Bursucu s-a căsătorit cu iubita lui, Andreea: "Mă abțin să nu plâng". Mireasa a purtat o rochie superbă, creată de Cătălin Botezatu

 Radulescu Ruxandra
.

Bursucu s-a căsătorit cu iubita lui, Andreea, sâmbătă, 14 octombrie, după 11 ani de relație. Cei doi au împreună o fiică superbă, pe nume Anays, iar în weekend, cuplul a devenit oficial soț și soție. Nunta a avut loc în Constanța, iar mireasa lui Bursucu a purtat o rochie superbă, creată de Cătălin Botezatu. Prezentatorul nu s-a uitat la bani nici când a venit vorba de verighete. Iată mai multe detalii despre nunta lui Bursucu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bursucu s-a căsătorit cu iubita lui, Andreea, după 11 ani în care și-au fost alături la bine și la rău. Prezentatorul de la Kanal D și mireasa lui au spus „DA”, în fața ofițerului Stării Civile și și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Bursucu a avut o nuntă ca-n basme, iar invitații s-au distrat până dimineața. Mireasa a arătat cu adevărat spectaculos într-o creație Cătălin Botezatu, asortată la inelul fabulos dăruit de mire, ca semn al iubirii veșnice care-i leagă. Evenimentul a avut loc în Constanța, iar printre invitați s-au numărat și colegele lui Bursucu, Andreea Mantea, Simona Pătruleasa și Ana Barnoschi. Iată toate detaliile de la nunta lui Bursucu.

snapinsta.app_391264949_1063195258147146_6341785198888673613_n_1080-1snapinsta.app_391264949_1063195258147146_6341785198888673613_n_1080-1

Bursucu s-a căsătorit cu iubita lui, Andreea, care a purtat o rochie creată de Cătălin Botezatu

Mireasa lui Bursucu, Andreea, a avut o apariție spectaculoasă, într-o rochie creată de Cătălin Botezatu. Soția prezentatorului de la Kanal D s-a simțit copleșită de fericire, pentru că a purtat rochia de mireasă la care visa de mult timp. Verighetele mirilor au costat 9.000 de euro, inelul soției lui Bursucu a costat 6.000 de euro, fiind din aur galben de la Cartier, un brand de lux.

Citește și: De ce Teo Trandafir nu va participa la nunta lui Bursucu: „Voi fi alături de el cu inima”. Prezentatorul TV se însoară sâmbătă

Citește și: Bursucu se însoară în acest weekend cu iubita lui, Andreea, după 11 ani de relație: „Adio, burlăcie!”. Unde va avea loc nunta

„Nu avem tradiții de respectat și nu se va fura mireasă. Dorim să ne distrăm cât mai mult cu putință și mireasă nu poate să lipsească de la propria ei petrecere. Dar vor veni băieții care mă vor bărbieri pe mine, vom merge apoi să luăm nașii și toți apoi mergem să luăm mireasa', a spus prezentatorul pentru wowbiz.ro.

Soția lui Bursucu a purtat o rochie creată de Cătălin Botezatu

Bursucu și iubita lui, Andreea, au făcut cununia civilă la malul mării, într-un cadru de basm. Cei doi nu au ținut cont de anumite tradiții și obiceiuri.

„Trebuie să-i mulțumesc lui Cătălin Botezatu, el este cel care m-a îmbrăcat la acest eveniment. Povestea pe care o ascunde este că e o rochie pe care o păstrez în telefon de ceva timp, de dinainte chiar să mă gândesc că vreau să fiu mireasă, dacă o să fiu mireasă vreodată. Pur și simplu mi-a plăcut', a declarat Andreea, soția lui Bursucu.

Ce preparate a inclus meniul de la nunta lui Bursucu

Meniul de la nunta lui Bursucu a inclus preparate tradiționale românești, în special sarmalele și friptura, pe care invitații le-au apreciat din plin. La nuntă au fost prezenți peste 350 de invitați, iar toată lumea s-a simțit foarte bine. La petrecere a cântat Vali Vijelie, dar și Iulia Dumitrache împreună cu band-ul ei. Atracția serii a fost tortul, care a avut 8 etaje, dar și focul de artificii care a reușit să impresioneze pe toată lumea prezentă la eveniment.

„Avem tradiționalul aperitiv, tradiționalele sarmale, tradițională friptură, tradiționalul peste, însă cum vor arată ele rămâne de văzut. Clar, tradiționale în adevăratul sens al cuvântului vor rămâne sarmalele.' , a mai adăugat prezentatorul.

Bursucu și soția sa, Andreea, copleșiți de emoție

Momentul în care Bursucu și aleasa inimii sale și-au unit destinele a fost unul extrem de emoționanț, la eveniment fiind prezente atât fiica cuplului, Anays, cât și fata Andreei, dintr-o relație anterioară.

„Au trecut din emoțiile primului moment, ca să spun așa. Acum mai am emoții, că, uite, cea mică este fiartă pe noi, să facă treaba să fie bună și e emoționată și ea, o înțeleg. Mă abțin așa să nu plâng, de ceva timp, încerc să nu mă gândesc, că, dacă aș aprofunda prea mult ceea ce se ntâmplă, probabil că nu aș putea să-mi țin zâmbetul pe care, de altfel, toată lumea vrea să-l vadă astăzi, să vadă că sunt fericită. Da, sunt fericită! Nu sunt obișnuită cu atâta eleganță și atunci mă adaptez eu, până la finalul evenimentului o să reușesc să o țin cum trebuie.', a spus Andreea, soția lui Bursucu, după marele moment în care a spus „DA'.

FOTO: Instagram






 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton