Britney Spears a plecat în vacanță cu un alt bărbat. Soțul artistei, Sam Asghari, a renunțat la verighetă

 Dumitrache Laura
.

Britney Spears s-a căsătorit în urmă cu zece luni cu Sam Asghari. Recent, artista a fost surprinsă alături de managerul său, în vacanța sa din Mexic. Mai mult, soțul artistei a renunțat la verighetă, iar Britney Spears pare foarte fericită în compania managerului și prietenului ei de mai bine de 10 ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Britney Spears nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai apreciate artiste, iar în prezent se bucură de viață, având în vedere că a trecut prin momente dificile în urmă cu ceva timp. Britney Spears a fost în proces cu tatăl ei, a divorțat de tatăl copiilor și a pierdut custodia acestora.

Sam AsghariSam Asghari

Britney Spears s-a căsătorit în vara anului 2022 cu Sam Asghari, după cinci ani de relație. La nunta celor doi au fost invitate numeroase vedete internauționale,precum Paris Hilton, Selena Gomez, Drew Barrymore sau Madonna. Artista a mai fost căsătorită cu Kevin Federline și Jason Allen Alexander.

Citește și: Britney Spears suferă de o boală gravă: „Nu există niciun leac în afară de Dumnezeu'

Citește și:Britney Spears și Madonna, sărut pasional la nuntă. Au recreat momentul faimos de pe scena MTV, din 2003

Citește și:Lindsay Lohan este însărcinată cu primul copil. Actrița a dat vestea cea mare într-un mod inedit

Citește și:„O lume care refuză să celebreze femeile trecute de 45 de ani'. Madonna reacționează după criticile vehemente de la Premiile Grammy 2023

Britney Spears a plecat în vacanță cu un alt bărbat

Britney Spears s-au căsătorit anul trecut cu Sam Asghari, după cinci ani de relație. Vedeta a trecut prin momente dificile după ce ani a de zile s-a aflat sub tutela tatălui său. Artista a fost în proces cu părintele ei și a făcut dezvăluiri surprinzătoare. Recent, Britney a fost surprinsă alături de managerul ei, Cade Hudson, în timp ce se relaxau în vacanță, în Mexic. Cei doi au postat poze pe rețelele de socializare, iar fanii artistei au observat că aceasta nu a mers în vacanță alături de soțul ei. Mai mult, Sam Asghari a fost surprins fără verighetă.

Britney Spears a ajuns în Los Cabos, cu un avion privat și părea foarte fericită alături de managerul ei. La un moment dat, artista chiar îl îmbrățișează pe Hudson. Pe Cade Hudson îl leagă o prietenie de peste 10 ani cu autoarea hitului 'Baby do it one more time'. El a sprijinit-o și în perioada neagră a tutelei.

Britney Spears, acuzații grave la adresa tatălui ei

Britney Spears a lansat un documentar pe Netflix, unde a vorbit despre abuzurile la care a fost supusă de-a lungul carierei sale.

Mai mult, artista a dezvăluit că familia ei a forțat-o să se interneze într-un centru de sănătate mintală la începutul anului 2019 pentru că s-a opus unei mișcări de dans în timpul uneia dintre repetițiile sale. „M-au pus într-o stare de ignoranță pentru a mă face să simt că am nevoie de ei. Dacă nu faci ce spunem noi, o să-ți arătăm cine este șeful', a spus Britney Spears într-un clip video. James Spears, tatăl artistei a fost tutorele acesteia până acum doi ani.

Britney Spears a spus că este foarte supărată pe mama ei, Lynne Spears, deoarece nu i-a fi luat apărarea în toată această perioadă. „Simt că ar fi putut să-mi facă rost de un avocat în literalmente două secunde. „Prietena mea m-a ajutat să obțin unul în cele din urmă, dar de fiecare dată când luam legătura cu o firmă, telefonul meu era ascultat și mi se lua telefonul'.,a mai spus artista.

Fiii lui Britney Spears, adevărul emoționant despre relația cu mama lor

Anul trecut a fost postat un clip video în care cei doi fiii ai lui Britney Spears erau certati de către o femeie blondă, iar internauții au crezut că este vorba despre artistă. Fostul soț al acesteia, Kevin Federline a declarat că fiii cântăreței nu vor să mai știe nimic despre aceasta. Ulterior, fiul cel mic al lui Britney Spears, Jayden, a vorbit despre relația cu artista. Relația lui Britney Spears cu cei doi fiii ai săi s-a deteriorat în urmă cu câțiva ani, ba chiar aceasta a declarat că aceștia o urăsc.

Cred 100% că reconcilierea este posibilă. Va fi nevoie doar de timp și efort. Îmi doresc ca sănătatea ei mentală  să fie una cât mai bună. Când se va face bine, îmi doresc foarte mult să ne vedem din nou. Te iubesc mult, sper să fii bine. Poate într-o zi vom putea să stăm împreună și să vorbim din nou.”, a spus fiul artistei.

Sursa foto: Captura video/Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton