Ce a făcut Bogdan Stelea cu primii bani pe care i-a câștigat, în 1986: ”Mi-am cumpărat...” Părinții i-au interzis să joace fotbal / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Bogdan Stelea a câștigat primii bani în 1986 și își amintește că și-a cumpărat de ei un palton și niște pantofi. Într-un interviu pentru viva.ro, celebrul portar a mărturisit și că părinții, fiind profesori, nu doar că nu l-au încurajat să facă fotbal, dar i-au interzis de multe ori să mai practice sportul rege.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Bogdan Stelea a câștigat primii bani în 1986 și și-a cumpărat de ei un palton și niște pantofi. Ce spune despre cariera în fotbal, marea lui dragoste.

12809648_1274768045871946_5452754944607606591_n12809648_1274768045871946_5452754944607606591_n

Citește și: Lili Sandu a vorbit despre fostul iubit, Bogdan Stelea, de față cu tatăl fiului ei. Cum a reacționat Silviu Țolu: „Stai un pic”

Citește și: [FOTO] Vedete la prezentarea colecţiei Casablanca semnată Mirela Stelea

Citește și: De ce s-a întors Leon Dănăilă din America, după un an petrecut acolo: „Profesorul Arseni tot voia să scape de mine. Nu voiam bani, eu voiam performanță'. Neurochirurgul și-a vândut casa pentru a-și finanța cercetările / EXCLUSIV

Citește și: Prima imagine cu rochia de mireasă a Roxanei Vancea: „Mă duce cu gândul la Tinkerbell, e așa, de zână'. Vedeta face nunta cu Dragoș Paiu în weekend. Cine sunt nașii și ce invitați vor avea / EXCLUSIV

Bogdan Stelea a câștigat primii bani în 1986

Bogdan Stelea a câștigat primii bani în 1986 și și-a cumpărat de ei un palton și niște pantofi! Ce spune despre cariera în fotbal. Celebrul portar a venit la cinematograf pentru a vedea, alături de colegii lui din anii de glorie, filmul 'Hai, România'.

Cu ce sentimente ai venit? Cu ce gânduri?

În primul rând să văd filmul cum a ieșit, să ascult. În afară de faptul că eu știu ce am vorbit și ce am spus, sunt interesat și de trăirile colegilor mei. Asta mă motivează cel mai tare.

O colegă te întreba mai înainte dacă ai face același lucru. Eu te întreb dacă părinții te-au încurajat și dacă te-au susținut? Sunt părinți care sunt de părere că e mai bine să te descurci singur, alții își împing copiii de la spate… Cum a fost în cazul tău?

Eu m-am descurcat singur. Ei chiar nu m-au susținut. Ai mei fiind profesori, au fost perioade în care mi-au interzis să merg la fotbal. Așa că, lucrurile s-au întâmplat pentru că au trebuit să se întâmple. Mi-am dorit foarte mult.

Bogdan Stelea: 'A fost dorința mea. Nu e vorba de destin aici. Eu mi-am făcut singur destinul. '

Destinul și-a spus cuvântul…

Nu. A fost dorința mea. Nu e vorba de destin aici. Eu mi-am făcut singur destinul.

Dar copilăria ta cum a fost comparativ cu a celor din ziua de azi? A fost o copilărie grea?

Poate. Dar bine, era copilăria mea. Aveam bucuriile mele din perioada respectivă și nu aș schimba-o cu absolut nimic.

Se mai bucură cei din ziua de azi de lucrurile de care ne-am bucurat noi?

Probabil că nu, dar se bucură de altceva. Ei trăiesc într-o altă lume. Lumea se schimbă. E o ipocrizie să ne gândim că am vrea să trăim cum trăiam acum 30 de ani. Nu se mai întâmplă asta. Nu mai este posibil.

Bogdan Stelea: 'Primii bani i-am câștigat…'

Dar primii bani când i-ai câștigat? Mai ții minte ce ți-ai cumpărat de ei?

Primii bani i-am câștigat în perioada liceului. Era în 1986 și țin minte că mi-am cumpărat un palton și niște pantofi.

Care sunt pasiunile tale în afara fotbalului?

Am foarte multe pasiuni, dar nu e timp acum să vă povestesc pentru că începe filmul și abia aștept să îl văd.

Bogdan Stelea nu a văzut filmul înainte de avanpremieră

Bogdan Stelea a declarat la finalul vizionării că toţi componenţii „Generaţiei de Aur” au încercat să povestească în film lucruri care nu sunt cunoscute de publicul larg. De asemenea, fostul portar a mai spus că și pentru ei acest film a reprezentat un prilej bun de a afla acum anumite detalii din acea perioadă.

Toți componenții 'Generației de Aur' au fost în formă maximă, dar au fost foarte emoționați în momentul în care au vizionat filmul. Fiecare a filmat separat în jur de trei-patru ore, dar niciunul dintre ei nu văzuse până acum producția finală.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton