Bogdan Mocanu este „Burlacul” dintr-un show matrimonial nou: „S-au înscris și mulți bărbați, vreo 27...”

 Matei Bianca
.

Bogdan Mocanu este „Burlacul' dintr-un show matrimonial nou. Este vorba despre o emisiune care va fi organizată de RXF, va fi de tipul show-ului „Burlacul', iar din juriu vor face parte prieteni de-ai artistului și tatăl acestuia. Cântărețul își dorește să-și găsească jumătatea, dar a mărturisit că pentru el s-au înscris și bărbați, nu doar femei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Bogdan Mocanu a devenit protagonistul unui nou show matrimonial organizat de RXF, într-un format similar cu „Burlacul'. Femei din toată țara vor concura pentru o vacanță în Dubai alături de el, iar juriul, format din prieteni apropiați și tatăl său, va decide câștigătoarea.

ScreenshotScreenshot

Citește și: Ce spune Bogdan Mocanu după ce Jador a părăsit-o pe Oana Ciocan: 'A fost alegerea lui…' Fostul concurent de la Puterea Dragostei și artistul sunt, din nou, cei mai buni prieteni / EXCLUSIV

Citește și: Mesajul lui Bogdan Mocanu pentru Andra Volos, fosta lui iubită, după ce aceasta s-a căsătorit cu artistul Robert Lele: 'Dar nu sunt supărat…' Ce spune despre viața lui amoroasă / EXCLUSIV

Citește și: Rita Mureșan recunoaște că frumusețea a ajutat-o în carieră. Cât de mult i s-a schimbat viața, după ce a plecat în străinătate ca model: „Eu, o fetiță simplă din Breaza, m-am transformat într-o persoană sofisticată” / EXCLUSIV

Citește și: Tudor Chirilă, implicat într-un scandal cu un șofer, care a parcat pe trecerea de pietoni. Bărbatul i-a smuls telefonul din mână artistului: „M-a înjurat, am sunat la Poliție, dar fără succes'

Bogdan Mocanu este „Burlacul' dintr-un show matrimonial nou

Bogdan Mocanu a anunțat că va participa într-un nou show matrimonial, organizat de RXF, similar emisiunii „Burlacul'. Artistul a explicat că proiectul va include un casting deschis pentru femei din toată țara, iar juriul, format din prieteni apropiați și membri ai familiei sale, va decide care dintre participante va câștiga o vacanță de vis alături de el în Dubai.

„O să mă duc la un show matrimonial. RXF-ul face un show, cum era Burlacul. Se va organiza un casting, unde se înscriu femei din toată țară. Juriul va alege care fată va merge cu mine într-o vacanță în Dubai.

Din toate femeile înscrise, doar 20 vor ajunge în platou, cu ultimele 10 voi avea niște date-uri, iar cu ultima aleasă voi merge în Dubai', a spus el pentru cancan.ro.

Cine face parte din juriu

Din juriul acestui show matrimonial de tip „Burlacul' vor face parte Nikolas Sax, Yamato Zaharia, Costică de pe TikTok și chiar tatăl lui Bogdan Mocanu. Yamato Zaharia ar putea fi înlocuit la un moment dat de cântărețul de manele Jador.

De asemenea, artistul a povestit că a decis să-l includă în proiect pe Costică de pe TikTok, un personaj cu care are o relație specială.

„Din juriu vor face parte trei prieteni: Nikolas Sax, Yamato Zaharia și Costică de pe Tik Tok, dar și tatăl meu. Yamato e posibil să fie înlocuit de Jador, la un moment dat. Tatăl meu are o mare teamă de camere, nu suportă să vorbească, pentru el e un chin. Când am filmat promo-ul, nu vrei să știi câte emoții a avut! Sunt foarte curios când se va descurca tatăl meu.

Costică de pe Tik Tok e un băiat… mai special, de care am avut grijă cu orice ocazie. M-am gândit să-i fac și lui un bine, pentru imagine și pentru că 2, 3 lei nu i-ar strica și lui acolo. El are un umor aparte. Poate pe viitor se va întreține singur', a mai adăugat acesta.

Bogdan Mocanu: „S-au înscris și mulți bărbați, vreo 27…'

Bogdan Mocanu a făcut mărturisiri surprinzătoare despre acest nou show matrimonial. Artistul a spus că nu s-au înscris doar femei pentru el, ci și bărbați.

„Mi-au scris tot felul de fete. Unele sunt chiar foarte frumoase. Sunt și simple, și plasticate. S-au înscris și mulți bărbați. Eu știu că sunt bărbat bine, dar premiul e o vacanță în Dubai. Vreți să mergem să bem o bere acolo? S-au înscris vreo 27 de bărbați!', a precizat artistul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton