Ce spune BRomania despre aventurile de o noapte, după despărțirea de Teodora Stoica: „Eu sunt timid. Am încercat, dar...”

 Calin Maria Bianca
.

Ce spune BRomania despre aventurile de o noapte, după despărțirea de Teodora Stoica. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că acum, BRomania este un bărbat singur, însă care își dorește nespus de mult să își întemeieze o familie, bineînțeles, după ce găsește o femeie pe gustul său și pentru care să simtă fiorii dragostei. Ei bine însă, dacă mulți bărbați aleg aventurile de-a noapte până când se îndrăgostesc, Matei Dima a demonstrat că este diferit din acest punct de vedere!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce spune BRomania despre aventurile de o noapte, după despărțirea de Teodora Stoica. Matei Dima nu are nevoie de vreo descriere, fiind cunoscut de publicul larg. A devenit cunoscut datorită clipurilor amuzante postate pe platforma YouTube, iar în prezent cariera sa include o serie de filme de lungmetraj, precum Miami Bici sau Teambuilding, în care a jucat. Ei bine, dacă pe plan profesional totul este la superlativ, în viața privată, tocmai a trecut printr-o despărțire de Teodora, fiica lui MM Stoica. Înainte de ea, actorul s-a iubit cu o fată cu 12 ani mai tânără, pe nume Daniela.

bromania7bromania7

Citește și: Matei Dima, alias BRomania, s-a despărțit de iubita cu 12 ani mai tânără: „Na, o despărțire nu e niciodată amiabilă 100%”

Citește și: Matei Dima, alias BRomania, pregătit să-și refacă viața amoroasă, după despărțirea de iubita cu 12 ani mai tânără: „Ideal ar fi la vârsta mea să…'

Citește și: Cătălin Bordea suferă după divorț, dar este optimist: „Mi-am pierdut soția, dar pe mine mă…”

Citește și: Cum arată Oana Lis în costum de baie, la 44 de ani: „Știți care este scretul acestui trup minunat?!”

Ce spune BRomania despre aventurile de o noapte, după despărțirea de Teodora Stoica

Deși s-a despărțit recent de Teodora Stoica, în continuare Matei Dima își dorește să se apropie cu pași repezi de întemeierea unei familii. Consideră că s-a schimbat mult, așa că acum vrea mai mult ca niciodată să fie un bărbat așezat la casa lui. Nu, nu este într-o relație în prezent și nici nu cucerește femeile doar pentru o noapte, declarând că el are nevoie de mult mai mult timp pentru a se cunoaște, înainte de a trece la relații intime.

'Dacă am stat?! Probabil, da, am stat. Dacă am fost într-o relație, nu! Nu, nici măcar pasager. Nu, eu ori sunt în relație, ori nu. Nu fac nimic mai departe de un anumit pas dacă nu e clar că…hahaha, n-am putut, am încercat, dar n-am putut, hahahaha. Da, s-a întâmplat des.

Nu, eu nu cred în aventuri de o noapte, că de obicei prima noapte e cel mai mare eșec. E foarte greu, pentru că și eu sunt un tip timid. Cred că ai nevoie de prima seară ca să te cunoști mai bine„, a declarat BRomania, pentru Cancan.ro.

BRomania își dorește o familie

Înainte de separarea de Teodora Stoica, BRomania a fost împreună cu o fată cu 12 ani mai tânără, dar și ei au ajuns la despărțire. Actorul spune acum își dorește din tot sufletul să își întemeieze o familie și să devină tată. Totuși, nu se grăbește și are grijă să aleagă bine partenera cu care o să facă acest pas important în viața sa.

Ce n-am reușit, revenind la gluma cu familia de la început, chiar mi-aș dori la un moment dat. Mă rog, aș vrea măcar să mă apropii de o potențială familie.

Adică să fie în buză măcar, ca la un campionat, să ajung în semifinale. Cred că am intrat în prima rundă de play-off abia. Vreau să mă duc acolo la finală, să pierd la penalty. Ideal ar fi, la vârsta mea, să știu ce îmi doresc și să nu mai pierd', a mai declarat BRomania.

De ce s-a despărțit BRomania de fosta iubită, cu 12 ani mai tânără

Matei Dima este cel care a recunoscut că relația cu iubita lui s-a încheiat. Acesta a cunoscut-o pe Daniela, în vârstă de 23 de ani pe Instagram. Cei doi s-au plăcut, iar în urmă cu un an au decis să formeze un cuplu. Și-au luat relația în serios și s-au afișat împreună la avanpremiera filmului Teambuilding, fiind extrem de apropiați, însă se pare că lucrurile nu au fost mereu roz, așa că relația de iubire dintre cei doi s-a încheiat. După relația cu Daniela, actorul s-a iubit cu fata lui MM Stoica.

Ce s-a întâmplat? Viața s-a întâmplat și ne-am separat la începutul anului. Dăm atât din casă încât din respect pentru tot ce înseamnă oamenii pe care îi cunoști e mult mai bine să le ții în casă. Dar totul a fost cât se poate de amiabil. Na, o despărțire nu e niciodată amiabilă 100%, dar a fost un an din care am învățat foarte multe și eu și ea„, a declarat Matei Dima, potrivit Cancan, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton