Cabral, ironizat și umilit în copilărie pentru aspectul fizic: „Îmi spuneau Congo sau Maimuță. Am suportat multe răutăți, dar...”

.

Cabral, ironizat și umilit în copilărie pentru aspectul fizic. Cabral nu are nevoie de vreo descriere, fiind cunoscut de pe micile ecrane drept unul dintre cei mai carismatici, îndrăgiți și apreciați prezentatori TV. Se bucură de un succes răsunător pe plan profesional, însă și pe cel personal o duce foarte bine acum. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu soția lui, Andreea Ibacka, și au doi copii minunați împreună, însă în copilărie a avut parte de multe momente grele! Iată ce a povestit acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Cabral a avut multe cumpene în copilărie. În primul rând, la scurt timp după naștere, a fost părăsit de tatăl său de origine congoleză, care a venit în țară doar pentru studii, iar mama lui s-a îndrăgostit de el. Din nefericire, povestea de dragoste dintre părinții lui Cabral nu a durat foarte mult, ci din contră, iar mai apoi el a rămas doar în grija mamei sale. Acesta nu este însă singurul moment nefericit.

Citește și: Cabral, părăsit de tată când avea două săptămâni: „L-am sunat când aveam 26 de ani și apoi ne-am văzut când…'


Citește și: Ce relație au copiii Andreei Ibacka și ai lui Cabral cu fiica lui din fosta căsnicie: „Viața noastră de familie e haos’. Ce probleme au avut cei doi actori cu fiul lor / EXCLUSIV

Citește și: Ce decizie a luat Claudia Pătrășcanu în privința copiilor ei și ai lui Gabi Bădălău, după ce afaceristul s-a despărțit de Bianca Drăgușanu: ‘Dacă până acum m-am dedicat vieții de familie…’

Citește și: Renumiții medici Cristian Paleru și Cornel Petreanu de la Spitalul Marius Nasta, reținuți pentru că luau mită de la pacienți. Celor fără bani le cereau hainele de pe ei sau cuponul de pensie

Cabral, ironizat și umilit în copilărie pentru aspectul fizic

Cabral a moștenit pigmentul pielii de la tatăl său, astfel că pielea sa este mult mai închisă decât cea a mamei sale sau, în general, a românilor. Prin urmare, încă de la grădiniță s-a confruntat cu numeroase replici acide și insulte răutăcioase. Ba mai mult, era poreclit cu nume de maimuțe și a recunoscut că i se spunea inclusiv Congo, de la originea congoleză a tatălui său. Chiar și așa, deși pe atunci nu se simțea deloc bine când auzea astfel de lucruri, acum explică că nu a purtat dușmănie nimănui și a știut cum să se apere.


În perioada respectivă nu exista niciun fel de educație în direcția asta (n.r rasism). Așa că nu mă pot supăra. Nu am reținut nici ranchiună, nici supărare. Dar, da, am suportat multe răutăți. La un moment dat, cineva de la școală i-a spus mamei să mute maimuța de acolo. Așa îmi spuneau: Congo, Maimuță. Am prieteni mulatri care au fost afectați și nu au știut cum să se apere. Eu am depășit momentele acelea. Dacă lași lucrurile să te afecteze și după aceea e eșecul tău‘, a spus Cabral în podcastul realizat de Ovidiu Ioanițoaia, Prietenii lui Ovidiu.


Cabral a fost părăsit de tată

Cabral are o poveste de viață tulburătoare atunci când vine vorba de copilărie, însă este clar că este împăcat cu idee și deloc afectat în prezent. A înțeles faptul că tatăl său l-a părăsit chiar atunci când avea 2 săptămâni, iar de atunci, doar mama lui l-a crescut. La un moment dat, aceasta s-a recăsătorit, moment în care Cabral a învățat ce înseamnă prezența masculină și paternă în viața sa.

Tata (Alexandre Ibacka Dzabana, n.r.) a venit la studii în România, prin 70, și mama, din Buzău, fată de preot, s-a îndrăgostit de el.  Este un bărbat de origine congoleză, care a absolvit Facultatea de Medicină la București. După ce m-am născut, el a plecat după pâine și la coadă a rămas. A așteptat două săptămâni, apoi a plecat. O dată mi-a făcut băiță…’, a mărturisit Cabral pentru sursa de mai sus.


Cabral: ‘Am avut tată între timp, mama s-a recăsătorit’

Cabral a recunoscut că s-a bucurat foarte mult pentru mama lui care și-a refăcut viața, astfel că el a putut să se bucure de un tată. Tatăl adoptiv al lui Cabral este Mircea Boldea (64 de ani), practicant de arte marțiale din 1971, acum unul dintre cei mai respectați antrenori din țara noastră, iar Cabral este recunoscător pentru tot ceea ce a învățat de la el și de la mama sa, explicând că de la ei a dobândit ce înseamnă muncă.


„Am avut tată între timp, mama s-a recăsătorit cu Mircea. N-am fost o familie săracă, dar am muncit cu toții foarte mult pentru tot. Tata, Mircea, era antrenor de arte marțiale, specializat pe kickbox și thaibox. Vicecampion european de full contact. De când a intrat tata în familie am devenit cu toții kickboxeri. Dar mama e și economist. Sora mea a fost și arbitru internațional la mondiale. Eu am început să practic acest sport atunci când aveam 6 ani, în 1983. Atunci nu aveam voie să facem arte marțiale și toate sălile de antrenamente erau mascate. Ne antrenăm acasă, în Berceni. Am făcut Educație Fizic la Ecologic, am și un master în management în sport. Am fost coleg la facultate cu mama și cu tata. Mai încolo și eu, și sora mea dorim să fim antrenori’., a mai povestit Cabral despre copilăria și adolescența sa.


Mai mult, Cabral a ținut să precizeze că înainte de a se bucura de un succes răsunător pe plan profesional, a schimbat numeroase locuri de muncă și a învățat foarte mult, însă acum totul are un sens. Se bucură de o carieră frumoasă, dar și de o familie demnă de invidiat.

Eram mare, tânăr, spectaculos, negru. Pot fi interesant că sunt negru la televizor timp de șase luni, dacă nu livrez mai mult mă duc. Așa că m-am pus pe învățat. Am luat ore de dicție, am continuat să citesc cărți, să fur de la oameni de profesie, am furat de la fiecare câte ceva. Am furat mult și de la italieni, urmăream cu tata la televizor, pe balcon. Televiziunea este foarte simplă, cât timp faci lucrurile pentru cei de acasă. Și când ești tu. E foarte obositor să fii altul decât în mod normal. Și pentru kickbox, după ce învățam o figură nouă, tata ne punea să repetăm la oglindă și asta m-a jutat în televiziune’ a mai povestit Cabral, care este pasionat și de actorie, jucând în mai multe filme de-a lungul timpului.

Sursă foto: Facebook