Ramona Bădescu i-a făcut un cadou special fiului ei, Ignacio, cu toate că nu i-a fost alături în ziua în care a împlinit 5 ani: "Ne-am unit să ducem această poveste în viitor..." / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Ramona Bădescu i-a făcut un cadou special fiului ei, Ignacio, cu toate că nu i-a fost alături în ziua în care a împlinit 5 ani. Îndrăgita actriță ne-a povestit că, deși nu a putut sărbători ziua de naștere alături de fiul ei, cu care a vorbit doar la telefon, a ales această dată pentru a organiza deschiderea unei pinserii, în Capitală. Împreună cu asociata ei, lucrează și la deschiderea celui de al doilea local de acest gen cu specific italienesc. La eveniment a luat parte atât mama, cât și nepoata vedetei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Restaurantul deschis de vedetă și asociata ei este dichisit și decorat cu fotografiile Ramonei, o parte dintre ele cu artista din Italia. Pe un perete este o imagine mare, de acum 20 de ani, cu Ramona în celebra Fontana di Trevi de la Roma.

20240917_19532220240917_195322

Citește și: Ce adolescență a avut Ramona Bădescu în România, înainte de 1990: „Nu am fost, totuși, un copil oarecare. Aveam mai multă responsabilitate, pentru că apăream pe scenă. Era o educație mult mai rigidă, am făcut sacrificii pentru învățătură, pentru școală…” / EXCLUSIV

Citește și: Cine e Ramona Bădescu. S-a mutat în Italia, în 1990, și a fost căsătorită cu un baron, iar la 51 de ani a devenit mamă: „Niciodată nu mi-a plăcut să mă iubesc cu un tânăr”

Citește și: Andreea Berecleanu, despre începuturile sale în carieră: „Nu am știut că voi face jurnalism, calea mea ar fi fost alta, doar că destinul…”. S-a întreținut singură de la 19 ani, de când a plecat din casa părinților / EXCLUSIV

Citește și: Mihai Albu a topit verigheta fostei soții, după divorț: „Eu așa știu, că dacă o căsnicie nu merge, se dă înapoi”. Ce s-a întâmplat cu pantofii și rochia de mireasă purtate de Iulia Albu la nuntă

Ramona Bădescu și-a deschis o afacere în România

Ramona Bădescu și asociata ei, Cristina Tomescu, au deschis o pinserie în zona Titulescu. Fiind un concept italian, vedeta a adus un colț de Roma la București. Evenimentul a avut loc chiar de ziua lui Ignacio, fiul Ramonei Bădescu, care a împlinit 5 ani, iar la eveniment a luat parte și mama vedetei.

'Este un trend foarte nou și modern. Este o formă actuală a pizzei, pinsa, pentru că blatul este făcut dintr-un mix de făini din grâu, orez, soia… Hidratarea este mult mai mare. Coacerea pinsei e mult mai scăzută, are mai puține calorii și indicele glicemic mult mai scăzut. Iar tot ceea ce este pus pe deasupra vine din Italia absolut prin intermediul distribuitorilor italieni.

Este mult mai digerabil și nu îngrașă. Este un produs gustos dar sănătos. S-a simțit la gust și toată lumea mi-a spus că a dormit bine, că nu s-a simțit greu, ca și când ar fi mâncat o pizza. Iar acolo vom aduce la finalul lunii prima cafea italiană Lavazza cu capsule în România. Asta este o noutate. Avem brand-uri italiene…', a declarat Ramona Bădescu, pentru viva.ro.

Ramona Bădescu: 'Am lucat patru luni împreună cu asociata mea'

Ramona Bădescu a lucrat timp de patru luni împreună cu asociata ei, Cristina, pentru a deschide această pinserie. Artista a dezvăluit și că în acest moment lucrează la cel de-al doilea local italienesc de acest gen.

'Am lucrat patru luni împreună cu asociata mea, pentru orice detaliu. Vrem să demonstrăm că acea zicală, că 'femeile nu se pot uni să lucreze ceva împreună nu este valabil'. Suntem excepția care confirmă regula. Pentru că, două femei puternice pot face treabă bună. Cristina are o clinică stomatologică, iar eu vin din lumea spectacolului. E prima dată când ne-am unit forțele și am creat acest concept Occhio Pinsa, primul. Pentru că, dorința noastră este să francizăm. Deja lucrăm la al doilea local de acest gen.', a mai declarat Ramona Bădescu.

'Am avut și fotografia mea în Fontana di Trevi. Mulă lumea mi-a spus că ți se face dor de Roma. E o atmosferă foate frumoasă. Mai am încă o altă imagine din Piața di Spania cu coloana înaltă. Am făcut aceste fotografii în urmă cu cel puțin 20 de ani. Prefectul ne-a lăsat să facem fotografiile și să intru în apă. A fost memorabil. Sunt amintiri superbe', a mai spus vedeta.

Ce cadou i-a făcut Ramona Bădescu fiului ei, Ignacio, care a împlinit 5 ani

De la deschidere nu au lipsit mama și nepoata vedetei. Artista a ținut ca deschiderea pinseriei să aibă loc chiar de ziua fiului ei, Ignacio, 17 septembrie.

'Au fost la deschidere și mama mea și nepoata mea; cu Ignacio m-am auzit la telefon. Să știi că am vrut să fie ziua de 17 septembrie pentru deschidere, ca un cadou simbolic al lui Ignacio de ziua lui. Iar asociata mea cu soțul meu au făcut 25 de ani de când s-au cunoscut. Familii tradiționale, de persoane care au muncit și au povești de viață importante. Și acum ne-am unit să ducem această poveste în viitor. Asociata mea are o fată de 17 ani, Teodora, eu un băiețel de 5 ani și poate, peste ani ei vor continua ceea ce am început noi acum.', a mai declarat Ramona Bădescu, pentru viva.ro.

Foto: arhiva personală, VIVA.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton