„Bravo, ai stil! Celebrities” revine la Kanal D. Când începe cel de-al șaptelea sezon

 Dumitrache Medeea
.

Kanal D vine cu vești bune! Cel de-al șaptelea sezon „Bravo, ai stil! Celebrities' revine pe micile ecrane. Nouă vedete se vor întrece în ținute și în atitudine, în încercarea de a impresiona jurații. Ilinca Vandici a făcut și primele declarații.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cel mai îndrăgit show de stil, „Bravo, ai stil! Celebrities', se întoarce pe micile ecrane cu cel de-al șaptelea sezon. Emisiunea va avea debutul în această toamnă, iar nouă concurente vor încerca să impresioneze jurații.

badulescu-deschidere-1badulescu-deschidere-1

„Bravo, ai stil! Celebrities' revine

Încă puțin și vom putea să urmărim din nou celebrul concurs de stil, de la Kanal D. În această toamnă va avea debutul cel de-al șaptelea sezon „Bravo, ai stil!' – Metamorfoza: show-ul perfect, strălucirea supremă!

Citește și: Catinca Roman, acuzații grave la adresa juraților Bravo, ai stil!:

Citește și: Deea Codrea este însărcinată!

Citește și: A murit milionarul Fathi Taher.

Citește și: Dovada că Ioniță de la Clejani a mai avut un fiu, care a decedat.

Cele nouă concurente se pregătesc să impresioneze atât jurații, cât și publicul cu ținutele pe care le vor purta. Un lucru este de neuitat: jurații show-ului țin cont și de atitudine!

Cine sunt cele nouă concurente din sezonul șapte „Bravo, ai stil!' și care este data exactă când va avea debutul nu se știe momentan. Însă producătorii emisiunii ne vor ține la curent cu detaliile show-ului pe măsură ce trece timpul.

Ilinca Vandici a făcut și primele declarații despre vestea primită: „Sunt foarte fericită și de abia aștept reîntâlnirea cu telespectatorii. Cu siguranță, va fi un sezon cu multe surprize, pe care le veți descoperi odată cu debutul celui mai iubit show de modă din România! Am emoții uriașe, aștept și eu cu nerăbdare să descoperim cine sunt concurentele care au răspuns afirmativ provocării de a face parte din «Bravo, ai stil! Celebrities»'.

Alexandra Ungureanu a câștigat sezonul 6 „Bravo, ai stil! Celebrities'

Alexandra Ungureanu a fost extrem de apreciată atât de jurați, dar și de public. Ținutele sale au propulsat-o în finală și au ajutat-o să câștige marele premiu la Bravo, ai stil! Vedeta a câștigat, în ultimă instanță, în fața colegei sale, Theo Rose.

Alexandra Ungureanu, copleșită de emoție și trăiri intense, a transmis un mesaj după ce a câștigat Bravo, ai stil! și marele premiu.

„După atâția ani în lumina reflectoarelor, nu-mi amintesc acum ceva mai intens și copleșitor ca ce s-a întâmplat aseară. Știam că vă plac vocea și muzica mea, știam ca v-am câștigat de partea mea cu tot parcursul la „Bravo, ai stil', dar nu mi-am imaginat, nici în cel mai frumos vis, că pot primi de la voi atâta iubire și susținere. (…)'

Finalul, alături de Theo Rose, a fost cea mai faină luptă pe care o știu eu într-o competiție. Și eu m-aș fi bucurat sincer dacă ar fi câștigat ea. Așa cum am mai spus-o, mi-e dragă, e un copil talentat și extrem de bun, dar o forță uriașă ca artist! Bravo ție, Theo, felicitări și succes pe mai departe!', a spus Alexandra Ungureanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton