Britney Spears divorțează de Sam Ashgari, după 14 luni de căsnicie. Artista a fost căsătorită de trei ori până acum

 Oana Pantazi
.

După 14 luni de căsnicie, Britney Spears divorțează de Sam Ashgari. Superstarul american s-a asigurat deja că la divorț nu vor exista probleme. Britney a angajat-o pe avocata vedetelor specializată în divorțuri, Laura Wasser.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Britney Spears și Sam Asghari nu mai formează un cuplu, iar actorul a depus actele de divorț. Zvonurile legate de divorțul celor doi au apărut la începutul verii, de când Britney Spears a mers într-o vacanță exotică alături de un alt bărbat.

britney spears si sam asghari divortbritney spears si sam asghari divort

Potrivit Daily Mail, Sam Asghari a fost cel care a depus actele de divorț, citând „diferențe ireconciliabile'. De asemenea, actorul a indicat data separării ca fiind 28 iulie 2023. Asghari pretinde să fie recompensat financiar pentru timpul petrecut ca partener al artistei.

Citește și: Britney Spears a plecat în vacanță cu un alt bărbat. Soțul artistei, Sam Asghari, a renunțat la verighetă

Citește și:Britney Spears suferă de o boală gravă: „Nu există niciun leac în afară de Dumnezeu'

Citește și:Britney Spears și Madonna, sărut pasional la nuntă. Au recreat momentul faimos de pe scena MTV, din 2003

Citește și:Poliția a intervenit la nunta lui Britney Spears. Fostul soț al artistei, arestat după ce a făcut scandal

Britney Spears divorțează de Sam Ashgari după 14 luni de căsnicie

Britney Spears divorțează de actorul Sam Ashgari, după 14 luni de căsnicie. Conform Variety, vedeta pop va fi reprezentantă la divorț de o echipă importantă de avocați de la Hollywood. Spears a angajat-o pe avocata de top Laura Wasser, și va continua să lucreze cu influentul avocat Mathew Rosengart, un fost procuror federal care a ajutat-o să se elibere de tutelă.

Sam Asghari a fost cel care a depus actele de divorț, iar motivele sunt „diferențe ireconciliabile'. El a cerut să fie plătit pentru perioada în care a fost căsătorit cu Britney și a cerut ca artista să plătească costurile de judecată. O sursă apropiată a dezvăluit că Asgheri o amenință pe Spears că va face public detalii despre relația lor, în cazul în care artista nu va fi de acord cu modificarea contractului prenupțial.

Britney Spears și Sam Asghari s-au căsătorit în 2022

Sam Asgahari este model, antrenor și actor și a apărut în emisiunile „Black Monday' şi „Hacks'. Acesta a cerut-o în căsătorie pe Britney Spears în septembrie 2021, iar cuplul s-a căsătorit în 2022. Anterior, cei doi se întâlniseră mai bine de cinci ani, după ce s-au cunoscut pe platoul de filmare al videoclipului din 2016 al lui Spears, Slumber Party.

Când Spears s-a logodit, artista se afla sub tutela tatălui ei. Atunci când a depus mărturie, Spears a declarat că dorește să se căsătorească cu Asghari și a mentionat că isi dorește multi copii.  „Aş vrea să avansez progresiv şi vreau să am parte de o afacere adevărată, vreau să mă pot căsători şi să am un copil. Mi s-a spus că, în acest moment, în cadrul tutelării, nu sunt capabilă să mă căsătoresc sau să am un copil', a pledat Spears în faţa judecătorului în iunie 2021.

Spears și Asghari s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii intime la casa lui Spears, în fața a aproximativ 60 de invitați. Printre aceștia s-au numărat Madonna, Selena Gomez, Drew Barrymore și Paris Hilton. Părinții și sora sa nu au fost prezenți.Cu două luni înainte de căsătorie, artista a anunțat că este însărcinată, după care a spus că a pierdut sarcina.

Britney Spears a mai fost căsătorită cu Jason Allen Alexander, iar după doi ani de mariaj au divorțat. Ulterior s-a căsătorit cu Kevin Federline, impreună cu care are doi băieți, Sean și Jayden.

Sursa foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton