Brigitte și Florin Pastramă au împlinit patru ani de căsnicie. Cum a început povestea lor de dragoste: ”A reușit să îmi cucerească inima când...”

 Calin Maria Bianca
.

Brigitte și Florin Pastramă au împlinit patru ani de căsnicie. Cum s-au cunoscut, de fapt. Este motiv de sărbătoare în familia celor doi soți! În urmă cu patru ani și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu și și-au jurat iubire pentru tot restul vieții. Ei bine însă, lunile trecute părea că lucrurile între ei nu mai pot continua, fiind pe punctul de a divorța. Cei doi au semnat actele de divorț, dar au renunțat, iar acum povestesc despre începuturile lor și sărbătoresc împlinirea a patru ani de mariaj, totul fiind la superlativ pentru ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Brigitte și Florin Pastramă sărbătoresc patru ani de căsnicie, iar acest lucru nu poate decât să le aducă zâmbetul pe buze. Ce-i drept, toată lumea știe faptul că încă de la începutul relației lor au avut parte de numeroase suișuri și coborâșuri. Ba mai mult decât atât, în urmă cu câteva luni erau protagoniștii unui mare scandal, în care își aruncau numeroase vorbe extrem de dure.

brigi-4brigi-4

Brigitte Pastramă îl acuza pe soțul ei de violență fizică, cât și verbală. Mai mult decât atât, susținea că nu mai are ce să caute în casa ei și își aruncau numeroase jigniri. Ei bine, atunci când au mers să semneze actele de divorț și-au dat seama că se iubesc foarte mult, astfel că au renunțaț. De atunci, potrivit declarațiilor lor, au schimbat unele aspecte la comportamentul lor, astfel că acum totul merge așa cum și-au dorit în relația lor.

Citește și: Cum arată Brigitte Pastramă după ce a slăbit. Are pătrățele pe abdomen, la 45 de ani: „Secretul…'

Citește și: De ce a făcut Brigitte Pastramă închisoare. Vedeta a trăit o serie de drame în tinerețe

Citește și: Actorul turc Çağdaş Çankaya și soția sa au murit în cutremurul din Turcia. Cum au fost descoperiți cei doi

Citește și: Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au împăcat? Cum a surprins-o bărbatul, de Ziua Îndrăgostiților: „I-a cumpărat…”

Brigitte și Florin Pastramă au împlinit patru ani de căsnicie

Brigitte și Florin Pastramă radiază de fericire în aceste momente. Cei doi soți au împlinit astăzi patru ani de când și-au spus marele 'DA' și și-au jurat să își fie alături și la bine, dar și la greu. Au trecut prin multe certuri, cumpene și discuții, însă întotodeauna iubirea a fost cea care a câștigat privind relația lor. Ei bine, și fiindcă este o zi specială pentru ei, nu au putut să nu-și aducă aminte de cum a început povestea lor de dragoste.

'Da! În urmă cu 4 ani am început relația cu Florin. Astăzi împlinim 4 ani de când a început relația noastră.', a spus Brigitte Pastramă la Antena Stars.

Cum s-au cunoscut Brigitte și Florin Pastramă

Cu ocazia împlinirii a patru ani de căsnicie, Brigitte a povestit cum s-a cunoscut cu Florin Pastramă. Fără a ezita, a explicat că el a fost cel care a făcut primii pași. Pe atunci, ea se află într-un proiect, unde avea nevoie de susținere și simțea că toată lumea este împotriva ei, numai Florin Pastramă nu. De aici, între cei doi s-a înfiripat o frumoasă poveste de iubire care rezistă în ciuda tuturor obstacolelor.

'Florin a făcut atunci primii pași, s-a întâmplat într-un moment în care eu eram implicată într-un proiect, unde chiar aveam nevoie de susținere, eram foarte singură și el a fost alături de mine. A fost foarte, foarte insistent! Florin când își dorește ceva și își pune în cap ceva, nu se lasă până nu reușește', a povestit vedeta.

Cum a surprins-o Florin Pastramă de Valentine's Day

Florin Pastramă are mare grijă să nu intervină monotonia în relația lor. Știe cum să mențină firoii iubirii, așa că nu uită să-i demonstreze zilnic soției sale cât de mult o iubește, dar și cât de importantă este pentru el. La fel a făcut și de Ziua Îndrăgostiților, când a găsit un motiv în plus pentru a o face să se simtă specială. Brigitte Pastramă nu a ezitat. A povestit totul pe larg, dând tuturor de înțeles că lucrurile între ei au revenit la normal. Ba mai mult, merg mai bine ca niciodată.

Și de Valentine’s Day a reușit să-mi cucerească inima. Atunci ne-am sărutat pentru prima dată. De atunci am fost despărțiți maxim două săptămâni, astă vară. De azi noapte m-a surprins! El ține foarte mult cont de lucrurile astea și mi-a adus aminte. Am găsit împreună o poză frumoasă și am postat-o. Eu am făcut de mâncare, am mâncat împreună cu toții, pentru că diseară o să îi duc la aeroport și trebuie să îi duc departe, la 100 de kilometri. Eu sunt încă în Dubai, pentru că încă nu mi s-a terminat toată procedura pentru rezidență.', a declarat vedeta.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton