Brigitte Macron, un exemplu de stil. Prima Doamnă a Franței a făcut furori în palton, cu stiletto și fără ciorapi în picioare, în plină iarnă!

 Oana Pantazi
.

Brigitte Macron, Prima Doamnă a Franței, a atras ieri atenția tuturor, la Palatul Élysée, în timpul vizitei Primei Doamne a Argentinei, Fabiola Yanez. Soția președintelui Emmanuel Macron le-a demonstrat tuturor cum poți fi stylish și când gradele din termometru sunt mult sub zero!

Brigitte Macron este una dintre cele mai discutate soții de președinți la ora actuală, începând de la povestea ei de dragoste cu Emmanuel, soțul ei cu 24 de ani mai tânăr și până la stilul vestimentar, în egală măsură elegant și îndrăzneț. Prima Doamnă a Franței, cunoscută pentru preferința sa pentru Vuitton, nu și-a dezmințit nici de data aceasta renumele de style icon, alegerea vestimentară făcută cu ocazia vizitei Primei Doamne a Argentinei, Fabiola Yanez, fiind ocazia perfectă de a mai face o demonstrație de stil.

Stile icon-ul de la Palatul Élysée

În pofida faptului că ne aflăm în plină iarnă, Brigitte Macron a îmbrăcat un superb palton de culoare violet, cu nasturi alb-negru, la care a asortat o rochie deasupra genunchilor de aceeași culoare și pantofi stiletto negri din piele întoarsă. Ținuta clasică și sofisticată a Primei Doamne a Franței a a atras imediat atenția, însă nu în aceeași măsură în care a făcut-o faptul că Brigitte Macron, în pofida gradelor în minus din termometre, nu purta ciorapi! Cu toate acestea, a suportat cu zâmbetul pe buze vremea rece, nelăsând să se vadă vreo urmă de disconfort. Brigitte Macron, bravo, ai stil!

Povestea de dragoste dintre Brigitte și Emmanuel Macron

Liderul de la Élysée susține că misoginismul și homofobia ar fi de vină pentru ipotezele lansate în presă conform cărora el nu poate fi îndrăgostit de Brigitte, care este cu 25 de ani mai în vârstă decât el.

Într-un interviu acordat ziarului Le Parisien, Emmanuel Macron a vorbit despre speculațiile apărute despre sexualitatea sa, dar și despre faptul că dacă soția sa ar fi fost cu 25 de ani mai tânără, atunci nimeni nu ar mai fi pus la îndoială relația lor.

„Dacă eram cu 25 de ani mai în vârstă decât soţia mea, nimeni nu s-ar fi gândit nici măcar pentru o secundă că nu aş putea fi un partener intim. Doar pentru că ea este cu 25 de ani mai în vârstă, multă lume spune: <>‘, a declarat noul președinte al Franței.

Cuplul consideră că presa a făcut o obsesie pentru căsnicia sa și susține că mass-media dă dovadă de misoginism înrădăcinat. În plus, acesta a mai făcut referire și la cuplul Donald și Melania Trump, între care este aceeași diferență de vârstă și despre care nu s-a comentat atât de mult din acest punct de vedere.

Foto: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton