Mesajul lui Bogdan Mocanu pentru Andra Volos, fosta lui iubită, după ce aceasta s-a căsătorit cu artistul Robert Lele: ”Dar nu sunt supărat...” Ce spune despre viața lui amoroasă / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, mesaj pentru fosta lui iubită, Andra Volos, după ce aceasta s-a căsătorit cu solistul de manele Robert Lele. Deși despărțirea lor a fost cu scântei, protagonistul nostru i-a transmis o urare emoționantă femeii pe care o iubea în urmă cu patru ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, mesaj pentru fosta lui iubită, Andra Volos, după ce aceasta s-a căsătorit cu artistul Robert Lele. Cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei s-au iubit mult, dar au avut o relație extrem de tumultuoasă.

a1-15a1-15

Citește și: Andra Volos, amenințată și înjurată de Bogdan Mocanu: „Poliția va face dreptate, îți asigur asta!'

Citește și: Bogdan Mocanu, după ce Jador și Oana Ciocan au anunțat despărțirea și apoi au fost suprinși împreună în club: „Cred că un copil o să îl facă mai responsabil. Se potrivesc foarte bine și reușește să îl tempereze'

Citește și: Viața Irinei Nicolae în Ungaria, la 15 de ani de când a părăsit România. Pentru ce meserie se pregătește: „Mi-am dorit să învăț de la profesioniști, așa că nu am stat degeaba și am aplicat pentru…”. În ce relații a rămas, de fapt, cu fostele colege de la A.S.I.A. / EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajuns Tania Popa actriță, deși își dorea să facă design vestimentar: „Dacă aș lua-o de la capăt, niciodată nu aș mai porni pe drumul acesta. Și pot fi judecată cum vreți. Pentru că sufletul meu e în altă parte”. La evenimente îmbracă numai ținute confecționate de ea / EXCLUSIV

Bogdan Mocanu, mesaj pentru fosta lui iubită, Andra Volos

Bogdan Mocanu i-a transmis un mesaj frumos fostei sale iubite, Andra Volos, care s-a căsătorit recent. Influencer-ul a recunoscut, în trecut, că a suferit după despărțire și că a încercat să o uite pe Andra cu ajutorul altor femei.

'Îți dai seama că îi doresc să fie fericită, să-i meargă bine, 'Casă de piatră', cum se spune, dar nu sunt supărat.', a declarat Bogdan Mocanu, pentru viva.ro.

Întrebat cum stă cu dragostea, tânărul a declarat că și-a propus să își mai dea o șansă, dar nu a dat detalii.

'Am început… Sunt în negocieri. Mi-am zis să îmi dau și eu o șansă. Parcă prea o țineam pe asta că nu am încredere în femei. Dar mai am o șansă… Dacă nu, rămân golan toată viața. Știi cum se spune, că atunci când o cauți, nu găsești…', a mai declarat acesta, pentru viva.ro.

Andra Volos și Lele s-au căsătorit și și-au botezat fiica în aceeași zi

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei și artistul s-au căsătorit în urmă două săptămâni și au bifat și un alt eveniment important, la fel de încărcat de emoție – botezul fiicei lor, care a primit numele de Kim Nicole. Micuța a venit pe lume anul trecut, în luna noiembrie. Atât Andra, cât și nașa micuței s-au lăsat copleșite de emoții în biserică, în timp ce Kim Nicole era creștinată.

„Am plâns în biserică, deși nașa a plâns mult mai mult decât mine. A crezut că e mai tare și uite că i-am descoperit sentimentele intense și ne-am abținut și la cununie și la botez. (…) Bani, bogăție, fericire și sănătate, că asta contează. Multă sănătate să ne dea Dumnezeu la toti, și vouă și la toată lumea’, a declarat Andra Volos pentru Spynews.

Andra Volos, nuntă de lux

Apoi, a urmat petrecerea de nuntă care a avut loc într-un cadru de vis, cu piscină și aranjamente florale superbe de culoare albă. Dacă în biserică Andra a optat pentru o rochie albă, lungă, împodobită cu cristale, rochia pentru petrecere a fost una de aceeași culoare, însă mult mai sexy, care i-a evidențiat perfect trupul frumoasei soții a lui Lele.

Invitații au fost răsfățați cu un meniu gourmet, dar și cu două torturi, cel al mirilor și cel al micuței, de culoare roz. Cât despre candy bar, acela a fost, cu siguranță, unul dintre punctele de atracție. Pe scenă au urcat, pe rând, colegi de-ai lui Lele, care au întreținut distracția, printre artiștii care i-au fost alături acestuia în cea mai importantă zi numărându-se și Adrian Minune.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton