Cabral, dezvăluiri emoționante despre mama lui: "Îi pare rău că m-a urecheat cam des"

 Dumitrache Laura
.

Cabral se poate declara un bărbat împlinit atât pe plan profesional, cât și personal. Dincolo de camerele de filmat, prezentatorul tv are o familie absolut minunată alături de Andreea Ibacka. Cei doi au împreună o fetiță, Namiko și un băiețel de doar câteva luni. De asemenea, Cabral mai are o fiică din prima căsătorie. Recent, moderatorul de la PRO TV a scris pe rețelele de socializare un mesaj emoționant despre mama sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Femeia care i-a dat viață lui Cabral este Argentina Boldea. Ea este femeia care l-a crescut și s-a luptat pentru a-i oferi acestuia o viață decentă. Pentru asta, prezentatorul tv îi este recunoscător. Astfel, Cabral i-a dedicat un mesaj postat pe contul personal de Facebook, povestind cum a fost copilăria sa.

Cabral si mama saCabral si mama sa

Cabral se bucură de un succes în viața profesională, iar pe plan personal și-a format o familie frumoasă împreună cu actrița Andreea Ibacka. Prezentatorul TV este foarte activ în mediul online și postează des imagini din viața sa, dar acum personajul principal a fost chiar mama sa.

Citește și: Cu ce s-a ocupat Cabral înainte de a deveni celebru:„Am descărcat TIR-uri cu cârca…'

Citește și: Fetița Andreei și a lui Cabral Ibacka a împlinit 3 ani.Cum au sărbătorit-o

Citește și: Andreea Popescu și-a botezat fetița, în casă.Primele imagini de la petrecere

Citește și: Cum a reacționat Irina, fiica lui Irinel Columbeanu după ce el și-a lansat cartea:„Nu a vrut să…'

Cabral: „Îi pare rău că nu au fost bani să mă dea la școli mai cu moț”

Argentina Boldea a muncit foarte mult pentru a-și crește copiii. Cabral îi este recunoscător mamei sale, motiv pentru care a postat câteva imagini cu ea pe rețelele de socializare, dar și un mesaj emoționant. Prezentatorul Tv i-a mulțumit celei care i-a dat viață, menționând că aceasta are două regrete vizavi de el.

„Mama, când am făcut 40 de ani, mi-a zis cu lacrimi în ochi că-i pare rău de două chestii legate de mine. Că se gândește acum că m-a urecheat cam des. I-am zis că avea și de ce. Și că eu nu știu nici acum, după mulți ani, dacă aș ști să fac mai bine decât a făcut ea. Și că n-are rost să se gândească dacă a făcut și chestii mai puțin bune… mai bine se gândește la cât de greu a început viața și cât de multe lucruri a reușit să facă ea, prin puterile ei.Și mi-a mai zis că-i pare rău că n-au fost bani să mă dea la niște școli din alea mai cu moț. Mă mânca limba să-i spun că dacă mă trimitea la școli mai bune… nu eram chiar atât de tembel acum. Dar m-am gândit că-mi livrează vreo două după ceafă… și n-am zis. Dar i-am recunoscut că, probabil, m-ar fi ajutat treaba asta. Și că, din nou, a făcut atât de multe bune, cu toate șansele potrivnice, încât gândurile astea efectiv nu-și au rostul', a transmis Cabral.

Cabral, părăsit de tată

Cabral s-a născut oe 4 octombrie 1977, la București. Tatăl lui este de origine congoleză, iar în perioada facultății a cunoscut-o pe Argentina. Cei doi s-au îndrăgostit, iar ulterior ea a rămas însărcinată. Așa a venit pe lume prezentatorul tv care, în copilărie, a avut parte și de momente plăcute, dar și de clipe mai triste.

Cabral a practicat kickbox de la 6 ani, având mai multe titluri de campion și vicecampion național la kickbox și thaibox. În 1998 a intrat în lumea televiziunii apărând în emisiunea „Roata de rezervă', de la Antena 1, iar un an mai târziu, în filmul „Je ne marcherais jamais seul', prezentat la Cannes. Artistul a fost părăsit de tată la doar câteva săptămâni de viață.


Cabral, relație specială cu tatăl adoptiv

Cabral Ibacka a fost crescut de mama sa până la vârsta de 6 ani. Argentina Boldea l-a cunoscut pe Mircea Boldea, cu care s-a căsătorit și a întemeiat o familie. Mircea a fost un adevărat tată pentru Cabral. Vedeta tv și-a amintit cu nostalgie de vremurile când acesta îl plimba prin parc și îi dădea sfaturi. Între Cabral și tatăl său adoptiv s-a creat o relație puternică deoarece acesta l-a învățat și educat așa cum ar face orice părinte pentru tatăl său.

După câțiva ani s-a născut Artemis, sora lui Cabral. Cei doi au copilărit împreună și Cabral este atașat de sora sa. Cu tatăl său natural, Cabral nu a ținut legătura cu toate că acesta ajunsese ministrul sănătății în Congo.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton