Brigitte Pastramă, noi acuzații la adresa Ralucăi Podea: "Florin mi-a spus că ea a avut o relație cu fostul meu soț. Am fost sunată și mi s-au dat multe mesaje de pe numărul pe care eu îl aveam atunci 'amanta Ilie'..."

 Dumba Gabriela
.

Brigitte Pastramă a câștigat recent procesul cu Raluca Podea, fosta logodnică a lui Florin Pastramă, după trei ani de procese și face acuzații șocante la adresa acesteia. Brigitte Pastramă susține că Raluca Podea a avut o relație cu Ilie Năstase, pe vremea când tenismenul era soțul său, iar ea era foarte bolnavă și urma să se opereze în Viena. Brigitte susține că are și dovezi în acest sens, în afară de ceea ce i-a dezvăluit chiar Florin Pastramă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Raluca Podea și Florin Pastramă au avut o relație, care s-a încheiat în anul 2019. Florin Pastramă a cunoscut-o, ulterior, pe Brigitte, la emisiunea „Ferma' de la Pro TV, și ulterior s-au căsătorit. Raluca Podea a dat-o în judecată pe Brigitte Pastramă și îi ceruse daune morale de 100.000 de euro pentru că aceasta a catalogat-o drept o „domnișoară de moravuri ușoare”, dar a pierdut procesul.

66605cc05ce08-in-oglinda166605cc05ce08-in-oglinda1

Brigitte Pastramă, acuzații scandaloase la adresa Ralucăi Podea, fosta logodnică a lui Florin Pastramă

Brigitte Pastramă declară că soțul ei, Florin Pastramă, i-a spus că Raluca Podea ar fi avut o relație și cu Ilie Năstase. În plus, Brigitte mai dezvăluie că i-a găsit acesteia numărul în telefonul fostului ei soț, Ilie Năstase, cu mult timp înainte să afle cine este și salvase numărul drept „amantă Ilie”.

„Ea a ieșit pe perioada procesului și a spus foarte multe minciuni despre persoana mea, iar eu dacă vroiam să-i fac rău i-aș fi făcut cu mult timp înainte ca să merg la Ferma. În momentul în care eu eram bolnavă de tumori și în momentul în care eu eram soția lui Ilie Năstase am descoperit că soțul meu pe vremea aceea mă înșela cu cineva, nu știam cu cine. 

După ce m-am operat în Viena, unde am fost singură, am simțit că trebuie să mă răzbun. Nu trebuia să fac lucrul acesta, dar am fost foarte plină de ură! Am cerut toate detaliile ale numărului de telefon al lui Ilie, care este același număr pe care îl are și acum și am subliniat toate numerele de telefon cu care el vorbea de foarte multe ori. 

Toate aceste hârtii le am și acum pentru că eu, în momentul în care am depus cererea de divorț, nu am știut dacă o să se întâmple de comun acord, iar eu m-am pregătit pentru instanță ca să demonstrez că m-a înșelat și că vorbea și cu alte femei. 

Printre numerele de telefon cu care el purta discuții lungi era și un număr de telefon care m-a sunat în dimineața în care am ieșit de la proiectul Ferma. Eu am notat acel număr de telefon „amantă Ilie?”, pentru că aveam deja în telefon deja vreo 12 numere cu „amantă Ilie?”.

În momentul în care am sunat la acel număr când eram soția lui Ilie Năstase, după ce m-am operat de tumori, mi s-a spus că este o agenție imobiliară. De față au fost și două prietene de ale mele. Pentru că era o voce de femeie, am ezitat să cred acest lucru, dar am fost blocată ulterior', a început Brigitte povestea pentru Click!

Citește și: Raluca Podea nu renunță la procesul cu Brigitte Pastramă:Au fost acuzații grave, copilul meu a suferit

Citește și: Raluca Podea a dat-o iar în judecată pe Brigitte Pastramă.De la ce a pornit scandalul

Citeste si: Brigitte Pastramă a câștigat procesul cu Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă: „S-a terminat o perioadă urâtă din viața mea, în care m-am simțit hărțuită, batjocorită…”

„Florin mi-a spus că ea a avut o relație cu fostul meu soț” 

„În momentul în care am fost la proiectul acesta și în momentul în care Florin s-a dat la mine și am început să am o relație, el mi-a spus că sunt proastă că mă interesează de alte persoane deoarece cea care eu cred că a fost cu el a avut o relație cu fostul meu soț. Asta mi-a spus el, în momentul în care a fost închis în Fermă!

Dar, putea să fie o strategie sau ceva prin care eu să cad în plasa lui, de aceea nu am crezut sută la sută. În schimb, în dimineața zilei în care am ieșit din Fermă,  am fost sunată și mi s-au dat multe mesaje de pe numărul pe care eu îl aveam atunci „amanta Ilie?”

M-am speriat și le-am înregistrat! Am tăcut pentru că nu am vrut să-l bag pe fostul meu soț în vreo problemă. Am zis să-mi văd de viața mea. În schimb ea nu s-a potolit! În continuare ieșea în presă și mă făcea curvă, mai bătrână decât Ferma, mă făcea în toate felurile. Eu, în toată perioada asta nu am făcut absolut nimic pentru că am vrut să-mi văd de viața mea', a mai dezvăluit Brigitte Pastramă.

Brigitte Pastramă susține că a fost hărțuită de Raluca Podea

Brigitte Pastramă a continuat șirul dezvăluirilor șocante la adresa Ralucăi Podea, fosta logodnică a lui Florin Pastramă.

„În 2021, s-a mutat în chirie la mine pe stradă, Iancu Nicolae, strada pe care eu am o casă cumpărată din 2017, iar în următoarea lună m-am trezit că-mi face o plângere. Urmare a acestei plângeri și a scandalului care începuse, mie mi-a fost oprit proiectul pe care-l aveam de reality show și am pierdut o sursă lunară cu un venit foarte mare. 

Mai mult decât atât, pe perioada pandemiei am video-uri trimise de cumnata mea în care ea locuia, dormea la fratele lui Florin în casă.    În momentul în care a început procesul și am văzut că mi se închide și reality-ul a început să-mi fie frică pentru siguranța mea, deoarece am aflat în primă instanță că ea de fapt m-a încolțit și ea locuiește pe aceeași stradă cu mine unde eu am casa din 2017 de când a început divorțul.

În toată perioada asta, eu m-am simțit hărțuită! A ieșit în presă și a spus lucruri neadevărate. Eu pe aceasta individă nu o cunosc! Nu am ce să vorbesc cu ea și nu am vorbit niciodată cu ea. Nu am ce prietenie să am deoarece eu aveam niște informații, fără certitudine însă, că ea cu mult timp în urmă mi-a făcut rău în căsnicia pe care eu am avut-o! Dar, eu am stat deoparte pentru că nu am vrut să fac rău altor persoane și nu am vrut să fac scandal!', a mai spus Brigitte pentru Click!

„Mi-a făcut rău când eram bolnavă de tumori! Florin mi-a zis că e șoferul lui!' 

„Trebuia să se gândească la sufletul meu, eram bolnavă de tumori, am doi copii care erau mici atunci, și am trecut și printr-un divorț. Dumnezeu face pe fiecare să plătească după faptele lui. M-a hărțuit non stop până în momentul în care am plecat din țară! Ea să nu uite că Dumnezeu e Sus și va plăti până când sufletul meu va fi eliberat!

El știe că eu nu am știut la Ferma că ea avea o relație cu Florin, eram închiși acolo fără Internet, fără telefoane. Florin mi-a zis că ea e șoferul lui! E păcatul lui Florin dacă a mințit nu al meu! Ea mi-a făcut rău, nu eu ei!', a mai spus Brigitte.

„Am fost târâtă într-un scandal în care m-am simțit batjocorită! S-a mințit despre mine foarte mult, a ajuns să spună că noi eram prietene. Nu am cum să fiu prietenă cu o persoană de care am auzit că ar fi avut o relație cu cel care mi-a fost soț. Eu am auzit multe lucruri pe care mă abțin ca să le spun pentru că aș târâ niște nume pe care nu vreau să le târăsc din anturajul soțului meu.

Eu am stat departe tot timpul, deși am fost jignită, am fost făcută curvă eu în presă deși ea a fost cea care a făcut rău. S-a dus până unde a putut, astfel încât în instanță a scos certificat psihologic, în care a afirmat faptul că fiul ei a fost traumatizat pentru că îl considera le Florin tată„, spune Brigitte Pastramă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton