Brigitte Pastramă a ajuns pe patul de spital, în urmă cu un an: "Unica persoană care a venit la mine a fost fata mea. Aveam 45 de ani și mă gândeam: cine are grijă de mine la bătrânețe?"

 Oana Pantazi
.

Puțini au știut că Brigitte Pastramă a ajuns pe patul de spital, în urmă cu un an. Vedeta a povestit că singura persoană care a vizitat-o a fost fiica ei, Sara. De altfel, de mai bine de jumătate de an cele două s-au mutat în Dubai, unde, spune Brigitte, se simte mai în siguranță.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Într-un interviu recent, în cadrul căruia a vorbit inclusiv despre alegerea de a se muta în Dubai, Brigitte Pastramă a dezvăluit că, în urmă cu un an, a ajuns pe patul de spital, unde nu a fost vizitată decât de Sara, fiica ei. Vedeta a rememorat cu tristețe acea perioadă, dezvăluind că acela a fost momentul în care a început să se gândească altfel la viitor și la faptul că îmbătrânește.

1brigitte1brigitte

Brigitte Pastramă, pe patul de spital, în urmă cu un an

În urmă cu mai bine de 6 luni, Brigitte Pastramă s-a mutat în Dubai și a decis să o ia și pe Sara, fiica ei, cu ea. Cum a ajuns să se gândească la viitorul lor pe termen lung? Cu siguranță a contribuit și faptul că Brigitte Pastramă s-a trezit, la 45 de ani, pe patul de spital… Atunci a intervenit nu doar grija pentru propria persoană, ci și pentru copiii săi, și în special pentru Sara, care este adolescentă și, evident, mult mai supusă tentațiilor din partea anturajului.

Citește și: Prin ce a trecut Brigitte Pastramă timp de 5 luni, după ce s-a mutat în Dubai: „Mi-au fraudat toate cardurile, au încercat să-mi ia banii de pe ele’

Citește și: Ce avere avea Sinead OConnor și cine o moștenește după decesul ei. A avut patru copii, dar unul s-a sinucis anul trecut

Citește și: A murit Randy Meisner, membru fondator al trupei The Eagles. Artistul avea 77 de ani

„Am avut anul trecut un episod în care am fost pe un pat de spital și unica persoană care a venit la mine a fost fata mea. În momentul ace la mi-am zis ce rămâne în viața asta, decât copiii? Până la urmă, totul e trecător. Aveam 45 de ani atunci și mă gândeam: cine are grijă de mine la bătrânețe?

Trebuie să am grijă de copiii mei să nu devină drogați, să trăiască ca o plantă agățătoare. De atunci am înscris-o la o școală privată și am vrut să elimin tot ce înseamnă droguri, alcool din viața Sarei”, a declarat Brigitte Pastramă pentru wowbiz.ro.

Brigitte Pastramă: „Îmi doresc ca fetița mea să studieze într-o țară safe, unde nu are acces la droguri și la alcool'

S-a mutat mai bine de jumătate de an în Dubai, loc unde foarte multe vedete și-au cumpărat proprietăți. Brigitte spune că nu s-a gândit la asta ca la o investiție, ci ca la o oportunitate pentru ca fiica ei, Sara, să fie ferită de pericolele de care se lovesc adolescenții din ziua de azi.

„Eu nu am făcut neapărat o investiție imobiliară. Am făcut acest lucru ca un sacrificiu, pot spune, pentru că îmi doresc ca fetița mea să studieze într-o țară safe, unde nu are acces la droguri și la alcool. Nu se găsește alcool în magazine”, a declarat Brigitte pentru VIVA!

Sara deja s-a integrat acolo și este elevă la un liceu de prestigiu. Chiar dacă mama ei și-a dorit ca Sara să îmbrățișeze o o profesie în domeniul IT, tânăra își dorește altceva.

„A ales un liceu games, ceea ce înseamnă și multă inginerie robotică. Este un liceu cu perspective foarte bune. Se numește liceul viitorului, ea și-a ales cursurile. Ea ar vrea să facă psihologie, dar a ales și business. Eu aș fi vrut altceva pentru ea, IT. A mai ales drama, dar acum vedem pe ce o să rămână”, a mai declarat Brigitte pentru VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton