Brândușa Socaciu, după ce a vândut vila de la Cornu: ”Nu-mi e mai greu să mă despart de o casă, decât mi-a fost să mă despart de Victor”

 Calin Maria Bianca
.

Brândușa Socaciu, după ce a vândut vila de la Cornu. S-a aflat zilele trecute faptul că Brândușa Socaciu a vândut vila regretatului artist. A făcut totul într-un mare secret, tocmai pentru a nu ține primele pagini ale ziarelor, însă într-un final s-a aflat. Prin urmare, a reacționat inclusiv Marina Alămșan, fosta soție a lui Victor Socaciu, care are și un copil cu el. Acum, după ce s-a mai calmat situația, văduva cântărețului a făcut o serie de declarații neașteptate!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Brândușa Socaciu a fost preocupată în ultima perioadă cu organizarea Festivalului 'Victor Socaciu', de la Brașov, astfel că a tot refuzat să vorbească despre vânzarea casei lor de la Cornu, lăsând loc de numeroase speculații. Ei bine însă, acum a dezvăluit că a fost nevoită să vândă casa lor de la Cornu, conform succesiunii.

marina-almasan-si-victor-socaciu-9-1marina-almasan-si-victor-socaciu-9-1

Citește și: Soția lui Victor Socaciu a vândut casa din Cornu și urmează să-i despăgubească pe cei trei copii ai acestuia. Câți bani va primi fiecare

Citește și: 'Dacă aș fi avut bani, aș fi cumpărat-o eu'. Marina Almășan regretă că văduva lui Victor Socaciu a vândut vila lui de la Cornu

Citește și: Smiley și Gina Pistol s-au sărutat și au dansat împreună, pe scenă la Neversea. Imaginile au devenit virale

Citește și: Emanuel, tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova, va fi externat. Autoritățile au luat prima măsură după tragedie

Brândușa Socaciu, după ce a vândut vila de la Cornu

În timp ce Marina Almășan a criticat dur gestul său, Brândușa Socaciu a ținut să precizeze că a făcut ceea ce era de făcut. De asemenea, întrebată dacă i-a fost greu să se despartă de colțul lor de rai, unde a trăit alături de Victor Socaciu cele mai frumoase momente, pline de iubire, aceasta a dat de înțeles că nu a fost atât de râu precum se aștepta. Ba mai mult decât atât, a făcut și comparație, explicând că cea mai grea despărțire a fost atunci când regretatul ei soț a murit.

'Nu-mi e mai greu să mă despart de o casă, decât mi-a fost să mă despart de Victor, de omul pe care l-am iubit. Fără omul drag și iubit nu-mi este mai greu sau mai ușor decât oricărui om care trece prin orice om', a declarat Brândușa Socaciu pentru Impact.ro.

Brândușa Socaciu: 'Voi încerca să țin în viață muzica lui, prima lui iubire, de fapt, și ultima'

Brândușa Socaciu l-a iubit mult pe regretatul artist, astfel că deși nu mai este printre noi, ea încă încearcă să-i țină prezența vie prin muzica lui. Mai concret, dat fiind faptul că s-a ocupat de cariera muzicală a lui Victor Socaciu, în ultimii lui ani de viață, a muncit foarte mult și în realizarea Festivalului Național Concurs de muzică folk 'Victor Socaciu', desfășurat la Brașov, pe 27 și 28 iunie. Numeroși artiști valoroși, precum Ducu Bertzi, Laurențiu Cazan și Mircea Vintilă, i-au adus un omagiu, prin recitalurile lor de excepție, fiind un moment de-a dreptul emoționant..

'În măsura în care va exista dragoste pentru muzica folk, în măsura în care oamenii își vor dori asta, voi încerca să țin în viață muzica lui, prima lui iubire, de fapt, și ultima', a continuat ea.

Festivalul Victor Socaciu, important pentru fosta soție a artistului

Totuși, deși evenimentul a fost unul reușit și pe măsură, Brândușa Simion și-a arătat tristețea pentru simplul fapt că lumea e mai degrabă interesată de ceea ce s-a întâmplat cu casa și nicidecum de evenimentul cultural, desfășurat la Brașov, în memoria regretatului Victor Socaciu, care a fost un artist de mare renume.

'Evit de două săptămâni această întrebare, nu pentru ca n-aș avea ce să răspund, dar am considerat că e mult mai importantă prima ediție a festivalului, care îi poartă numele soțului meu, decât bucătăria succesiunii.

Am încercat, fără succes, de altfel, să atrag atenția presei în această direcție. Despre eforturile celor care s-au implicat, despre prieteni adevărați, despre concurenți sau despre public aș fi putut vorbi pe larg.

Dar se pare că acest omagiu care i-a fost adus, la Brașov, lui Victor Socaciu de câteva sute de oameni nu prezintă suficient interes. Cu atât mai puțin cred deci că este de interes public situația casei de la Cornu sau lamentarile mele pe această temă', a concluzionat văduva lui Victor Socaciu.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton