Ce cadou de sute de mii de euro a primit fiica Antoniei de la tatăl ei. Vincenzo Castellano i-a organizat o petrecere fastuoasă, iar surpriza a făcut-o să izbucnească în lacrimi / Maya a împlinit 14 ani

.

Maya, fiica Antoniei din mariajul cu italianul Vincenzo Castellano, a împlinit, zilele acestea, 14 ani, iar tatăl ei a sărbătorit-o cu fast în Italia. Așa cum era de așteptat, afaceristul nu s-a uitat la bani când a venit vorba despre fiica lui, astfel că la doar 14 ani i-a organizat un party opulent, alături de rude și de colegi, dar asta nu este tot! Iată ce cadou superb a primit Maya, dar stai să vezi reacția pe care a avut-o!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

La doar 14 ani, Maya are puternice înclinații artistice și este pasionată de dans, iar părinții ei nu pot decât să o încurajeze. Cu siguranță moștenește talentul de la mama ei, care se implică foarte mult în creșterea ei, chiar dacă este la distanță. De asemenea, și Vincenzo Castellano este foarte atent cu fiica sa, căreia nu-i refuză nici măcar o dorință.

VA-259c3VA-259c3

Citește și: Cum se înțelege Antonia cu fostul soț, Vincenzo Castellano, în privința fiicei lor, Maya: „A fost o situație delicată, am suferit mult din cauza distanței, dar nu m-a oprit să fiu aproape de ea” / EXCLUSIV

Citește și: Antonia, mesaj emoționant de ziua de naștere a fiicei sale. Maya a împlinit 14 ani: „O poveste de dragoste unică, care are o profunzime pe care nimeni nu o poate înțelege vreodată'

Citește și: Cum se simte ministrul Familiei, după ce s-a răsturnat cu mașina pe Valea Oltului. Mesajul Nataliei Intotero, după accident: „Prin mila și bunătatea lui Dumnezeu…” / A fost externată, după ce și-a făcut mai multe analize

Citește și: Alina Petre și Bogdan Vasiliu divorțează la un an de la nuntă! Acum câteva zile își făceau declarații siropoase: „Femeia perfectă a sufletului meu, la care am visat tot timpul…”

Ce cadou de sute de mii de euro a primit fiica Antoniei de la tatăl ei, Vincenzo Castellano

Vincenzo Castellano a avut grijă ca fiica lui să se simtă ca o adevărată prințesa de ziua ei, astfel că atunci când a împlinit 14 ani i-a organizat o mare petrecere fastuoasă, de unde nu a lipsit absolut nimic. Asta nu este tot, fiindcă pe lângă acest party inedit, afaceristul italian i-a făcut un cadou care a luat-o prin surprindere la finalul petrecerii. Mai precis, adolescenta a primit un bolid de lux, de sute de mii de euro, cu fundiță roșie pe el, surpriză ce a făcut-o pe Maya să izbucnească în lacrimi.

Fericită din cale afară, Maya a sărit imediat în brațele tatălui ei, care a pupat-o pe buze părintește. Gestul emoționant a fost suprins de toată lumea, dar mai ales de fotograful de la party, astfel că la scurt timp Vincenzo a postat fotografiile pe rețelele de socializare.

Ce urare specială i-a făcut Antoniei fiicei sale care a împlinit 14 ani

Antonia nu a lăsat ziua de naștere a fiicei sale să treacă fără o urare extrem de emoționantă și frumoasă. Îndrăgita artistă a numit-o 'prima iubire', explicând ce relație unică au, dar și cât de mândră este cu o fiică ca ea. Bineînțeles, mesajul ei a ajuns și în atenția fanilor, care i-au făcut la rândul lor numeroase urări de bine Mayei, dar totodată au și complimentat-o pentru cât de frumoasă este!

„Acum 14 ani am dat naștere primei mele iubiri… o poveste de dragoste unică, care are o anumită profunzime pe care nimeni nu o poate înțelege vreodată… La mulți ani, prima mea iubire! Pur și simplu te ador!', a scris cântăreața, sub postarea pe care a făcut-o pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Cum se înțelege Antonia cu fostul soț, Vincenzo Castellano, în privința fiicei lor, Maya

Antonia și fostul ei soț, Vincenzo Castellano, nu au trăit cele mai frumoase momente, mai ales după ce au intentat procesul de divorț. Îndrăgita artistă ne-a povestit că a reușit să divorțeze cu greu de italianul Vincenzo Castellano, la finalul anului 2020, după șapte ani de procese, însă acum au o relație civilizată, bazată pe respect, de dragul fiicei pe care o au împreună.

„A fost o situație delicată, am suferit mult din cauza distanței, dar nu m-a oprit să fiu aproape de ea, să vorbim constant, să ne vedem, să o vizitez în Italia, să mergem în vacanțe, iar acum și ea vine în România. Am vrut în tot acest timp să mă simtă aproape, să nu fie un impediment distanța. Ce este super important este că eu și Vincenzo avem o relație foarte bună, ceea ce ajută enorm și mă bucur.

În continuare, Antonia a povestit pentru VIVA! și ce relație specială are cu fiica ei, Maya, care recent a împlini 14 ani.

Cum spuneam, fiecare vârstă are provocările ei și am dorit mereu, în fiecare etapă a vieții ei, să îi fiu aproape, să discutăm deschis despre orice o preocupă, să știe că are în mine o prietenă, pe lângă o mamă. Un adult care o poate susține emoțional, dar și cu un sfat, cu tot sprijinul de care are nevoie. Eu îmi doresc să fie o adolescentă echilibrată, să se bucure și de timpul liber, de prieteni, de activități, dar să se și concentreze pe școală. Nu pot spune că am temeri atât de mari, câtă vreme Maya comunică mereu cu mine și cu tatăl ei și vede în noi persoanele către care să vină când are orice fel de situație. Vincenzo și cu mine comunicăm des, ne sfătuim despre tot ce presupune creșterea și educația Mayei.', a povestit Antonia pentru VIVA!.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton