Bradley Cooper este de nerecunoscut în cel mai nou film, "Maestro". Actorul are părul alb și poartă un nas fals

 Dumba Gabriela
.

Bradley Cooper poate fi cu greu recunoscut de fani în cel mai nou film, „Maestro”, în care îi dă viață celebrului dirijor și pianist Leonard Bernstein. Actorul în vârstă de 48 de ani apare cu părul alb și nas fals, proeminent, iar unii dintre internauți au considerat că este un gest ofensator pentru stereotipurile evreiești.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Netflix a dezvăluit trailerul pentru „Maestro', noul film regizat de Bradley Cooper, la cinci ani de la succesul filmului „A Star is Born'. Iar felul în care arată actorul în pielea lui Leonard Bernstein a fost o adevărată surpriză pentru fanii lui Bradley Cooper.

World Premiere of „Guardians of the Galaxy Vol. 3”World Premiere of „Guardians of the Galaxy Vol. 3”

Felul în care arată Bradley Cooper în filmul Maestro a stârnit controverse

Pentru a-i da viață celebrului dirijor și pianist Leonard Bernstein, Bradley Cooper a trecut printr-o transformare uluitoare. Chiar și celor mai fideli fani le-ar fi greu să-l recunoască și asta pentru că starul a încărunțit și poartă un nas fals. 

Nasul în cauză i-a adus și un val de critici. Actorul apare cu un nas fals, proeminent, iar unii dintre internauți au considerat că este un gest ofensator pentru stereotipurile evreiești, scrie The Independent

„Bradley Cooper este incredibil de talentat. „A Star is Born' a fost o capodoperă, iar acest trailer este uimitor din punct de vedere vizual. Abia aștept să îl aud vorbind mai mult despre acest film. Bernstein este unul dintre compozitorii mei favoriți', „E o frumoasă scrisoare de dragoste pentru artă și cinematografie', „Oh, Bradley! Ești înzestrat și ca regizor!', „M-am uitat la A Star Is Born și nu mi-a venit să cred că a fost regizat de Bradley Cooper! Dacă filmul ăsta e măcar pe jumătate la fel de bun ca ăla, abia aștept să îl văd', sunt doar câteva dintre mesajele postate de cinefilii care au urmărit trailerul. 

Citește și: Cum arată vila Andreei Bălan din Pipera. Are cinci băi și două dressing-uri: „Costă în jur de 850.000 de euro'

Citește și: Alex Velea, după scandalul iscat de prestația lui Gheboasă la Untold: „Nu mai blocați artiștii din a fi creativi'

Despre ce este vorba în filmul Maestro, cu Bradley Cooper și când are premiera

Disponibil pe Netflix din 20 decembrie, acest film biografic despre compozitorul şi dirijorul american Leonard Bernstein (cunoscut mai ales pentru lucrarea „West Side Story') va avea premiera la Festivalul de Film de la Veneţia la începutul lunii septembrie.

„O odă adusă vieţii şi artei, dar şi familiei şi iubirii, Maestro zugrăveşte un portret profund emoţionant al marii, îndelungatei şi durabilei relaţii de dragoste dintre Leonard Bernstein şi Felicia Montealegre Cohn Bernstein', detaliază Netflix.

Leonard Berstein a fost căsătorit cu Felicia Montealegre timp de mai bine de două decenii. Cei doi s-au despărțit pentru că muzicianul și-a dat seama că este homosexual. Berstein a avut grijă de fosta sa soție până la moartea acesteia provocată de cancer, în 1978.

Muzicianul a murit în 1990, la vârsta de 72 de ani. Cei doi au avut împreună trei copii, pe Jamie Bernstein, Alexander Bernstein și Nina Bernstein Simmons.

„Maestro' marchează revenirea lui Bradley Cooper după succesul cu „A Star is Born', care a câştigat Oscarul pentru „cel mai bun cântec original' – „Shallow'. Steven Spielberg trebuia iniţial să regizeze proiectul. Martin Scorsese va produce, de asemenea, filmul. Bradley Cooper şi Careyl Mulligan le dau replica lui Matt Bomer, Maya Hawke, Sarah Silverman, Josh Hamilton şi Gideon Glick.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton