Brad Pitt, acuzat de furt și dat în judecată pentru 350 milioane dolari, de compania Angelinei Jolie: "Un copil răsfățat, a irosit milioane de dolari"

 Radulescu Ruxandra
.

Brad Pitt, acuzat de furt și dat în judecată pentru 350 milioane dolari, de compania Angelinei Jolie. Ghinion pentru actorul hollywoodian Brad Pitt, care este dat în judecată de o firmă care a aparținut fostei sale soții, faimoasa Angelina Jolie. Reprezentanții companiei îl acuză pe Brad Pitt de furt și i se solicită daune de 350 de milioane de dolari.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Brad Pitt, acuzat de furt și dat în judecată pentru 350 milioane dolari, de compania Angelinei Jolie. Actorul Brad Pitt a fost dat în judecată de compania pe care fosta lui soție, Angelina Jolie, a deținut-o până în 2021. Business-ul respectiv constă într-o podgorie, Chateau Miraval, situată în Provence, sudul Franței. Brad Pitt și Angelina Jolie au achiziționat podgoria, împreună, în 2008, pe vremea când erau căsătoriți. La acea vreme cei doi erau co-proprietari ai podgoriei și ai companiei de vinuri.

72nd Academy Awards – 200072nd Academy Awards – 2000

Brad Pitt, acuzat de furt și dat în judecată pentru 350 milioane dolari, de compania Angelinei Jolie

Potrivit unui dosar juridic, Brad Pitt este acuzat că s-a comportat precum „un copil răsfățat” și că „a jefuit” podgoria Chateau Miraval. În cadrul procesului, intentat de fosta companie de investiții a Angelinei Jolie, actorului i se reproșează că a cheltuit milioane de dolari, din banii companiei, pe construirea unui studio de înregistrări, renovarea piscinei și multe alte proiecte inutile.

Citește și: Gwyneth Paltrow a dezvăluit cine dintre Brad Pitt și Ben Affleck e mai bun la pat: „Dumnezeu să o binecuvânteze pe JLo și tot ce primește acolo!

Citește și: Brad Pitt are o nouă iubită? Cine este tânăra de 29 de ani cu care a mers la un concert Bono

Citește și: Ce mesaj i-a transmis iubita lui Ronaldo lui Catrinel Marlon, după ce românca a pozat în costum de baie. Georgina Rodriguez o urmărește pe Instagram

Citește și: „Am văzut multe cazuri dureroase. Trebuie să-ți pui un semn de întrebare când e ieftin. 2500 de lei pe lună e puțin'. Proprietarul căminului de bătrâni unde a locuit Zina Dumitrescu, despre ororile petrecute în azile

Pitt a irosit activele companiei, cheltuind milioane pentru proiecte vanitoase, inclusiv mai mult de un milion de dolari pentru renovarea piscinei sale, construirea și reconstrucția unei scări de patru ori și cheltuind milioane pentru a restaura un studio de înregistrări', se arată în documentul depus luni la tribunal, notează Unica.ro.

Brad Pitt și Angelina Jolie, profit de 16 milioane de dolari din podgoria din Franța

Compania de vinuri care a aparținut Angelinei Jolie susține că, deși Brad Pitt se autorecomandă ca fiind un specialist în vinificație, actorul ar fura din activele companiei. Brandul de vinuri rose pe care Pitt și Jolie l-au construit împreună a generat profituri de 16 milioane de dolari. Compania de vinificație îl acuză pe Pitt, c ar fi încercat să preia controlul asupra companiei, din momentul în care a divorțat de actriță.

„De-alungul anilor în care se presupune că a „construit' afacerea, a filmat și a apărut în zeci de filme, ca să nu mai vorbim de apariții promoționale nenumărate, de prezența  în întreaga lume la diferite premiere de film și de participarea la petreceri de la Hollywood. Deși, fără îndoială, a vizitat podgoriile pentru a admira munca muncitorilor francezi care au făcut ca afacerea să fie una de succes, Pitt nu este un vinificator', se arată în dosarul obținut de Financial Times.

FOTO: Hepta


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton