Bruce Willis, filmare emoționantă alături de fiica lui. Fanii actorului au fost șocați: "Nu ar trebui să-l vedem așa. Merită liniște și intimitate" / Actorul suferă de afazie

 Oana Pantazi
.

Bruce Willis a apărut recent într-o filmare alături de Scout LaRue Willis, una dintre cele trei fiice ale sale și ale actriței Demi Moore. Fiica actorului a postat videoul chiar de Ziua Recunoștinței, iar fanii au fost foarte impresionați să-l vadă pe Bruce Willis, care suferă de afazie, vizibil schimbat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Recent, Bruce Willis și fiica lui, Scout LaRue, au fost protagoniștii unei filmări emoționante. Fiica actorului a postat o filmare, de Ziua Recunoștinței, în care apare alături de tatăl ei, pe care îl ține de mână, alături de textul – Hand in hand in love. Din nefericire, la 68 de ani, Bruce Willis, care suferă de afazie, nu mai seamănă deloc cu actorul adorat de generații de iubitori ai filmelor de acțiune. Ba chiar unii fani au considerat gestul nepotrivit… cu toate că intenția lui Scout a fost una bună.

bruce-copybruce-copy

Bruce Willis, filmare emoționantă alături de fiica lui, de Ziua Recunoștinței. Actorul suferă de afazie

Din nefericire, la finalul lunii martie a anului trecut, familia lui Bruce Willis dezvăluia faptul că actorul suferă de afazie (cunoscută și sub denumirea de disfazie, reprezintă o tulburare neurologică ce afecteaza capacitatea unei persoane de a înțelege și a folosi limbajul) și că s-a retras din lumea filmului. Nimeni nu și-a imaginat însă că declinul va fi atât de rapid, după cum o dovedesc și cele mai recente imagini cu actorul.

Citește și: Detalii neștiute despre Demi Moore și Bruce Willis.Au mai făcut o nuntă pentru a reaprinde scânteia iubirii, dar…

Citește și: Cum arată fiicele lui Sylvester Stallone

Citește și: Cum își educă Horia Brenciu copiii:„Fără impuneri de idei sau alte principii mature / EXCLUSIV

Bruce Willis este înconjurat în permanență de familie, iar de Ziua Recunoștinței s-a pozat alături de soție, Emma Heming, și de fiicele sale. Actorul are trei fiice cu Demi Moore și alte două fiice cu Emma. Filmulețul postat însă de Scout i-a îndurerat pe fanii actorului, oricât de mult și-ar fi dorit să-l vadă… Iar asta deoarece Bruce Willis părea complet detașat de realitate, o imagine greu de privit.

„Simt că nu ar trebui să-l vedem așa… Nu mai este un personaj public și merită liniște și intimitate”, a scris un internaut, care a primit imediat zec de mii de like-uri. „Mă simt ciudat de când a fost diagnosticat. Deodată vedem toate aceste videoclipuri vulnerabile ale lui care ar trebui să fie private”, a comentat alt fan de-al actorului.

Starea de sănătate a lui Bruce Willis se agravează

Bruce Willis le-a mărturisit fanilor în urmă cu ceva timp că a fost diagnosticat de către medici cu Afazie. Aceasta este o boală care afectează foarte mult capacitatea de comunicare, fiind cauzată de niște leziune la nivelul creierului. Nu s-a mai știut nimic o perioadă de timp, asta până când apropiații au făcut noi dezvăluiri despre starea lui de sănătate. Nu, din fericire, lucrurile nu se îndreaptă spre bine, ci chiar din contră.

„Bruce nu poate spune mare lucru şi nu pare să înţeleagă prea mult din ceea ce spun alţii. Boala de care suferă, care îi afectează capacitatea de a se exprima şi de a se mişca, a progresat. Se pare că se îndepărtează din ce în ce mai mult de ei, şi asta le frânge inimile', au spus apropiații pentru presa internațională.

Anul trecut, Sylvester Stallone, prieten cu Bruce Willis de decenii, dezvăluia cu mâhnire că nu a mai putut comunica cu actorul. Chiar dacă au rivalizat la boxoffice, în realitate Sylvester Stallone și Buce Willis au fost prieteni apropiați și, la un moment dat, chiar parteneri de afaceri în franciza Planet Hollywood. Ultima oară, cei doi au fost parteneri de scenă în „The Expendables' (Greu de pensionat) și „The Expendables 2', însă în ultima perioadă nu au mai comunicat, iar asta deoarece Bruce Willis a fost afectat de afazie, o boală care i-a incapacitat vorbirea.

Într-un interviu pentru Hollywood Reporter, Stallone a dezvăluit, cu amărăciune, încă de atunci, că starea de sănătate a lui Bruce Willis nu e prea bună.

„Bruce trece prin momente foarte, foarte dificile. Nu a putut să comunice. Asta mă ucide. Este așa de trist', a spus Sylvester Stallone.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton