Bogdan Mocanu, atacat cu maceta în club! A ajuns de urgență la spital: ”Am vrut să ripostez, dar...”

 Cruceru Cristina
.

Bogdan Mocanu, atacat cu macete în club. Acesta a ajuns de urgență la spital, unde a avut nevoie de îngrijirile medicilor. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a avut parte de sperietura vieții lui, după ce mai mulți bărbați l-ar fi atacat. Tânărul susține că a fost rănit și că va cere dreptate!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bogdan Mocanu a fost atacat cu macete într-un club de la malul mării. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a trecut prin momente de groază, după ce a fost atacat în club. Acesta a ajuns la spital de urgență, unde a avut nevoie de îngrijiri medicale. Tânărul a avut parte de sperietura vieții lui, pentru că nu se aștepta la un asemenea incident. Totul ar fi început atunci când Bogdan Mocanu s-ar fi dus să salute câteva prietene vechi.

Bogdan-MocanuBogdan-Mocanu

Bogdan Mocanu a fost implicat într-un scandal imens într-un club de la malul mării. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a mers la o masă, unde și-a salutat câteva vechi prieteni. De acolo totul a degenerat. Unul dintre indivizii de la masa respectivă ar fi făcut o glumă, pe care Mocanu nu ar fi acceptat-o.

Citește și: Cum se înțelege Bogdan Mocanu cu socrii: „E o relație atipică'

Citește și: De ce s-au certat din nou Bogdan Mocanu și Jador: „Pe Jador de acum nici nu-l cunosc, a murit pentru mine”

Citește și: De ce s-au despărțit Teodora și Alex Marcu de la Insula Iubirii, după o lună de relație: „Nu am acceptat…”

Citește și: Alex Marcu de la Insula Iubirii a fost deranjat de întâlnirea soției sale cu ispita Ali, în camera liberă: „S-a văzut clar că a venit atingerea și a rămas acolo'

Bogdan Mocanu, atacat cu maceta în club

Bogdan Mocanu a povestit că totul a început de la o glumă nefericită, care a dat tonul unui scandal imens. Unul dintre indivizii, care se afla la masă cu prietenele vechi ale lui Mocanu, ar fi spus ceva nepotrivit. Atunci când a auzit, Bogdan i-a cerut acestuia explicații. Ulterior, a pornit întregul scandal.

Am salutat și eu prieteni, prietene pe care i-am întâlnit în club, iar una dintre prietene s-a întâmplat să fie cu iubitul ei, sau mă rog, niște băieți. Unul dintre ei a încercat o glumă proastă cu mine, eu am cerut explicații, dintr-o dată am văzut patru macete ridicate deasupra mea.

M-au lovit, nu mi-am dat seama pe moment, am vrut să ripostez, am vrut să-l iau pe ăsta primul care a scos maceta spre mine, dar i-am văzut pe ceilalți trei. Ulterior, i-au ținut bodyguarzii', a spus Bogdan Mocanu la Antena Stars, notează Spynews.

Bogdan Mocanu a ajuns la spital

Bogdan Mocanu a ajuns de urgență la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a avut un șoc atunci când a văzut ce are la mână. Mai mult decât atât, acesta a punctat faptul că va face toate demersurile necesare pe cale legală, după acest incident.

Abia ce m-au cusut. Am văzut că îmi atârna tricepsul, îmi curgea carnea de pe mine, fără să fac nimic, doar că am oferit respect unei persoane. Încerc să aflu ce s-a întâmplat acolo, pare mult mai mult decât un conflict spontan și să rezolv problema.

Abia aștept să ajung înapoi în Capitală să fac toate demersurile necesare. Eu nu sunt cu absolut nimic vinovat, dacă aș fi fost vinovat nu aș fi fost atât de hotărât să fac toată situația asta dreaptă' , a mai spus Bogdan Mocanu, pentru sursa citată.

Tânărul este de părere că tot ce i s-a întâmplat se poate încadra la 'tentativă de omor'. 'Asta practic a fost tentativă de omor, au încercat să-mi dea și la gât, să-mi dea cu cuțitul și în coaste', a conchis Bogdan Mocanu, la Antena Stars.

Sursă foto: Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton