Brigitte Pastramă a plecat în Dubai cu valiza plină cu varză murată: "Îi plac sarmalele lui Florin. Am luat și nucă pentru cozonac, de aici"

 Dumba Gabriela
.

Brigitte Pastramă nu se întoarce cu mâna goală în Dubai, după câteva zile petrecute în România și spune că și-a umplut geamantanele cu varză murată pentru sarmale și ingrediente pentru cozonaci, având în vedere că acolo nu se găsesc. Brigitte și Florin Pastramă au decis să facă sărbătorile în Dubai pentru că fiica ei începe școala imediat după Revelion și este mult mai bine așa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Brigitte și Florin Pastramă iubesc soarele din Dubai, dar și mâncarea românească așa că au decis să aibă pe masa de Crăciun preparate tradiționale. Nu vor lipsi sarmalele și cozonacul, dar pentru că acolo nu se găsesc ingrediente pentru sarmale și alte bunătăți românești, Brigitte Pastramă și-a luat din România toate cele necesare.

149085057_5792434904115536_6998623331772603813_n149085057_5792434904115536_6998623331772603813_n

Brigitte Pastramă a plecat în Dubai cu valiza plină cu varză murată

Brigitte Pastramă a fost câteva zile în România, în această perioadă. Acum se întoarce în Dubai, însă nu cu mâna goală. În geamantane, bruneta și-a pus produse alimentare pe care nu le găsește în Dubai.

„Nu se găsește acolo varză acră pentru sarmale, așa că am luat-o de aici. Fac sarmale, că îi plac lui Florin, și vreau să fac și cozonac. Am luat și nucă de aici, tot!

O să facem Sărbători românești în noua noastră casă de la Dubai. Am decis să facem toate Sărbătorile acolo, pentru că fiica mea, Sara, pe 2 ianuarie începe școala', a declarat Brigitte pentru Click!.

Brigitte Pastramă nu are de gând să se mute în România și este foarte fericită cu decizia de a locui în Dubai, mai ales că acolo viața este mult mai ieftină.

Citește și: Dana Nălbaru a făcut primul pas în relația cu Dragoș Bucur: „Ea m-a agăţat pe mine. Eu nu prea i-am răspuns’. S-au cunoscut în trafic, acum 18 ani

Citește și: Ce se întâmplă astă seară la Visuri la cheie. Dragoș Bucur: „Un gen de familie care ar trebui văzut mai des’

Citește și: Cum arătau surorile Gabor în adolescență. Monica și Ramona nu semănau deloc cu divele sexy de azi

Cu ce se ocupă Brigitte și Pastramă în Dubai

Brigitte (45 de ani) și Florin Pastramă au părăsit România în urmă cu șase luni și s-au mutat împreună cu toată familia în Emirate, unde au cumpărat o vilă în valoare de 400.000 de euro, la care au terminat recent amenajările.

Cei doi au deschis în Dubai o firmă de design și amenajări interioare, care s-a dovedit a fi o afacere cât se poate de profitabilă.

„Ne-am deschis firma de design și amenajări interioare și merge foarte bine afacerea. Câștigăm bani frumoși. Acolo viața e mult mai ieftină decât în România, prețurile mult mai bune.

Casa este terminată, am și decorat-o de Crăciun. Am făcut brad, totul e aranjat. Acum s-a dat în folosință și piscina comună din complexul unde locuim. Nu avem piscina noastră, pentru că avem o curte mică, dar cochetă. Sunt foarte mulțumită cu ce avem acolo. E un vis de-al meu împlinit!', a mai declarat Brigitte.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton