Cum se înțeleg Bogdan Vlădău și Gina Chirilă după 10 ani de relație: „Nu mai are motive în ultimii ani să fie geloasă” 

 Borcilă Andreea
.

Cum se înțeleg Bogdan Vlădău și Gina Chirilă. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire de zece ani și au o fetiță superbă în vârstă de doi ani. Ca în orice cuplu, atât Bogdan Vlădău, cât și Gina Chirilă au avut discuții. Recent, cei doi au trecut peste un hop care le-a testat relația. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă au făcut amândoi parte din lumea modellingului. Fostul Burlac, de la emisiunea cu același nume, are o mare pasiune pentru călătorii. În prezent, el organizează și merge cu grupuri de oameni în diferite colțuri ale lumii, pentru dezvoltarea lor personală. 

Gina-Chirila-si-Bogdan-Vladau-despre-gelozie-1280×720Gina-Chirila-si-Bogdan-Vladau-despre-gelozie-1280×720

Invitați la emisiunea lui Măruță, Bogdan Vlădău și Gina Chirilă au povestit o întâmplare recentă care le-a testat relația. Cei doi sunt împreună de zece ani și au o fetiță care i-a împlinit. 

Citește și: Incredibil cum arată Gina Chirilă, la 5 zile după ce a născut! Bogdan Vlădău, în culmea fericirii:”Tot ceea ce este mai prețios în viața mea…”

Citește și: Cine este Gina Chirilă, de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'.Soția lui Bogdan Vlădău arată fabulos și este însărcinată în 4 luni

Citește și: Costi Ioniță, imagini de la Premiile Grammy 2022.A petrecut alături de Sean Paul și Shaggy

Citește și: Mona și Cristian Jitaru de la Puterea Dragostei s-au împăcat:”Ne mai acordăm o nouă șansă”

Cum se înțeleg Bogdan Vlădău și Gina Chirilă după 10 ani de relație

În urmă cu câteva săptămâni, Bogdan Vlădău s-a îmbarcat în avion, cu destinația Bali. Peste doar o săptămână și soția Gina Chirilă și Katia, fiica lor, aveau să îl urmeze, scrie Libertatea.ro

Acesta a fost nevoit însă să coboare de urgență din avion, fiica lor nu avea cum să călătorească pentru că nu are pașaport. Cătălin Măruță a întrebat-o pe Gina de cât timp sunt împreună, iar apoi Bogdan Vlădău a luat cuvântul și a început să povestească ce au pățit.

„Suntem împreună de 10 ani, nu? Eu ar trebui să știu.

A fost o situație. Trebuia să plec eu mai devreme un pic, cu o săptămână, trebuia să plec în Bali și urma ca Gina să vină cu Katia (n.r. fiica lor) peste o săptămână sau zece zile.

Și m-am îmbarcat în avion, eram pe punct de plecare, eram în avion cu centura pusă și mi-a zis că și cea mică are nevoie de pașaport. Noi eram ferm convinși că un copil așa de mic nu are nevoie de pașaport.

Katia face doi ani pe 25 mai. Și a trebuit să mă dau jos din avion pentru că la noi nu poate să facă pașaport copilului un singur părinte, trebuie să fie ambii părinți și la depunerea actelor și apoi. Le-am zis tuturor din avion să stea, să mă dau jos.

Am fost întrebat de vreo trei sau patru ori dacă vreau să mă dau jos, dacă sunt sigur. Am zis că sunt foarte sigur în situația în care sunt', a explicat el la emisiune. 

Gina Chirilă a mărturisit că nu i-a mai vorbit soțului inițial

„Am fost un pic acidă, nu am mai vorbit deloc. Am fost impulsivă, după care nu am mai vorbit nimic. Nici nu mi-a spus că se întoarce acasă. A sunat la ușă, eu credeam că e deja în Doha. Când m-am uitat pe vizor și l-am văzut, chiar nu mi-a venit să cred. După am lăsat nervii deoparte', și-a amintit frumoasa blondină. 

Bogdan Vlădău e de părere că, după zece ani de relație, soția lui nu mai are motive să fie geloasă. De-a lungul timpului, fostul model a pus pe primul loc familia, după ce s-a distrat în tinerețe. Vedeta, care mai cochetează și cu muzica, a povestit că nu e ușor să trăiască lângă o femeie ca ea.  

„Cum crezi tu că e cu o femeie care e și moldoveancă și leoaică? E într-un fel anume, nu te plictisești niciodată, viața ta nu e monotonă niciodată. Îmi condimentează viața în fiecare zi.

Chiar și când nu trebuie. (…) Ea nu e geloasă, nu e puțin geloasă. Nu mai are motive în ultimii ani să fie geloasă. Când eram eu mai tânăr și mai zăpăcit da, erau motive', a mărturisit el în direct la Pro TV. 

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă au dat uitării discuției dintre ei, i-au făcut pașaport fetiței lor, iar în luna mai vor pleca în vacanță. 

Cum s-au cunoscut Bogdan Vlădău și Gina Chirilă 

Bogdan Vlădău a spus adio burlăciei în vara lui 2017. S-a căsătorit civil cu fotomodelul Gina Chirilă chiar de ziua ei de naștere. Mai mult decât atât, sunt împreună de zece ani, iar fostul model recunoaște că a abordat-o primul pe Facebook.

Invitat la Podcastul lui Damian Drăghici, artistul a povestit cum timpul i-a demonstrat că a ales persoana potrivită: „ea avea 18 ani, eu eram în perioada în care eram foarte nebun și nu am considerat că o să fie vreo relație de durată. Iată că au trecut 10 ani, avem o fetiță superbă care ne-a împlinit’, a explicat Bogdan Vlădău.

Bogdan Vlădău a fost la rândul său un model de succes, care a călătorit în jurul lumii, fiind o pasiune pe care păstrat-o și acum. Prima apariție televizată a fost în 2001, când a participat la emisiunea „Vara ispitelor’, iar anul 2014 i-a adus rolul de Burlac, în emisiunea cu același nume.

Artistul, care cochetează și cu muzica, a mărturisit că la 33 de ani era în floarea vârstei și credea că asta înseamnă să fii fericit, atunci când te cunoaște cât mai multă lume: „întotdeauna am fost real la televizor, atât eram atunci, atât înțelegeam atunci’, i-a povestit deschis lui Damian Drăghici.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton