Cabral, reacție neașteptată când a fost întrebat despre reînnoirea jurămintelor cu Andreea Ibacka: "Dacă vrea să se mărite din nou, eu nu o mai întreb. Cu ce am greșit?"

 Dumitrache Laura
.

Cabral, reacție neașteptată când a fost întrebat despre reînnoirea jurămintelor cu Andreea Ibacka. Cabral și Andreea Ibacka formează unul dintre cele mai longevive și apreciate cupluri din snowbiz-ul românesc. Au împreună doi copii, pe Namiko și Tiago, iar familia lor este completă. Prezentatorul TV se pregătește să revină pe micile ecrane cu un nou proiect, marca PRO TV. Recent, Cabral și-a spus părerea despre reînnoirea jurămintelor alături de soția lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cabral, reacție neașteptată când a fost întrebat despre reînnoirea jurămintelor cu Andreea Ibacka. Cabral și Andreea Ibacka s-au căsătorit în anul 2011, după ce s-au cunoscut în timpul filmărilor ale seriaului Inimă de Țigan. De atunci, cei doi trăiesc o poveste de dragoste frumoasă. Cei doi au o carieră de succes în televiziune și reușesc să își facă timp pentru a petrece momente de neuitat alături de copiii lor.

cabral si andreea ibacka nuntacabral si andreea ibacka nunta

Cabral a fost întrebat ce părere are despre reînnoirea jurămintelor cu soția lui, Andreea Ibacka. Mai în glumă, mai în serios, prezentatorul tv a spus că nu vrea să facă așa ceva pe viitor. Andreea Ibacka și soțul ei au un mariaj minunat.

Citește și: Ce regulă respectă Cabral și Andreea Ibacka în căsnicia lor, de 12 ani: „Noi ne-am cultivat treaba asta. De multe ori în cuplu…'

Citește și:Andreea și Cabral Ibacka au revenit în locul unde s-au sărutat prima oară, după 15 ani: „Frumușico, tot mi se pare că…”

Citește și:Cum arată mâinile Danei Roba, după ce i-au fost distruse de soț, când a bătut-o: „Am o durere insuportabilă'. Medicii i-au dat jos ghipsul

Citește și:Lili Sandu, replică neașteptată pentru Cristina Spătar, în direct, după ce i-a spus despre blocul primit de la soțul ei: „Stai un pic'. Ce alte cadouri i-a oferit Vicențiu Mocanu

Cabral, reacție neașteptată când a fost întrebat despre reînnoirea jurămintelor cu Andreea Ibacka

Cabral și Andreea Ibacka sunt împreună de 15 ani și au o relație frumoasă. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste frumoasă, iar rodul iubirii lor sunt Tiago și Namiko.Prezentatorul TV a fost întrebat ce părere reînnoirea jurămintelor cu Andreea Ibacka, iar reacția acestuia a fost surprinzătoare. Mai în glumă, mai în serios, Cabral a declarat că nu vrea să audă de așa ceva.

Poate vrea să se mărite din nou, nu știu, o fi vreun semn! A, tot cu mine? Păi eu cu ce am greșit din nou? Eu am întrebat-o o dată, a zis da, uite necazul! Dacă vrea din nou, eu nu o mai întreb! La revedere, tabără dragă!', a declarat Cabral pentru ego.

Ce gesturi romantice face Cabral pentru soția lui

Cabral și Andreea Ibacka s-au îndrăgostit în timpul filmărilor pentru serialul Inimă de Țigan. Cei doi au jucat împreună, iar de atunci formează un cuplu îndrăgit de multă lume. Prezentatorul de la PRO TV a dezvăluit ce gesturi romantice face pentru Andreea Ibacka. Cabrala a spus că acestea au legătură cu treburile casnice.

Știi cum dau cu aspiratorul prin casă? Asta nu e romantic, nu? Nu ajută că mă vezi cu mopul pe acolo, că mă duc cu mașina ei la spălat? Nu este gest romantic? Dar ce este? 12 ani cred. (n.r. de la nuntă) Ce nuntă e? De teroare! Nu mai e problema mea, eu mi-am făcut treaba, sănătate, la revedere!' (n.r. că se îmbracă Andreea în alb în ultima vreme)., a mai spus vedeta tv.

Cabral nu își mai dorește un copil

Cabral a mai fost căsătorit cu Luana Ibacka, iar împreună au o fiică, Inoke Ibacka. După divorț, prezentatorul Tv s-a cuplat cu Andreea Ibacka, cu care are doi copii. Cabral iubește rolul de tată și adoră să fie în preajma copiilor lui, dar a declarat că nu își mai dorește un al patrulea copil. Eu am trei copii. Cu inculpata? (n.r. cu Andreea Ibacka) Nu, merci frumos, lăsați! Suntem bine așa cum suntem! Gata!', a mai spus Cabral.

De asemenea, Andreea Ibacka ne-a declarat într-un interviu că familia ei este completă. 'Suntem foarte fericiți în formula actuală și ne dorim să avem puterea și chibzuiala să îi facem fericiți și să îi educăm frumos pe copiii noștri. Îmi plac familiile numeroase și legăturile frumoase dintre frați, dar meseria de părinte e cea mai grea din lume', a spus Andeea Ibacka.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton