Bogdan Mocanu s-a împăcat cu Jador, după un an în care nu și-au vorbit: "Și-a cerut iertare pentru ce a făcut în trecut, iar eu nici nu țin așa tare la supărări"

 Dumba Gabriela
.

Jador și Bogdan Mocanu s-au împăcat, după un an în care nu și-au vorbit deloc. Acum câteva luni, Bogdan Mocanu a vorbit despre cearta cu Jador și a dezvăluit ce l-a făcut să se îndepărteze de fostul concurent de la Survivor România. Erau ca doi frați, dar ceea ce s-a întâmplat l-a făcut să se îndepărteze total.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Jador și Bogdan Mocanu au fost, încă de la Puterea Dragostei, prieteni foarte. Se comportau exact ca niște frați și chiar dacă la un moment s-au certat, s-au împăcat și păreau de nedespărțit.

68644707-477589246357720-9043244385520582656-n68644707-477589246357720-9043244385520582656-n

Jador și Bogdan Mocanu s-au împăcat

Recent, Jador și Bogdan Mocanu au fost prezenți la același eveniment, alături de Nikolas Sax, și chiar s-au fotografiat împreună, semn că s-au împăcat după un an în care nu și-au mai vorbit deloc. Bogdan Mocanu spune că Jador și-a cerut iertare pentru tot ce a făcut și el a decis să mai dea o șansă prieteniei lor.

'Și-a cerut iertare pentru ce a făcut în trecut, iar eu nici nu țin așa tare la supărări. Prost de gură, cum o fi, e al nostru și trebuie să-l iubim cum e. Nimeni nu e fără greșeală pe pământ', a spus Bogdan Mocanu despre împăcarea cu Jador, pentru spynews.ro.

Bogdan Mocanu a mai spus că având atâția prieteni în comun în industria muzicală, le-ar fi fost imposibil să nu dea nas în nas la evenimente, iar așa s-a și întâmplat acum două seri când s-au întâlnit.

'Am fost să il susținem pe Nikolas. Având atâția prieteni comuni în industrie și nu numai, e greu să nu ne lovim unul de celălalt. Ne-am simțit bine. Sper că experiența de seara trecută, faptul că ne-am strâns toți apropiații lui Nikolas, să-i amintească ce înseamnă prietenia' și cum ar trebui manifestată', a mai spus Bogdan Mocanu.

Citește și: Cabral și Andreea Ibacka își vând casa de la mare. Cum arată imobilul: „Pe noi ne-a convins s-o cumpărăm în primele 5 minute’

Citește și: Ibrahim Ibru a ajuns de urgență la spital cu fetița lui și a fost nevoit să se interneze cu micuța Maryam / El și Raluca Pastramă au custodie comună

Citește și: Iulia Albu nu se grăbește să se mărite cu iubitul ei, Mike, dar știe cum va arăta ziua cea mare pentru ei: „Nu îți mai arde. O să ne facem nunta la un conac, rochia mea o să fie inspirată din…’ / EXCLUSIV

De la ce a pornit, de fapt, scandalul dintre Bogdan Mocanu și Jador

În toamna trecută, Bogdan Mocanu a anunțat la Xtra Night Show că prietenia sa cu Jador a ajuns la final. Cântărețul dădea de înțeles că Jador i-ar fi greșit atât de tare încât nu a mai putut să treacă peste, astfel că l-a blocat peste tot și nu își mai vorbesc.

Ba mai mult, folosind un limbaj jargonic, Jador spune că Bogdan Mocanu se supără precum o fată care nu primește atenție. 'Nu știu, nu mai vrea să răspundă la telefon, el știe ce are…! Se comportă ca o p***ă din aia supărată căruia nu-i dai atenție', spunea Jador despre cearta cu Bogdan Mocanu.

La rândul său, Jador sune că e foarte ocupat și timpul nu-i permite să stea toată ziua cu Bogdan Mocanu. Totodată, mai afirmă că Bogdan Mocanu are, spre deosebire de el, mult prea mult timp liber.

'Nu pot să stau toată ziua cu el, eu am treabă, nu pot să stau toată ziua cu el, să stau și să stăm. Eu nu sunt omul care să stea. El are mai mult timp liber, eu sunt un om ocupat cu responsabilități enorme. Eu sunt cântăreț, astăzi sunt la Paris, mâine la Bruxelles, poimâine în Germania și tot așa. Eu nu am timp de stat', a mai zis Jador.

Acum câteva luni, Bogdan Mocanu a vorbit despre cearta cu Jador și a dezvăluit ce l-a făcut să se îndepărteze de fostul concurent de la Survivor România.

„El de fiecare dată când avea concerte prin zona aceea a Moldovei…Odată a sunat-o pe mama să îi spună că venim, că avem concert pe la Iași. La 4 dimineața. S-a trezit mama, i-a împletit aluat și i-a făcut pâine caldă să mănânce el și toată formația la patru dimineața. După ce face o femeie chestia asta, nu ai cum să intri pe live și să vorbești urât de ea, nici în glumă', a declarat Bogdan Mocanu.

Pe de altă parte, Bogdan Mocanu spunea atunci ca avea în curând o colaborare cu Zanni, rivalul lui Jador de la Survivor România. „Sunt câteva luni de când nu vorbim. Nu am calculat exact… Nu ne-am îmăpcat. Nu am mai vorbit de atunci. Am văzut un video pe TikTok cu el, în care spune ca știe că ne vom împăca, că îmi va trece. Nu a încercat să facă nici un pas. Oamenii se schimbă.

Așa cum a spus și el, ce antuaraje am ajuns să am, probabil se referea la Zanni. Pentru că urmează să am o colaborare cu el și din câte știu, ei sunt într-un oarecare conflict. Dar, da, oamenii se schimbă, se numește evoluție', a completat Mocanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton