Bursucu a dezvăluit cum l-a convins Adrian Minune să prezinte nunta fiicei lui, Adriana: "Prima mea întrebare a fost dacă noi mai plecăm acasă"

.

Adriana, fiica cea mică a lui Adrian Minune, s-a căsătorit religios și și-a botezat fetița, în aceeași zi, pe 14 iulie. Evenimentul a fost unul grandios, cu o mie de invitați, iar Adrian Minune a cântat și el, așa cum era de așteptat, spre bucuria nuntașilor. Bursucu a fost cel ales să întrețină atmosfera la nunta fiicei lui Adrian Minune și a povestit cum l-a convins manelistul să accepte o astfel de misiune grea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Adrian Minune i-a făcut nuntă împărărească fiicei lui, Adriana, cu invitați numai unul și unul, delicatese în meniu și lăutari aleși pe sprânceană. Un astfel de eveniment fabulos, cu peste o mie de invitați avea nevoie de un prezentator pe măsură, iar norocosul ales pentru o astfel de misiune grea a fost chiar Bursucu, bun prieten cu Adrian Minune.

adi-minune-si-adriana-nunta-4adi-minune-si-adriana-nunta-4

Cum l-a convins Adrian Minune pe Bursucu să prezinte nunta fiicei lui

Bursucu a întreținut atmosfera la nunta fiicei lui Adrian Minune și a prezentat fiecare moment artistic ce urma să se desfășoare. Acesta ne-a povestit ce a zis când a văzut desfășurătorul și de ce a acceptat să aibă acest rol. 

„Când mi-a dat desfășurătorul, prima mea întrebare a fost dacă noi mai plecăm acasă. Crede-mă, la 6 dimineața cântă cineva. Adrian e ca fratele meu, nici nu aveam cum să lipsesc', a declarat Bursucu.

Bursucu și Adrian Minune au o relație foarte specială. Cei doi se știu de 20 de ani, lucru care i-a făcut frați de suflet unul pentru celălalt. Bursucu a povestit cum s-a legat prietenia lor și care e amintirea pe care nu o va uita niciodată cu Adrian  Minune.

„Mă cunosc cu Adrian de vreo 20 de ani, la mare ne-am întâlnit. Prima noastră întâmplare a fost că am intrat noaptea cu mașina pe plajă și am rămas acolo. A fost frumos. Din momentul ăla suntem prieteni. Am fost unul lângă celălalt de fiecare dată', a povestit Bursucu, pentru WOWbiz.

Citește și: Cum se înțelege, de fapt, Adrian Minune cu Florin Salam: „Poate și eu am fost dezamăgit de el, și el de mine, pentru că…’. Manelistul i-a fost naș de cununie la primul mariaj

Citește și: Ianis Hagi și Elena Tănase s-au căsătorit religios. Petrecerea a avut loc la Palatul Știrbey: meniul a fost creat de o armată de chefi, iar tortul a avut aproape doi metri / Cum au apărut cei doi miri la nunta spectaculoasă

Adrian Minune a cântat la nunta fiicei sale Adriana

Cununia religioasă și botezul micuței Noa Zenayda au avut loc la Biserica Domnița Bălașa, iar apoi invitații s-au distrat pe cinste într-o locație de 5 stele.

Adriana a strălucit în rochia ei de mireasă, cu o trenă foarte lungă. Aceasta a purtat pe cap o diademă uriașă, care i-a completat perfect ținuta. Tatăl ei a îmbrăcat la cununie un costum alb-bej, accesorizat cu un papion în același nuanță. Mirele a purtat un costum negru și cămașă albă.

La nuntă au cântat mulți dintre prietenii socrului mic, printre care și Florin Salam, însă surpriza a fost atunci când Adrian Minune a urcat pe scenă, unde a cântat mai multe piese cunoscute de-ale sale, inclusiv alături de Karmen, fiica cea mare. Nici sora miresei nu s-a lăsat mai prejos, Karmen a fost cea care a interpretat valsul mirilor. Copleșită de emoții în timp ce se afla pe scenă, Karmen a izbucnit în plâns.

Unul dintre cele mai savurate momente a fost cel în care cele două surori au dansat împreună pe piesa lui Florin Salam, care a cântat, de asemenea, la nuntă. Atmosfera a fost întreținută și de Tzancă Uraganu, Florin Salam, Cocoș de la Călărași, Luis Gabriel, dar și mulți alții, iar nuntașii s-au întrecut în mișcări pe ringul de dans.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton