Caddy de la B.U.G Mafia a suferit un infarct și este internat în spital. Cum se simte artistul: "A avut o stare generală mai proastă..."

.

Caddy sau Caddilac de la trupa B.U.G Mafia a suferit un infarct, iar în prezent se află internat în spital. Anunțul surprinzător a fost făcut de trupă, într-o postare pe pagina oficială de Facebook. Dragoș Neagu, pe numele de scenă, Caddy, este nevoit să rămână internat în unitatea medicală pentru investigații suplimentare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dragoș Neagu, pe numele de scenă Cadillac, din trupa B.U.G Mafia a suferit un infarct și este internat la spital. Trupa a fost fondată în anul 1993, iar actualii componenti sunt Tata Vlad, Caddy și Uzzi. Anunțul ingrijorator a fost postat pe pagina de Facebook a trupei.

mesaj-bug-mafiamesaj-bug-mafia

La concertul din cadrul party-ului Heart Society de la BT Arena din Cluj Napoca de sâmbătă, 28 octombrie, trupa B.U.G Mafia va concentra în formula restrânsă, cu Uzzi și Tata Vlad. Caddy se află internat în spital, iar medicii îi fac analize suplimentare.

Citește și: Uzzi de la BUG Mafia a devenit tată pentru prima oară. Artistul s-a căsătorit acum 5 ani

Citește și:Anamaria Prodan, omagiu în memoria Ionelei Prodan. Vrea să organizeze un festival și să deschidă un muzeu: Să fie ceva frumos în memoria mamei mele'/ EXCLUSIV

Citește și:Ce studii are Dana Budeanu și cu ce se ocupa înainte de a deveni celebră: „Aveam deja 25 de ani, facultatea, masterul și doctoratul terminate și…'

Citește și:Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la cuțite 2023, a gătit pentru The Weeknd. Ce cerință specială a avut artistul: „A fost pentru prima dată când am gătit asta”

Caddy de la B.U.G Mafia a suferit un infarct și este internat în spital

Caddy sau Caddilac, memebru al trupei B.U.G Mafia a suferit un infarct în cursul zilei de ieri. Artistul a fost transportat de urgență la spital, iar medicii au anunțat că a suferit un infarct minor. Dragoș Neagu, 47 de ani, este internat în spital în acest moment, pentru analize suplimentare. Din fericire, starea de sănătate a artistului este una bună, dar va râmâne în spital pentru investigații suplimentare. Anunțul a fost făcut de trupa B.U.G Mafia, pe Facebook.

„Caddillac a fost internat în spital ieri. După câteva zile în care a avut o stare generală mai proastă, aseară doctorii i-au spus că, practic, a suferit un infarct minor. Acum se simte mai bine, dar va rămâne în spital pentru o serie de investigații suplimentare.”, a fost anuntul membrilor trupei B.U.G Mafia.

De asemenea, Caddy nu va participa la concertul de sâmbătă, 28 octombrie, iar trupa va fi reprezentată de Uzzi și Tata Vlad.

La solicitarea medicilor, în perioada următoare va trebui să evite efortul prelungit, inclusiv aparițiile pe scenă.

Îi anunțăm astfel pe fanii B.U.G. Mafia ce vor fi prezenți la concertul din cadrul party-ului Heart Society de la BT Arena din Cluj că, având în vedere situația lui Caddillac, sâmbătă vom fi în formulă restrânsă, Uzzi și Tata Vlad.Vă mulțumim tuturor anticipat pentru gândurile bune, sprijin și înțelegere', este mesajul trupei.

Trupa B.U.G Mafia a fost fondată în 1993

Trupa B.U.G Mafia a fost fondată în anul 1993. Dragoș Vlad-Neagu și Vlad Irimia s-au unit și au bazele trupei Black Underground. La acea vreme, Dragoș și Vlad, cu numele de scenă Klax 187 și Doom, astăzi Caddy și Tata Vlad, au înregistreat prima piesă, în limba engleză, cu ajutorul lui Adi Niculescu, realizatorul emisiunii „Yo!Rap Is Moving!' de la radio Uniplus.

Inițial, trupa avea 4 membri dar ceilalți au părăsit trupa după câteva luni. Uzzi s-a alăturat trupei in anul 1995. „Ne-am cunoscut pe rând. Iniţial m-am întâlnit eu cu Caddilac, pe stradă. Purtam o şapcă cu Cypress Hill cusută, de un prieten, de mână (râde). Am intrat în vorbă, am schimbat nişte muzică. La câteva săptămâni după prima noastră întâlnire ne-am spus: „Hai, poate facem ceva împreună. Iar cu Uzzi ne-am întâlnit la un an şi ceva după. Căutam mai mulţi artişti, voiam să creăm un soi de grupare şi să începem să înregistrăm primul nostru album. La alte câteva luni a venit şi concluzia că trebuie să cântăm toţi trei în această formulă finală a trupei', a povestit Tata Vlad, într-un interviu pentru Adevărul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton