Ce spune Brigitte Pastramă despre viața din Dubai: "Am lăsat odată un telefon pe masă o oră și l-am găsit tot acolo" / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

În urmă cu mai bine de 5 luni, Brigitte Pastramă s-a mutat în Dubai și a decis să o ia și pe Sara, fiica ei, cu ea. Ajunsă în Emiratele Arabe, ea a întâmpinat însă tot felul de obstacole, însă dorința de a-și ține fiica departe de tentațiile din țară a ajutat-o să depășească toate neajunsurile. Iată ce a dezvăluit Brigitte despre mutarea în Dubai unde, spune ea, se simte în siguranță.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Sunt luni bune de când Brigitte Pastramă s-a mutat în Dubai și, după câte povestește, s-a confruntat cu multe probleme. Pentru a primi rezidență, Brigitte a achiziționat o casă în luna noiembrie, însă procedura a fost una foarte lungă. Iată ce a dezvăluit vedeta despre motivele mutării în Emiratele Arabe Unite și care sunt planurile în ceea ce o privește pe Sara, fiica ei, care va învăța acolo la liceu.

241674668_543694163558896_6750469915958806119_n-1241674668_543694163558896_6750469915958806119_n-1

Citește și: De ce se mută, de fapt, Brigitte Pastramă cu fiica ei în Dubai: „Mi-am dorit să nu aibă contact cu drogurile și cu alcoolul”

Citește și: Prin ce a trecut Brigitte Pastramă timp de 5 luni, după ce s-a mutat în Dubai: „Mi-au fraudat toate cardurile, au încercat să-mi ia banii de pe ele'

Citește și: Cum se descurcă Magda Catone la master, ca studentă la Teologie. Actrița a mai făcut unul, în 2019: „I-am avut colegi pe toți colegii fiului meu; eu la 60, ei la 25 de ani' / EXCULSIV

Citește și: Ce înțelegere au făcut Anghel Damian și Lia Bugnar, după despărțire: „El are cheile de la casa ei și se duce zilnic la cățel'. Cum a reacționat Theo Rose

Brigitte Pastramă: 'Am tot schimbat trei-patru chirii…'

Brigitte a venit în România după ce a petrecut mai bine de cinci luni în Dubai, unde și-a achiziționat o casă de dragul fetei sale, Sara. Nu am putut să nu remarcăm că Brigitte a slăbit foarte mult, deși spune că nu știe câte kilograme are, pentru că nu se cântărește. Cu siguranță și problemele întâmplinate acolo au dus la acest deznodământ.

Ai slăbit. Ce ai făcut?

Am schimbat aerul cum s-ar spune. (râde) Se pare că mutarea mea în Emirate a fost de bun augur și, da, toată lumea mi-a spus că am slăbit. Eu nu mi-am dat seama.

Te cântărești?

Nu, nu m-am mai cântărit de mult. Nu mai am baterie în cântar și până acum am tot schimbat trei-patru chirii, până o să ajungem să ne luăm casa pe care am ales-o. Nu am avut cântar.

Brigitte Pastramă: „Îmi doresc ca fetița mea să studieze într-o țară safe, unde nu are acces la droguri și la alcool”

Nu ai apucat să îți iei o casă?

Am cumpărat o casă în noiembrie, doar că au întârziat foarte mult formalitățile. S-a întârziat hand overul (predarea) și ne-au dat acum, vești bune. Mi-au spus că, la începutul lunii iunie, o să primesc casa. Probabil că o să îmi dea cheile. Nu mi-au răspuns la telefon și merg personal. Nu mai vreau să aștept.

Mulți oameni investesc acolo. Pe tine ce te-a determinat? De ce Emiratele și nu altă țară?

Eu nu am făcut neapărat o investiție imobiliară. Am făcut acest lucru ca un sacrificiu, pot spune, pentru că îmi doresc ca fetița mea să studieze într-o țară safe, unde nu are acces la droguri și la alcool. Nu se găsește alcool în magazine.

Și ce studiază ea în Dubai?

A ales un liceu games, ceea ce înseamnă și multă inginerie robotică. Este un liceu cu perspective foarte bune. Se numește liceul viitorului, ea și-a ales cursurile. Ea ar vrea să facă psihologie, dar a ales și business. Eu aș fi vrut altceva pentru ea, IT. A mai ales drama, dar acum vedem pe ce o să rămână.

Brigitte: „A fost o procedură foarte lungă”

În vara aceasta e loc și de o vacanță?

Mâine plec în Dubai. Dacă îmi dau cheile, mă întorc. Dar dacă nu, voi sta până ce voi primi cheile. Trebuie și să renovez casa. Am plătit și muncitorii, am plătit tot. E o vilă. Din 15 martie aștept să îmi deschidă casa și să termin, să pot veni înapoi în România.

Știam că la achiziționarea unei case primești rezidența, în anumite condiții. Așa este?

Exact pentru asta am luat eu. Am investit mai mult de un milion de dirhami și din acest motiv am putut obține o rezidență de investitor. Dar a fost o procedură foarte lungă. Dacă ar fi să mă mai chinui acum, poate m-aș fi angajat, să primesc mai repede actele. Pentru că aveam nevoie. Fără buletin, mai exact fără ca unul dintre părinți să aibă buletin, nu aș fi putut să o înscriu pe Sarah la școală. Aceasta este procedura.

Brigitte Pastramă: „Îmi place că totul e foarte ieftin”

Ce îți place și ce nu îți place în Dubai?

Îmi place că e totul foarte ieftin, atunci când nu ești turist. Dacă ești rezident, situația se schimbă. Nu am fost niciodată luna aceasta, am înțeles că e foarte cald. Sora mea a plecat azi de acolo. A stat la mine. Îmi place că oamenii sunt foarte smeriți și e foarte sigur. Am lăsat odată un telefon pe masă o oră și l-am găsit tot acolo. Asta îmi place.

Într-un magazin?

Într-un lanț de fast-food. Le e frică să fure. La noi nu îl mai găseai. Asta îmi place, pe lângă faptul că nu sunt droguri și alcool în magazine. Și asta e pentru mine un lucru bun.

Fiul tău ce face?

Este mare. Muncește. Și sper, cu timpul, să accepte și el să vină acolo.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton