil, însă conform zvonurilor apărute și a gesturilor lui, se că relația lor ar fi ajuns la final. Bogdan Ionescu și Sheila, de origine turcă, s-au căsătorit în anul 2020, iar ceremonia a fost una desprinsă parcă din povești, cu o petrecere extravagantă la cel mai scump palat din Istanbul. Mai apoi ea l-a făcut tată din nou, având o fetiță superbă împreună.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton