Bogdan Vlădău, mesaj controversat după despărțirea de Gina Chirilă: ​„Femeile în ziua de astăzi își doresc un bărbat prost, dar descurcăreț, gelos, dar înțelegător"

 Tudorache Simona
.

Bogdan Vlădău își uimește urmăritorii cu un mesaj controversat după separarea de soția lui. Gina Chirilă și Bogdan Vlădău și-au anunțat, de curând, divorțul, după ce tot mai multe zvonuri scoteau la suprafață ruptura din mariajul lor. Cei doi aveau o relație de 11 ani și legătura lor părea una solidă din afară, mai ales că povestea lor era completată și o fetiță superbă, Katia.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Luna trecută, Bogdan Vlădău nega despărțirea de Gina Chirilă și susținea că legătura lor nu a fost zdruncinată de nimeni și de nimic. El mărturisea că a fost luat prin surprindere de câte s-au scris despre mariajul lui cu Gina Chirilă și despre speculațiile făcute de unii și alții. Când nimeni nu se mai aștepta, situația s-a schimbat radical, pentru că modelul a dat cărțile pe față și a confirmat divorțul de cel care i-a fost soț.

bogdan vladau 11bogdan vladau 11

Ce fel de bărbat crede Bogdan Vlădău că își doresc femeie

Acum, Bogdan Vlădău postează pe contul lui de socializare un mesaj care face loc multor interpretări. El spune, prin prisma experienței lui de viață, ce bărbat își doresc femeile alături.

​„Băi, femeile în ziua de astăzi își doresc un bărbat prost, dar descurcăreț, gelos, dar înțelegător, distant, dar afectuos. Băi, din câte am priceput eu, astea își doresc un bipolar, schizofrenic, cu grave probleme de comportament, mă. Ferească Dumnezu!', a fost mesajul postat de Bogdan Vlădău, pe contul său de Instagram.  

Citește și: Marina Almășan, adevărul despre infidelitatea din căsnicia cu regretatul Victor Socaciu, la 3 ani de la moartea lui: „A fost mai degrabă o salbă de minciuni, gravitând în jurul disperării ‘sinucigașului’ meu soț de a se întoarce la viața de dinainte de transplant” / EXCLUSIV

Citește și: Dinu Maxer și Magdalena Chihaia vor să se logodească și la biserică, dar nu își doresc copii, momentan: „Aș fi vrut să mergem la un preot pe care îl cunoaștem amândoi” / EXCLUSIV

Citește și: Cine o ajută pe Laura Cosoi după ce a născut. Actrița are patru fetițe și multe responsabilități: „Nu știu cum aș fi reușit altfel, dar recunosc că am rămas singură cu toate de câteva ori și…”

Citește și: Cum a ajuns Augusta Lazarov să aibă o carieră în televiziune. Momentul care i-a schimbat viața: „Am mers cu Cătălin Măruţă și încă un coleg. Atunci a venit şi Mădălin Ionescu”

Gina Chirilă suferă după divorț

Deși pare că decizia despărțirii i-a aparținut, Gina Chirilă dă de înțeles că se luptă cu suferința după ce mariajul ei cu Bogdan a ajuns la final.

„La fel cum antrenamentul fizic poate scoate la iveală resurse nebănuite ale corpului nostru, iar antrenamentul intelectual dezvoltă mintea, și inimile noastre pot fi antrenate și să devină mai puternice. Prin procesul de depășire a durerii, de exemplu, este posibil să vedem dincolo de propria suferință, pentru a dezvolta un sine mai puternic. Această experiență ne poate inspira să avem grijă de alții', a fost mesajul postat de Gina Chirilă.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton