Cabral Ibacka, în negocieri cu Prima TV? Ce ofertă ar fi primit vedeta de la PRO TV

 Lupescu Anca
.

Cabral Ibacka ar fi fost ofertat de Prima Tv, asta după ce postul tv i-a adus deja pe Andreea Berecleanu, Cristi Brancu, Bebe Cotimanis și Mircea Dinescu. Acum, se pare că vedeta Pro Tv este în discuții cu oficialii Prima Tv, iar oferta ar fi una de nerefuzat pentru prezentator.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Oficialii Prima Tv ar fi în discuții cu mai mulți oameni de la Pro Tv. Printre aceștia se află și Cabral Ibacka, prezentatorul emisiunii Ce spun românii, care a fost contactat cu o ofertă greu de refuzat, potrivit surselor Fanatik.ro.

Despre Cabral se știe că a mai colaborat cu postul Prima TV între anii 1999 – 2000, unde a prezentat mai multe emisiuni, printre care Impact', Banc Show', Vara fără limite'.

12143078_1038454186207300_4850955587784194509_n12143078_1038454186207300_4850955587784194509_n

Cei de la Prima TV vor să-l ia pe Cabral de la PRO TV și sunt în negocieri deja. Totul se desfășoară discret, dar apropiații vedetei TV știu deja despre oferta primită, au declarat sursele citate.

Prima TV a reușit să semneze cu nume importante din televiziune datorită ofertelor financiare pe care le-a pus la bătaie.

Actorul Bebe Cotimanis a recunoscut chiar public că ruptura de PRO TV s-a produs din cauza contractului subțire' pe care îl avea.

 Contractele au devenit mai subțiri, iar eu nu am acceptat chestia asta. Pentru că e munca mea și o respect. Au încercat să mă țină, dar la un preț mai mic', dezvăluia Bebe Cotimanis pentru paginademedia.ro, la scurt timp după ce a semnat cu Prima TV.

Ce meserie a avut Cabral înainte de a deveni celebru

Cabral este, la ora actuală, una dintre cele mai iubite vedete din România, însă, în tinerețe, carismaticul prezentator a muncit din greu pentru banii de buzunar. După cum a recunoscut, nu s-a dat în lături de la joburi „rușinoase'.

Citește și: Andreea Ibacka dezvăluie secretul mariajului cu Cabral:„Nu a fost dragoste la prima vedere’. Inedit cum a fost cerută actrița de soție! / EXCLUSIV

Citește și: Ce va face cu banii Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 Chefi la cuțite. Are planuri mari:„Vreau să merg în…’

Citește și: Femei goale pe contul lui Dan Bittman, după declarațiile privind „minciuna COVID-19'! Cum a ajuns solistul ținta hackerilor

Citește și: Totul despre șorici. Beneficii și efecte negative: cine nu are voie să-l consume

Extrem de sincer, Cabral nu s-a ferit niciodată să vorbească despre el și nici nu și-a ascuns trecutul, despre care a povestit adeseori fără să-l cosmetizeze sau să-și creeze o imagine falsă. Prezentatorul le povestit fanilor săi de pe blog că, în tinerețe, a avut mai multe meserii sau, după caz, ocupații și că nu s-a dat în lături de la munci grele sau pe care alții le consideră rușinoase, pentru a face rost de bani.

„Am descărcat TIR-uri cu cârca atunci când am vrut să plec cu băieţii la mare, am lucrat la vulcanizare când am vrut să merg la munte, când mi-am dorit să mă îmbrac mai cu moţ m-am angajat paznic de noapte la anticariat. Am lucrat şi pe şantier, la casa lui Titi, un prieten de-al părinţilor mei’, a mărturisit Cabral Ibacka pe blogul său personal.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton