Ce spune Bogdan Mocanu după ce Jador a părăsit-o pe Oana Ciocan: ”A fost alegerea lui...” Fostul concurent de la Puterea Dragostei și artistul sunt, din nou, cei mai buni prieteni / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Bogdan Mocanu a vorbit despre despărțirea dintre Jador și Oana Ciocan. Dacă în urmă cu o lună, influencerul nu credea că ruptura este definitivă, acum pare convins că prietenul lui și Oana și-au încheiat toate socotelile pe plan amoros.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Bogdan Mocanu a vorbit despre despărțirea dintre Jador și Oana Ciocan. Ce spune după ce s-a convins că artistul este, din nou, singur.

bogdan mocanu cu jadorbogdan mocanu cu jador

Citește și: Bogdan Mocanu, după ce Jador și Oana Ciocan au anunțat despărțirea și apoi au fost suprinși împreună în club: „Cred că un copil o să îl facă mai responsabil. Se potrivesc foarte bine și reușește să îl tempereze'

Citește și: Bogdan Mocanu s-a împăcat cu Jador, după un an în care nu și-au vorbit: „Și-a cerut iertare pentru ce a făcut în trecut, iar eu nici nu țin așa tare la supărări”

Citește și: Cum a ajuns Tania Popa actriță, deși își dorea să facă design vestimentar: „Dacă aș lua-o de la capăt, niciodată nu aș mai porni pe drumul acesta. Și pot fi judecată cum vreți. Pentru că sufletul meu e în altă parte”. La evenimente îmbracă numai ținute confecționate de ea / EXCLUSIV

Citește și: Mesajul ascuns din celebra piesă 'Rața', interpretată de Corina Chiriac și lansată în perioada comunistă: 'Eram sătui, vara la mare nu era bere, nu era nimic. Cine a trăit vremurile acelea…' Ce a mai povestit artista / EXCLUSIV

Bogdan Mocanu îl susține pe Jador în tot ceea ce face

'A fost alegerea lui. Ideea e că eu pe Jador, fiind prietenul meu, îl susțin în orice decizie ia el. I-am spus că îl susțin în tot ceea ce face…', a declarat Bogdan Mocanu, pentru Viva.ro.

În altă ordine de idei, fostul concurent de la Puterea Dragostei ne-a povestit că abia așteaptă să își ducă părinții în vacanță deoarece, spune el, cu iubitele ar fi cheltuit prea mulți bani

'Am fost vara asta în vacanță și de două ori pe lună. Dar acum aș vrea să plec cu ai mei, să-i duc și pe ei undeva, să îi plimb. Numai eu cu ei doi, atât! Cu mama și cu tata… Cu gagici, tot am cheltuit banii și am plecat în vacanțe. Ei nu prea s-au plimbat, așa că lasă că îi plimb eu acuma', a declarat Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei.

Jador și Bogdan Mocanu s-au împăcat în urmă cu câteva luni

Recent, Jador și Bogdan Mocanu au fost prezenți la același eveniment, alături de Nikolas Sax, și chiar s-au fotografiat împreună, semn că s-au împăcat după un an în care nu și-au mai vorbit deloc. Bogdan Mocanu spune că Jador și-a cerut iertare pentru tot ce a făcut și el a decis să mai dea o șansă prieteniei lor.

'Și-a cerut iertare pentru ce a făcut în trecut, iar eu nici nu țin așa tare la supărări. Prost de gură, cum o fi, e al nostru și trebuie să-l iubim cum e. Nimeni nu e fără greșeală pe pământ', a spus Bogdan Mocanu despre împăcarea cu Jador, pentru spynews.ro.

Bogdan Mocanu a mai spus că având atâția prieteni în comun în industria muzicală, le-ar fi fost imposibil să nu dea nas în nas la evenimente, iar așa s-a și întâmplat acum două seri când s-au întâlnit.

'Am fost să il susținem pe Nikolas. Având atâția prieteni comuni în industrie și nu numai, e greu să nu ne lovim unul de celălalt. Ne-am simțit bine. Sper că experiența de seara trecută, faptul că ne-am strâns toți apropiații lui Nikolas, să-i amintească ce înseamnă prietenia’ și cum ar trebui manifestată', a mai spus Bogdan Mocanu.

De la ce a pornit, de fapt, scandalul dintre Bogdan Mocanu și Jador

În toamna trecută, Bogdan Mocanu a anunțat la Xtra Night Show că prietenia sa cu Jador a ajuns la final. Cântărețul dădea de înțeles că Jador i-ar fi greșit atât de tare încât nu a mai putut să treacă peste, astfel că l-a blocat peste tot și nu își mai vorbesc.

Ba mai mult, folosind un limbaj jargonic, Jador spune că Bogdan Mocanu se supără precum o fată care nu primește atenție. 'Nu știu, nu mai vrea să răspundă la telefon, el știe ce are…! Se comportă ca o p***ă din aia supărată căruia nu-i dai atenție', spunea Jador despre cearta cu Bogdan Mocanu.

La rândul său, Jador sune că e foarte ocupat și timpul nu-i permite să stea toată ziua cu Bogdan Mocanu. Totodată, mai afirmă că Bogdan Mocanu are, spre deosebire de el, mult prea mult timp liber.

'Nu pot să stau toată ziua cu el, eu am treabă, nu pot să stau toată ziua cu el, să stau și să stăm. Eu nu sunt omul care să stea. El are mai mult timp liber, eu sunt un om ocupat cu responsabilități enorme. Eu sunt cântăreț, astăzi sunt la Paris, mâine la Bruxelles, poimâine în Germania și tot așa. Eu nu am timp de stat', a mai zis Jador.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton