Cabral, mărturisire emoționantă despre rolul de tată: „Se face cu scântei în suflet, doar că noi am fost învățați să nu arăți furtuna de dinăuntru”. Prezentatorul TV are 3 copii

 Tudorache Simona
.

Cabral se emoționează de fiecare dată când vorbește despre copiii lui, iar asta fie că e vorba de Namiko, Tiago sau Inoke, pe care o are din mariajul cu Luana. Prezentatorul de la PRO TV nu crede că tații simt altfel, chiar dacă, uneori, sub aerul lor bărbătesc aleg să ascundă toate aceste trăiri.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Cabral a recunoscut că a dat peste o poză cu Namiko, care are cinci ani, timp în care o avalanșă de sentimente s-au pornit. În imaginea postată de prezentator, fetița are o figură extrem de expresivă și un zâmbet șăgalnic, așa că te cucerește pe loc.

cabral-87cabral-87

Cabral, mărturisire emoționantă despre rolul de tată

Cabral își iubește copiii nespus, iar când vine vorba de ei trăirile îl năpădesc. Prezentatorul mărturisește că rareori lasă să se vadă furtuna din sufletul lui când vine vorba de cele mai dragi ființe.

„Aproape de fiecare dată când vine vorba despre tați, aud chestia aia că noi simțim mai puțin, mai sec, mai… „bărbătește'. Și e și cumva vina noastră, că nu stăm la taclale, să explicăm cum se filtrează evenimentele prin sufletele noastre. Noi trăim și mergem mai departe, nu știm să ne oprim a vorbi despre', a precizat Cabral Ibacka, pe o pagină de socializare.

Cum a reacționat Cabral când și-a văzut fiica într-o poză

Prezentatorul a fost încercat de tot felul de stări atunci când a dat peste o poză cu Namiko. Un zâmbet i-a apărut pe față și multe scântei în suflet.

„Am găsit poza asta cu zăpăcita de Namiko și m-au năpădit 9milioaneșaptesuteoptzecișinouă de sentimente, de-am uitat câteva minute ce căutam prin calculator. Dar de-afară s-a văzut că am zâmbit, am zis „Uite-mi nebuna!' și-am trecut mai departe. Și uite că de data asta mă opresc și spun despre noi, tații, că ni se pune și nouă plusul pe minus și se face cu scântei în suflet, doar că noi am fost învățați să nu arăți furtuna de dinăuntru', a adăugat prezentatorul.

Citește și: De ce a încheiat Andreea Bălan toate procesele cu George Burcea și cum s-a schimbat relația lor: „Eu, de obicei, nu renunț. Era o luptă din ego'

Citește și: Simona Halep, apariție răvășitoare într-o ținută de peste 30.000 de euro, la un eveniment sportiv, în Cluj. A purtat o geantă Hermes și a fost însoțită de tatăl ei

Citește și: Teo Trandafir și Ilinca Vandici au comentat anunțul matrimonial publicat de Oana Roman: „Dacă mă apucam să scriu, ieșea o belea, că sunt vai de capul meu”

Citește și: Cristina Spătar și-a făcut ziua de naștere în Dubai: „Mă simt împlinită! Am petrecut așa cum mi-am dorit”. A primit diamante și s-a cazat în celebrul Burj al-Arab / Cum a răsfățat-o soțul ei, Vicențiu Mocanu

Citește și: Ce părere are Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin și cum se înțelege cu ea: 'Un om extraordinar…' De ce crede că nu va cânta niciodată cu sora lui, Violeta / EXCLUSIV

Ce discuție a avut Andreea Ibacka cu fiica ei

La numai cinci ani, Namiko este extrem de curajoasă. Andreea Ibacka a povestit un episod recent, când micuța a fost spitalizată și au avut o discuție mamă-fiică.

„I-am luat sânge de vreo patru ori, i-am pus branulă. Așa mi-au spus doamnele de acolo, că nu se întâmplă frecvent să vadă un copil care la analize, la 5 ani, să nu zică nici au. E foarte curajoasă și pentru că e foarte interesată de o viață sănătoasă, și-a propus să trăiască foarte mult. Mă întreba foarte multă lume care e strategia mea către a relaxa copilul în interacțiunea cu medicul. Am avut o discuție sinceră cu ea despre ce înseamnă viață și moarte. Inițial a fost cu muci, bale, plâns, nenorocire. Ea își făcea griji pentru ea, în primul rând. După care m-a întrebat ce are de făcut ca să trăiască mai mult’, a spus Andreea Ibacka, în podcastul lui Jorge.

Vezi pe Libertatea subiectele la româna la Bacalaureat 2024 şi rezolvarea subiectelor la limba română!

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton