Cadoul romantic pe care Adela Popescu l-a primit de la Radu Vâlcan, de ziua ei: "Am scos-o din nebunia ei frumoasă și i-am făcut..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cadoul romantic pe care Adela Popescu l-a primit de la Radu Vâlcan, de ziua ei de naștere. Adela Popescu și-a celebrat ziua de naștere, duminică, 8 octombrie, când a împlinit 37 de ani. Cu această ocazie specială, soțul vedetei, Radu Vâlcan, a făcut un gest extrem de emoționant pentru mama copiilor săi și a publicat o fotografie superbă, în care a surprins-o pe Adela Popescu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cadoul romantic pe care Adela Popescu l-a primit de la Radu Vâlcan, de ziua ei de naștere. Adela Popescu și-a sărbătorit ziua de naștere la data de 8 octombrie 2023, când a împlinit frumoasa vârstă de 37 de ani. Actrița este căsătorită cu Radu Vâlcan și i-a daruit acestuia trei copii superbi, fiind o mamă dedicată, dar și femeie de carieră. Pentru a-și arăta recunoștința față de partenera sa de viață, Radu Vâlcan a dus-o pe Adela la un hotel, unde actrița a avut parte de câteva momente prețioase de relaxare. Vâlcan i-a pregătit soției sale un pat cu petale roșii de trandafir, în care soția sa a avut parte de o odihnă binemeritată.

screenshot-2023-10-09-131921screenshot-2023-10-09-131921

Cadoul romantic pe care Adela Popescu l-a primit de la Radu Vâlcan, de ziua ei de naștere

Adela Popescu a împlinit duminică, 8 octombrie 2023, vârsta de 37 de ani, iar soțul ei, Radu Vâlcan, a sărbătorit-o pe soția lui cu o surpriză foarte romantică. Acesta a dus-o pe soția sa la un hotel, unde actrița a găsit un pat cu petale roșii din trandafir, atmosfera pregătită special ca aceasta să se odihnească.

Citește și: „Nu au disponibiliatea să întrebe…”. Oana Roman, dezamăgită de Catinca și de Petre Roman, după ce starea de sănătate a mamei sale s-a înrăutățit

Citește și:Chefi la cuțite 9 octombrie – Alexandru Bunea a fost eliminat, dar Florin Dumitrescu l-a salvat cu amuleta

Citește și: „A fost un articol plătit. Sunt sigură că în spatele acestor știri se află fosta familie a soțului meu”. Diana Șucu, acuzații dure la adresa Cameliei, fosta soție a milionarului Dan Șucu

Poza asta e in felul următor, pentru că despre așa ceva este poza asta. Ieri, spre prânz, am plecat, chipurile, spre aeroport. Destinație necunoscută. Și-am făcut stânga, în loc de dreapta. Am mers, nu mult, și ne-am oprit. Am scos-o din nebunia ei frumoasă și i-am făcut cadou câteva minute de liniște nebună. Este ziua ei, ziua asta este a ei, despre ea, o merită. Așa s-a bucurat, s-a odihnit. Ea este un exemplu pur că încă există oameni, că oamenii sunt frumoși, că oamenii frumoși oferă și trebuie răsplătiți, măcar cu un moment de liniste, de somn. Iubirea mea, te iubim, sper că te-ai odihnit suficient.”, a scris Radu Vâlcan, alături de imaginea cu soția sa, dormind în patul cu petale de trandafiri.

Cum a reacționat Adela Popescu la cadoul lui Radu Vâlcan, de ziua ei

Adela Popescu s-a arătat plăcut impresionată de gestul romantic al soțului ei. Actrița, mama a trei copii, a simțit nevoia să-i mulțumească partenerului ei de viață.

„Ca să fie clar și pentru cine nu e. Soțul m-a dus de ziua mea la un hotel din București. Să ne trăiești”, a transmis Adela Popescu pe Instagram.

Replica savuroasă a Adelei Popescu pentru Radu Vâlcan, după ce a rămas singur cu cei trei copii

Radu Vâlcan s-a plâns în mediul online că trebuie să-i supravegheze pe cei trei băieț mici ai săi, dar și să monteze un pat, în timp ce Adela Popescu este plecată la o prezentare de modă.

„Adela Popescu este la un eveniment monden, nu știam că mai există așa ceva, iar eu montez un pat’, a spus prezentatorul emisiunii „Insula Iubirii'.

Adela Popescu a oferit, al scurt timp, clarificări. Aceasta a recunoscut că a fost plecată, însă doar pentru 2 ore. Aceasta a glumit pe seama faptului că soțul ei a obosit destul de repede și a adormit instant.

„Am fost la prezentarea de modă, n-am lipsit mult, cred că o ora și jumătate a fost toată deplasarea, cu tot cu drumul, și s-a plâns soțul pe Instagram că el muncește și montează un pat și ați văzut.

M-am întors după o oră și jumătate cum vă spuneam, ne-am ocupat, am luat copiii, eu unul, el doi și am adormit copiii și am vrut să merg să văd cum arată patul. Amuzant este că a muncit foarte mult.

Acum sforăie, a picat lat, l-a epuizat rău patul ăla’, a povestit Adela Popescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton