Bogdan Vlădău neagă divorțul de Gina Chirilă. De ce soția a șters pozele cu ei: „Important e să ne fie nouă bine”

.

Bogdan Vlădău neagă despărțirea de Gina Chirilă. Deși au postat mai multe mesaje controversate pe rețelele de socializare, Bogdan Vlădău susține că lucrurile scoase în evidență nu au legătură cu relația lor, că le e bine împreună și povestea lor merge frumos înainte.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Revenit dintr-o vacanță în Costa Rica și Zanzibar, recunoaște că a fost luat prin surprindere despre toate câte s-au spus despre mariajul lui. Bogdan Vlădău își continuă relația cu Gina Chirilă și susține că legătura lor nu a fost zdruncinată de nimeni și de nimic.

bogdan-vladau-92bogdan-vladau-92

Bogdan Vlădău nu se desparte de Gina Chirilă

Bogdan Vlădău mărturisește că a fost luat prin surprindere de câte s-au scris despre mariajul lui cu Gina Chirilă și despre speculațiile făcute de unii și alții.

„Sunt de pe drumuri, încă îmi revin un pic. (…) Știi cum e, atunci când ești persoană publică, am citit tot felul de articole.

Am văzut la un moment dat că eu am postat o chestie care nu avea legătură cu mesajul pentru nimeni, era un mesaj în general, să nu își vândă sufletul ca să accelereze lucrurile în viață. Oamenii trebuie să înțeleagă că nu tot ce postăm noi, fiind persoane publice, nu are legătură cu viața noastră privată. N-are!', a spus el, la Pro TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Bogdan Vlădău susține că ar anunța dacă s-ar întâmpla ceva cu mariajul lui

Bogdan Vlădău susține că ar face un anunț dacă mariajul cu Gina Chirilă nu ar mai merge și ar decide să își separe drumurile. Acum nu e însă cazul de așa ceva.

„Dacă s-ar întâmpla ceva atât de radical în viețile noastre, cred că suntem destul de mari și de maturi ca să facem un anunț oficial, în care să spunem clar, asta e hârtia de divorț de la notar sau de la altă autoritate. Nu e cazul aici', spune el.

Citește și: Cristina Bâtlan și-a schimbat stilul de viață și dieta, după ce a avut probleme cu greutatea: „Am filmat mult la Imperiul Leilor și am mâncat mult, am dormit puțin…”. La ce alimente a renunțat și la ce truc apelează pentru slăbi rapid / EXCLUSIV

Citește și: Cum își menține Monica Anghel silueta de aproape 7 ani, când a luat decizia, după operația la coloană, de a-și schimba viața: 'Dacă pun două kilograme într-un weekend din acesta cu agitație, cu oboseală, cu mâncat la ore ciudate, după aceea, în trei zile le-am dat jos…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cristina Cioran, mărturisiri în lacrimi despre momentul când a fost separată de fiica ei, imediat după naștere: „Am ieșit din spital, nu mai eram nici gravidă, nu mai aveam nici copil. Este inimaginabil'

Citește și: Cum se comportă Adela Popescu cu Radu Vâlcan în intimitate. Regula de la care nu se abat: „Dacă tu te ocupi de partener și el de tine, copiii simt liniștea aceasta”

Citește și: Radu Ștefan Bănică a postat noi imagini cu mama lui, Camelia Constantinescu, de ziua ei de naștere. Cum a reacționat Andreea Marin: „Împreună…'


De ce nu mai apar împreună în pozelele de pe rețelele de socializare

Bogdan Vlădău are o explicație și pentru dispariția pozelor cu ei despre contul de socializare al soției lui.

„Pozele sunt scoase de mai bine de un an de zile, n-am mai postat, nici eu, nici ea, nu are legătură că nu mai suntem împreună sau că ne merge mai rău ca altădată, nu, pur și simplu așa s-a întâmplat. Noi nu am ieșit să spunem nimic pentru că oricum știu că la noi în România presa poate să scrie orice că o ajută legea. Important e să ne fie nouă bine', adaugă Bogdan Vlădău.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton