"Brigitte Bardot, între viață și moarte". Internată la Terapie Intensivă, în stare gravă, actrița a părăsit spitalul, împotriva recomandărilor medicilor

 Oana Pantazi
.

Brigitte Bardot a fost recent internată la Terapie Intensivă, cu diagnosticul de „insuficiență respiratorie gravă', însă după patru zile a refuzat să mai rămână în spital, împotriva recomandărilor medicilor, care au sfătuit-o să rămână trei săptămâni în spital.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva săptămâni, Brigitte Bardot a ajuns la spital, la secția de Terapie Intensivă, marea actriță fiind diagnosticată cu „insuficiență respiratorie gravă'. Legenda cinematografiei franceze, acum în vârstă de 88 de ani, și-a asumat părăsirea spitalului, împotriva sfaturilor primite de la medici, care i-au sugerat să rămână în spital trei săptămâni.

6brigitte-bardot-copy-copy-copy6brigitte-bardot-copy-copy-copy

Brigitte Bardot a părăsit spitalul după ce a fost internată în stare gravă. Cum se simte acum

Conform publicației France Dimanche, care a titrat care titrează „BB, între viață și moarte', Brigitte Bardot
a fost internată, în urmă cu câteva săptămâni, în mare secret, într-un spital din Toulon, iar diagnosticul a fost unul îngrijorător – „insuficiență respiratorie gravă'. Drept urmare, medicii i-au sugerat legendarei actrițe să rămână o perioadă mai lungă în spital.

Citește și: Brigitte Bardot – cel mai greu rol: propria viață! Prima oară s-a căsătorit la 17 ani, apoi s-a iubit și cu bărbați și cu femei!

Citește și: Tinerețea zbuciumată a lui Brigitte Bardot, sex-simbolul anilor 50. Actrița de 86 de ani a iubit peste 100 de bărbați, dar și femei

Citește și: Cum au trecut anii peste marile dive! Adina Alberts, despre Brigitte Bardot: 'S-a transformat într-o bătrânică banală'

Citește și: Alain Delon a împlinit 87 de ani. Cum arată acum idolul femeilor

După doar 4 zile, Brigitte Bardot a luat decizia de a părăsi spitalul și s-a întors la casa ei din La Madrague, orașul Marseille. Din păcate, starea de sănătate a marii actrițe este extrem de delicată, însă a preferat să părăsească spitalul chiar și în aceste condiții.

„Vedeta are dificultăți de respirație și tulburări cognitive care îi afectează capacitatea de a vorbi și de a scrie', starea ei fiind una foarte fragilă, conform sursei citate.

De altfel, Brigitte Bardot este o luptătoare. În anul 1984, legenda cinematografiei franceze a fost diagnosticată cu cancer la sân, iar atunci a refuzat să facă chimioterapie.

„Eram singură și hotărâsem să fac doar radioterapie, și nu această chimioterapie teribilă, ca să nu-mi pierd părul', spunea ea 34 de ani mai târziu.

Boala care i-a distrus tinerețea marii actrițe

Din momentul în care a și-a făcut debutul în cinema, în 1956, cu rolul din ‘Și Dumnezeu a creat femeia’, Brigitte Bardot, a devenit bomba sexy prin excelență, sex-simbolul etern, idealul de frumusețe feminin pentru eternitate. Femei din lumea îi întreagă îi copiază și azi, la 60 de ani distanță, lookul iconic, cu ochi puternic conturați cu tuș și păr blond, plin de volum.

În ciuda faptului că a fost multă vreme considerată cea mai frumoasă femeie din lume, în ciuda faptului că avea bărbații la picioare, Brigitte Bardot a fost extrem de nefericită.

Diagnosticată cu depresie severă, frumoasa blondă a încercat în repetate rânduri să-și pună capăt zilelor. ‘Am încercat de atâtea ori să mă sinucid, încât faptul că sunt încă în viață e un adevărat miracol‘, a declarat actrița.

Se pare că depresia a apărut în același timp cu succesul, căruia diva nu a reușit să-i facă față. În plină glorie, ea nu era decât o fată singură și confuză. Suferea de depresie severă, dar niciodată nu a învățat să gestioneze boala’, a declarat cel ce i-a scris biografia, Jeffrey Robinson.

Se pare că prima tentativă de suicid a lui Brigitte Bardot s-a întâmplat pe când aceasta avea doar 16 ani și era îndrăgostită până peste cap de regizorul Roger Vadim, cu șase ani mai în vârstă ca ea. Cei doi au început o aventură toridă, dar când idila a fost descoperită de părinții fetei, niște parizieni înstăriți, aceștia și-au amenințat fiica că o mută la liceu în Anglia. Devastată, actrița, la vremea aceea doar model, și-a băgat capul în cuptor, dar a fost descoperită la timp de părinți.

Brigitte a încercat de asemenea să-și ia viața la 25 de ani, în 1960, la scurtă vreme după ce a adus pe lume un băiețel. Iconica actriță a înghițit atunci o cutie de pastille și și-a tăiat venele în luxoasa ei vilă din Franța, dar a fost, din nou, salvată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton