Britney Spears, nevoită să facă avort, după ce a rămas însărcinată cu Justin Timberlake: "Nu era fericit în legătură cu sarcina. A spus că nu eram pregătiți să avem un copil, că eram mult prea tineri"

 Radulescu Ruxandra
.

Britney Spears, nevoită să facă avort, după ce a rămas însărcinată cu Justin Timberlake. Publicația People a dat publicității dezvăluiri cutremurătoare din cartea de memorii a lui Britney Spears, ce va ajunge pe rafturi curând. În volumul respectiv, Britney Spears mărturisește că a rămas însărcinată cu Justin Timberlake, însă a fost nevoită să facă avort, deoarece cântărețul nu voia fie tată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Britney Spears, nevoită să facă avort, după ce a rămas însărcinată cu Justin Timberlake. Britney Spears rămâne una dintre cele mai iconice artiste pop internaționale, care a inspirat generații de artiști. În spatele zâmbetului de megastar și a unei vieți fabuloase, Britney Spears a avut mult de suferit din cauza presiunii celebrității. Recent, artista a dezvăluit într-o carte de memorii „The woman in me” că, la vârsta de 19 ani, a rămas însărcinată cu Justin Timberlake, alături de care a trăit o poveste de dragoste ce a durat ani de zile. Britney mărurisește că și-ar fi dorit să păstreze copilul, însă a fost nevoită să facă avort, după ce Justin i-a spus că „nu este pregătit să devină tată”.

Justin Timberlake Apologies To Britney SpearsJustin Timberlake Apologies To Britney Spears

Britney Spears, nevoită să facă avort, după ce a rămas însărcinată cu Justin Timberlake

Cartea de memorii a lui Britney Spears, „The Woman in Me”, ajunge pe rafturi abia săptămâna viitoare, pe 24 octombrie, însă publicația People a dezvăluit unul dintre cele mai tulburătoare episoade din viața artistei, momentul când a făcut avort, după ce a rămas însărcinată cu Justin Timberlake.

Citește și: Britney Spears a plecat în vacanță cu un alt bărbat. Soțul artistei, Sam Asghari, a renunțat la verighetă

Citește și:Britney Spears suferă de o boală gravă: „Nu există niciun leac în afară de Dumnezeu’

„A fost o surpriză, dar pentru mine nu a fost o tragedie. L-am iubit atât de mult pe Justin. Întotdeauna m-am așteptat să avem o familie împreună într-o zi. Doar că ar fi mult mai devreme decât am anticipat. Dar Justin cu siguranță nu era fericit în legătură cu sarcina. A spus că nu eram pregătiți să avem un copil în viața noastră, că eram mult prea tineri.

„Și totuși, Justin era atât de sigur că nu vrea să fie tată. Până în ziua de azi, este unul dintre cele mai chinuitoare momente pe care le-am trăit în viața mea'scrie artista în carte.

Britney Spears divorțează de Sam Ashgari după 14 luni de căsnicie

Britney Spears divorțează de actorul Sam Ashgari, după 14 luni de căsnicie. Conform Variety, vedeta pop va fi reprezentantă la divorț de o echipă importantă de avocați de la Hollywood. Spears a angajat-o pe avocata de top Laura Wasser, și va continua să lucreze cu influentul avocat Mathew Rosengart, un fost procuror federal care a ajutat-o să se elibere de tutelă.

Sam Asghari a fost cel care a depus actele de divorț, iar motivele sunt „diferențe ireconciliabile’. El a cerut să fie plătit pentru perioada în care a fost căsătorit cu Britney și a cerut ca artista să plătească costurile de judecată. O sursă apropiată a dezvăluit că Asgheri o amenință pe Spears că va face public detalii despre relația lor, în cazul în care artista nu va fi de acord cu modificarea contractului prenupțial.

FOTO: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton