Bursucu s-a tratat la psiholog pentru gelozie: ”Te macină, îmi făceam filme singur, am fost bolnav...”

 Calin Maria Bianca
.

Bursucu, gesturi neașteptate în relația de cuplu din cauza geloziei. Bursucu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Andreea, femeia care l-a făcut și tată pentru prima dată. Ei bine, deși totul pare roz și că merge ca pe roate în relația lor, cei doi au trecut și prin momente mai puțin plăcute și au fost la un pas de despărțire. Deși nimeni nu ar fi crezut, îndrăgitul prezentator TV s-a lăsat dominat de gelozie și ajunsese să facă gesturi deloc plăcute față de iubita lui. Chiar el a recunoscut recent, precizând că s-a tratat la psiholog!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bursucu a fost invitat în cea mai recentă ediție a emisiunii „Detectorul de minciuni', unde a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate despre viața sa, dar și despre relația pe care o are cu mama fetiței lui, Andreea. Cei doi se înțeleg de minune acum și sunt o familie demnă de invidiat, însă lucrurile nu mergeau la fel de bine înainte că prezentatorul TV să își dea seama că este „bolnav de gelozie'.

index-31index-31

Bursucu și Andreea, iubita lui, se iubesc cu foc de mai bine de un deceniu, iar din rodul iubirii lor a rezultat o fiică minunată, Anays, în vârstă de doi ani. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată acum, însă în trecut au ajuns la despărțirea din cauza geloziei. Nu, nu ea era cea geloasă, ci chiar prezentatorul TV, care căuta prin telefon și făcea numeroase gesturi nefondate, care pe ea au deranjată-o destul de tare.

Citește și: Bursucu se însoară! În sfârșit, i-a oferit inelul de logodnă iubitei sale: „Când te-a cerut, nimic nu mai contează”

Citește și: Cum se înțeleg Bursucu și fiica lui vitregă, Alessia: „Copilul ăsta a avut o răbdare cu mine. Și eu am dat în străchini”

Citește și: Deea Maxer a reacționat după ce s-a aflat că Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei Neacșu, divorțează: 'Viața e…'

Citește și: „Are o altă direcție, direcția business-ului”. Margherita de la Clejani a renunțat la cântări, după scandalul drogurilor

Bursucu s-a tratat la psiholog pentru gelozie

Bursucu nu s-a sfiit să vorbească despre viața lui intimă și personală, cât și despre relația cu Andreea, așa că a dezvăluit că în trecut a avut momente în care îi controla telefonul iubitei sale. De asemenea, voia să știe la orice pas unde este și ce face, astfel că o controla în mod obsesiv și posesiv. La un moment dat și-a dat seama și ea, cât și el, faptul că nu are un comportament adecvat în acest sens, așa că au luat măsuri.

'Eu îi căutam în telefon, până la un moment dat în care s-a prins și am înțeles un sigur lucru, vezi un mesaj, o postare, o poză, nu e 100% dar pare că și acum ce faci? Te duci și îi spui că-i cauți în telefon sau nu-i spui și te macină. Nu mai bine nu știi? Măcar dacă a făcut-o să se fi simțit și bine și-l arunci', a mărturisit Bursucu în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni'.

Bursucu: „Am fost bolnav de gelozie”

Bursucu a acceptat că este 'bolnav de gelozie', așa că, de frica de a nu o pierde pe Andreea, femeia în brațele căreia și-a găsit liniștea și fericirea, a recunoscut problema pe care o are și a luat măsuri. Prin urmare, a apelat la ajutorul psihologului, astfel că s-a tratat, iar acum povestea lor de dragoste merge foarte bine și frumos.

„Am fost foarte gelos, am fost la psiholog. Am fost bolnav de gelozie, dar îmi făceam filme singur, ne-am și despărțit la un moment dat. Doar cu ea am fost. Când vine domnișoara de îți pune capac, gata. Ea este geloasă, dar într-o limită de bun simț. Nu mă caută aiurea, nu-mi caută în telefon, nu există.', a mai spus Bursucu.

Bursucu este un bărbat romantic

Bursucu a mărturisit că și iubita lui este geloasă, însă până la o limită, astfel că nu se pune problema de reacții și gesturi nefondate cum a avut el în trecut. De asemenea, în urmă cu mai mult timp, a declarat că este un romantic incurabil spre deosebire de partenera lui de viață. Prezentatorul TV a povestit că adoră să-i facă surprize, atunci când se așteaptă mai puțin, aducându-i zâmbetul pe buze ori de câte ori are ocazia.

„Eu sunt romantic. Fac orice. Îmi vine în cap de la petale pe pat, lumânări, șampanie, astea sunt la ordinea zilei. Eu sunt romantic, sunt prost, nu am treabă. Mă duc la piață, vin cu 25-45 de trandafiri acasă, îi pun lu nevastă-mea în vază, ea e sus dă cu aspiratorul. Am de-astea. Ea nu prea e romantică dintre noi doi. E zodia leu. Eu sunt pești. Se spune despre noi că suntem curvari, nu e adevărat. Suntem romantici de fel, mie îmi place să fiu romantic’, a adăugat acesta

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton