"Era să rămân paralizat de la gât în jos". Bursucu a pus capăt carierei de dansator după ce a suferit un accident grav

 Dumitrache Laura
.

Bursucu este unul dintre cei mai apreciați prezentatori tv de la noi din țară, iar ani de zile a făcut o echipă bună alături de Teo Trandafir. În trecut, acesta a fost dansator și coregraf, dar această pasiune avea să se încheie în urma unui accident periculos. Bursucu a fost la un pas să paralizeze!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bursucu sau pe numele lui real Adrian Cristea, este om de televiziune. Acesta și-a început cariera în televiziune fiind coregraf, după care a devenit prezentator TV. Bursucu menționează că încă de mic copil a fost pasionat de lumina reflectoarelor, iar la 7 ani a apărut în mai multe emisiuni.

BURSUCU tanarBURSUCU tanar

Deși este extrem de talentat la dans, Bursucu a fost nevoit să renunțe la cariera de coregraf în urma unui accident. Prezentatorul TV ar fi putut rămâne paralizat complet, dar a avut ambiția și curajul să fie puternic. Așa a renunțat la cariera de dansator și s-a dedicat televiziunii.

Citește și: Bursucu se însoară! În sfârșit, i-a oferit inelul de logodnă iubitei sale:”Când te-a cerut, nimic nu mai contează”

Citește și:Bursucu, la un pas să se despartă de iubita lui. Care a fost motivul:„Este lipsă de respect să…'

Citește și:Cum arată Oana Roman la 46 de ani fără pic de machiaj și filtre de înfrumusețare:'Asta sunt. Tenul meu e așa datorită…'

Citește și: Brigitte Pastramă a investit 10.000 de lire în decorațiunile de Crăciun:'Este în totalitate pe gustul meu'

Bursucu a pus capăt carierei de dansator după ce a suferit un accident grav

Bursucu este extrem de îndrăgit de publicul din România, iar în trecut era apreciat pentru talentul său de dansator. Acesta a devenit cunoscut în emisiunea Dansez pentru tine, antrenând echipele care concurau. În urma unui accident grav, Adrian Cristea, alias Bursucu, a fost nevoit să renunțe la dans. Prezentatorul Tv a povestit că a fost la un pas să rămână paralizat complet.

„În momentul în care în viața mea am avut, poate, cea mai mare cumpănă și anume un accident care mi s-a întâmplat la o repetiție când dansam și din cauza căreia era să rămân paralizat de la gât în jos, m-a făcut să fiu și mai ambițios și să îmi demonstrez mie că pot. Și uite, am ajuns astăzi în picioare, vorbind cu tine și cred că în viața asta cel mai important este să muncești și să crezi că poți reuși., a declarat Bursucu pentru Wowbiz.ro.

Bursucu, șase luni de recuperare după accident

Prezentatorul Tv a mai dezvăluit că partea cea mai grea a fost recuperarea și momentul în care i s-a dat gulerul jos. Bursucu nu putea să-și întoarcă capul, având multe dureri în acea zonă. După șase luni s-a întors la dans, iar una dintre persoanele care l-au sprijinit a fost Teo Trandafir.

„A avut loc un mic accident, de fapt a fost mic în sine, ce a urmat a fost mai tragic. Nu se așteptă nimeni să se întâmple așa ceva. Băieții trebuia să facem un cerc, fetele erau în mijlocul cercului, se deschidea cercul și unul dintre băieți trebuia să sara peste mine și să ajungă în mijlocul fetelor. În momentul când a bătut cu mâinile pe mine să sara, el n-a avut loc, așa că a calculat să sara intre mine și fete, însă fundul lui a venit fix în capul meu.(…) Timp de 6 luni înveți să mergi, să mănânci…”, a mai spus Bursucu pentru kanald. ro.

Prezentatorul Tv se căsătorește în 2023

Din fericire, acum Bursucu se simte bine și a devenit unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori tv din România. În ceea ce privește viața personală, acesta a declarat că anul viitor va face nunta cu logodnica sa. Bursucu i-a oferit inelul de logodnă iubitei sale și urmează multe evenimente frumoase.

„E posibil în anul 2023 să mă însor. E posibil. Nu știu exact. Deci, întrebarea care se pune la final de an este: Se însoară sau nu Bursucu în anul 2023? Rămâneți cu ochii pe noi., a dezvăluit Bursucu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton