Bordea, reacție neașteptată când a aflat că Elena Ardeleanu, iubita lui, a fost amanta lui Cătălin Cazacu: "O surpriză pentru mine ar fi să..."

 Dumba Gabriela
.

Cătălin Bordea are o nouă iubită, la un an de la divorțul de Livia și este extrem de fericit că a reușit să se vindece după lovitura primită din partea fostei soții. Reamintim că Livia avea o relație paralelă cu Spike, bun prieten al lui Cătălin Bordea și comediantul a aflat din presă că soția îl înșală. Atât de fericit este Bordea cu noua iubită, încât a avut o reacție amuzantă, dar neașteptată atunci când a aflat că Elena Ardeleanu a fost amanta lui Cătălin Cazacu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Cătălin Bordea spune că primele discuții cu noua lui iubită au început pe Instagram. Pe Elena Ardeleanu a abordat-o fără intenția de a lega o relație amoroasă, dar între ei lucrurile au evoluat frumos și au simțit că sunt compatibili ca parteneri de viață.

bor3-1-1bor3-1-1

Cum a reacționat Cătălin Bordea când a aflat că iubita lui, Elena Ardeleanu, a fost amanta lui Cătălin Bordea

În aprilie 2023, Ramona Olaru și Cazacu s-au despărțit, deși erau la un pas de altar, iar mărul discordiei ar fi fost nimeni alta decât Elena, actuala iubită a lui Cătălin Bordea. Potrivit cancan.ro, Cătălin Cazacu ar fi început să-i ceară sume mari de bani Elenei, după ce a aflat că tânăra face videochat, însă în cele din urmă relația lor nu a mers și s-au despărțit.

Cancan.ro l-a întrebat pe Cătălin Bordea ce părere are despre trecutul iubitei sale, Elena, iar răspunsul comediantului este unul neașteptat:

„O surpriză pentru mine ar fi să aflu că bunicul meu și-a înscenat decesul și defapt trăiește într-un sătuc din Africa cu iubita lui Umbutu și amândoi au un lanț de măcelării de succes acolo'.

În urmă cu doar două zile, Cătălin Bordea vorbea în termeni foarte frumoși despre noua sa cucerire. Acesta mărturisea, printre altele, că Elena locuiește în Dubai și este la curent cu tot trecutul său din care a făcut parte fosta nevastă. Mai precis, și cu trădarea acesteia și al prietenului său cel mai bun, Spike:

„Ne știm de puțin timp și încă încercăm să ne cunoaștem. Îmi place foarte mult de ea pentru că e o femeie extraordinară. Luăm fiecare zi așa cum vine și vedem unde o să ajungem. Pare formal. Dar chiar așa este. Ea nu locuiește aici, are o viață în Dubai și e foarte concentrată pe viața profesională. Are planuri mari și deja le pune în aplicare. Și cel mai important, nu există nici o presiune. Știe prin ce am trecut și e ancorată în prezent'.

Citește și: Cătălin Bordea are o nouă iubită, la un an după divorțul de Livia. Au fost surprinși în timp ce se sărutau pasional / Cine este noua lui cucerire și cum s-au cunoscut

Citește și: Dorian Popa, actor principal în comedia Mentorii, în care joacă și Cătălin Bordea: „M-a convins scenariul. Cei care au ochi să vadă și urechi să audă își vor da seama că personajul pe care eu îl interpretez este…'

Citește și: Delia Budeanu a lansat cartea „Jurnal. Rațiune și sensibilitate', în care povestește multe dintre memoriile sale: „Mirosul busuiocului și al mentei, exalat la orice mișcare a bunicii, mă îmbia și mă reconforta'

Citește și: Bursucu a dezvăluit cum l-a convins Adrian Minune să prezinte nunta fiicei lui, Adriana: „Prima mea întrebare a fost dacă noi mai plecăm acasă'

Cine este Elena Ardeleanu, noua iubită a lui Cătălin Bordea

După divorțul traumatizant de Livia, Cătălin Bordea spune că nu se aruncă cu capul înainte și ia lucrurile în pași mici. Pe actuala iubită o descrie ca fiind o „femeie extraordinară’, dar sunt în faza de tatonări și nu-și fac planuri ample de viitor.

Elena Ardeleanu locuiește în Dubai și are o carieră de succes acolo. Se pare că tânăra este la curent cu trecutul amoros al actorului, divorțat de aproape un an de fosta soție.

„Ea nu locuiește aici, are o viață în Dubai și e foarte concentrată pe viața profesională. Are planuri mari și deja le pune în aplicare. Și cel mai important, nu există nici o presiune. Știe prin ce am trecut și e ancorată în prezent’, a mai spus Cătălin Bordea.

La un moment dat, s-a speculat că actorul ar avea o relație cu Olga Barcari, una dintre hair-stilistele vedetelor. Cei doi au fost surprinși împreună la o petrecere, însă zvonurile că ar forma un cuplu s-au stins rapid, iar Cătălin Bordea a dat asigurări că nu este vorba de mai mult decât o prietenie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton